2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Benim 5+2de karından net olarak gözüktü 12 mm olarak ölçtü keseyi, ki kilomda var gözükmez diye düşünerek gitmiştim.İnsallah sizde güzel haberler alırsınız
Maşallah canım valla bende de kilo var ondan karından zor görünür diye düşündüm Kullandıkları alet iyiydi baya herhalde. Bende bir düşüneyim pazartesiye gitmeyi.

Aynen bende
Maşallah canım valla bende de kilo var ondan karından zor görünür diye düşündüm Kullandıkları alet iyiydi baya herhalde. Bende bir düşüneyim pazartesiye gitmeyi.
kilodan geç görünüyor zor gorunuyor psikolojisi yedi bitirdi beni annem git diye zorladışehir hastanesiydi özel felan da değil ama ben şok yine inşallah güzel haberler duyup alır gelirsin

Kızlar şubat anneleri genelde 5+3 5+4
Gibi keseyi görmüşler
Kimiside beklemiş 7, haftada 2sinide görmüşler
Aslında en iyisi
Stres oluyor sonra
Bn hıç kan vrmedım, iyi ki vermedım, yükseliş az görseydım stres olurdum, günlerım zehir olurdu kesin
Şuan çok sakinim

Ay bende bir göz gezdirdim ne güzel listede her şey yazıyor 5+ da keseler 6+dan sonra kalp atışları olmuş 7de gidip hepsini bir öğrenmek mantıklı sabredebilirsem.

Grubun yöneticisi olsa iyi olur birbirimizin bilgileri günleri başta yazardı en azından buradan kaçırdığımız yazıları takip ederdik oradan.
Cnm bn liste yapmayı bılmıyorum
Bide sürekli giremıyorum
İlla yöneticilik yapacak bırı çıkar

Şubat annelerine dün baktım çok beğendim kim düzenlemişse çok güzel etmiş kalb atışı kese ne zaman göründü her şey yazılmış..bizde yok ama

Şubat annelerine dün baktım çok beğendim kim düzenlemişse çok güzel etmiş kalb atışı kese ne zaman göründü her şey yazılmış..bizde yok ama
Cnm bzım grup daha yeni oturmadı
Biri alır topiği üstüne elbet

Kuzum bunu çalışan kızlarımız varsa onlar ede bilir bilgisayar başında olan..telefonla olucak iş diğil
Baya uğraş ister burasıda ben bilgisayardan çalışıyorum ama ne vaktim nede bilgim var bu konuda bilen birisi kısa sürede gelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…