Maşallah canım valla bende de kilo var ondan karından zor görünür diye düşündümBenim 5+2de karından net olarak gözüktü 12 mm olarak ölçtü keseyi, ki kilomda var gözükmez diye düşünerek gitmiştim.İnsallah sizde güzel haberler alırsınız
kilodan geç görünüyor zor gorunuyor psikolojisi yedi bitirdi beni annem git diye zorladıMaşallah canım valla bende de kilo var ondan karından zor görünür diye düşündümKullandıkları alet iyiydi baya herhalde. Bende bir düşüneyim pazartesiye gitmeyi.
Pazartesi gitmemiş olursam hastaneye senden haberleri bekliyorum bakalım nasıl gözükecek merak içindeyim :)P. Tesi bnım 5+4 oluyor ama bnım yumoş 2 gün geç döllendi
Karından gözükmez, ancak vajinal gözukur
5+3 te karından gözükmez
Çok mantıklı bende bir bakıyım.Kızlar şubat annelerine grip bakalım
İlk sayfadaki listede kim kaçıncı haftadayken kese +kalp atışını görmüş yazması lazım
Anladım cnm
Bnde beklemk istıyorum aslında ama eşim p. Tesi gelcek hazır burdayken keseyi görseydık,
Sonra kalp atışını beklerdim dıye dusunuyorum
Keseyi p. Tesi görürsem kan vermye bıle grek kalmz
Ay bende bir göz gezdirdim ne güzel listede her şey yazıyor 5+ da keseler 6+dan sonra kalp atışları olmuş 7de gidip hepsini bir öğrenmek mantıklı sabredebilirsem.Kızlar şubat anneleri genelde 5+3 5+4
Gibi keseyi görmüşler
Kimiside beklemiş 7, haftada 2sinide görmüşler
Aslında en iyisi
Stres oluyor sonra
Bn hıç kan vrmedım, iyi ki vermedım, yükseliş az görseydım stres olurdum, günlerım zehir olurdu kesin
Şuan çok sakinim
evet bende bunu soracaktım şubat annelerine takıldım :)Kızlar bir şey sorucam her anne grubunun başında bir kullanıcı var ve çizelgeyi falan güncelleyip yapıyor bizim grupta yok mu?
Tikabasa
Grubun yöneticisi olsa iyi olur birbirimizin bilgileri günleri başta yazardı en azından buradan kaçırdığımız yazıları takip ederdik oradan.evet bende bunu soracaktım şubat annelerine takıldım :)
Cnm bn liste yapmayı bılmıyorumGrubun yöneticisi olsa iyi olur birbirimizin bilgileri günleri başta yazardı en azından buradan kaçırdığımız yazıları takip ederdik oradan.
evet orası çok güzel tabloya bilgiler nasıl giriliyor yada nasıl ayarlanıyor acabaŞubat annelerine dün baktım çok beğendim kim düzenlemişse çok güzel etmiş kalb atışı kese ne zaman göründü her şey yazılmış..bizde yok ama
Telefonla olmuyor bence bende pek bilmiyorumevet orası çok güzel tabloya bilgiler nasıl giriliyor yada nasıl ayarlanıyor acaba
Cnm bzım grup daha yeni oturmadıŞubat annelerine dün baktım çok beğendim kim düzenlemişse çok güzel etmiş kalb atışı kese ne zaman göründü her şey yazılmış..bizde yok ama
Hee ben bu işleri bilmiyorumkiCnm bzım grup daha yeni oturmadı
Biri alır topiği üstüne elbet
Editörün devretmesi gerekiyormuş birine sanırım öyle oluyormuş.Umarım becerikli biri katılır grubumuzaCnm bn liste yapmayı bılmıyorum
Bide sürekli giremıyorum
İlla yöneticilik yapacak bırı çıkar
Kuzum bunu çalışan kızlarımız varsa onlar ede bilir bilgisayar başında olan..telefonla olucak iş diğilEditörün devretmesi gerekiyormuş birine sanırım öyle oluyormuş.Umarım becerikli biri katılır grubumuza
Niqu
Baya uğraş ister burasıda ben bilgisayardan çalışıyorum ama ne vaktim nede bilgim var bu konuda bilen birisi kısa sürede gelir umarım.Kuzum bunu çalışan kızlarımız varsa onlar ede bilir bilgisayar başında olan..telefonla olucak iş diğil