2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
ahhh bende yaşadım onları her gördüğümde korkuyla doktorumu arıyordum rahatlamaya çalış normal yerleşmeden dolayı oluyormuş. Sen kendini rahat tut ki bebeğin de orda iyi olsun :)

ahhh bende yaşadım onları her gördüğümde korkuyla doktorumu arıyordum rahatlamaya çalış normal yerleşmeden dolayı oluyormuş. Sen kendini rahat tut ki bebeğin de orda iyi olsun :)
Ayyy keşke elimde olsa rahat olmak :))) çok teşekkür ederim cevap için . Doktorlar her ne kadar söylese de tecrübe etmiş insanlardan fikir almak daha rahatlatıcı oluyor :)

Sata göre 6+1 den sesleniyorum ağrılarım iyice hafifledi canım ilk zamanlar adet olcam kanamam gelcek sanıyodum öyle ağrılar geliyodu şimdi sadece kasıklarımda hafif batma oluyor 1,2 saniye içinde geçiyor
Hafif batmada yok bende anlamadım acaba fitilmi öyle etdi yoksa çocukmu gelmişmiyor

Hafif batmada yok bende anlamadım acaba fitilmi öyle etdi yoksa çocukmu gelmişmiyor
Kuzum öyle dusunme bende de 0 belirti gecen hafta keseyi gormustuk dun bebegi gorduk çok şükür belirtiyle bebegin gelismesinin hic baglantisi yok ❤

Kuzucum sen kendini üzcek bişeyler bulmayı bırak bak bebeklerimiz sağlıklı fitil kullanıyorsun çok normal ağrılarının hafiflemesi zaten hergün daha minimum seviyeye ulaşıyor o ağrılar . Sters yapma güzel şeyler düşün lütfen

Kuzum öyle dusunme bende de 0 belirti gecen hafta keseyi gormustuk dun bebegi gorduk çok şükür belirtiyle bebegin gelismesinin hic baglantisi yok ❤
Çok şükür canım.Keseyi bende gördüm ama yolk kesesini göremedim ay bilemedimki resmen sanki hamile diğilim

Ay kuzum içim hiç rahat diğil pazartesine kadan nasıl beklicemİn şa Allah dediğin gibi olur canım

Çok şükür canım.Keseyi bende gördüm ama yolk kesesini göremedim ay bilemedimki resmen sanki hamile diğilim
Bende görememistim yolk kesesini sadece minicik kese vardi inan bidahaki doktor randevunda cok sasiricaksin o kadar buyuyo ki Ama sen kendini oyle strese sokma kötu düşünme bebeğinin seninle oldugunu düşün karnini sev duanı dinle oku gerisi Rabbimden

Ay İn şa Allah bende görürüm canımEdiyorum hepsini canımçok teşekkürler

Sata göre 6+1 den sesleniyorum ağrılarım iyice hafifledi canım ilk zamanlar adet olcam kanamam gelcek sanıyodum öyle ağrılar geliyodu şimdi sadece kasıklarımda hafif batma oluyor 1,2 saniye içinde geçiyor
Merhabaaa kalp atışını duymak için ne zaman gideceksiniz

Merhabaaa kalp atışını duymak için ne zaman gideceksiniz
5+5 de keseyi gördüm vajinal ultrasonla dış gebelik mi diye endişe etmiştim baktırmak durumunda kalsın . O gün doktor 2 hafta sonra gel dedi ama bebeği bile görmemiştik aklıma sürekli özelden bi randevu alıp pazartesi salı tekrar gitmek istiyorum. 2 hafta bekleyemicem galiba

Eşimde diyo bekle duymuş bi yerden ultrason haram bebeğe zararlı diye . Nasıl ikna etceksem artık yontma devrinde yaşamadığımıza
Zararlı evet ama düşükler olduğu için mecbur bakmalıyız..benim eşim bana bırakmış bu işleri sen daha iyi biliyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…