Bilgisayardan çalışıyorsun eğer çok kolay olucak şubat annelerinde B Buffalosos yardım ala bilirsin..eminim yardım edicekBaya uğraş ister burasıda ben bilgisayardan çalışıyorum ama ne vaktim nede bilgim var bu konuda bilen birisi kısa sürede gelir umarım.
Edersin edersinkızlar bende genelde bilgisayradan takip ediyorum aslında tablo falanda yaparım ama grup yönetimini yapabilirmiyim bilemediğim için ses çıkarmadım :)
yapabilirim diyen alsın sürekli bir sey eklemek gerekiyor evet kolay aslında amaBilgisayardan çalışıyorsun eğer çok kolay olucak şubat annelerinde B Buffalosos yardım ala bilirsin..eminim yardım edicek
Alma nasıl oluyor canım?yapabilirim diyen alsın sürekli bir sey eklemek gerekiyor evet kolay aslında amaben telefondan yapıyorum artık tek tek ama ilk eklemeler zor oluyor biraz alışınca kolaya geliyor, ilgilenirim diyen rahat yapabilir kuzum
Moderatörleri etiketleyip ya da mesaj atarak yazınca veriyorlar konuyuAlma nasıl oluyor canım?
Telefonla ede bilsem ederim vallayapabilirim diyen alsın sürekli bir sey eklemek gerekiyor evet kolay aslında amaben telefondan yapıyorum artık tek tek ama ilk eklemeler zor oluyor biraz alışınca kolaya geliyor, ilgilenirim diyen rahat yapabilir kuzum
Tamam canım sağolasın burdan almak isteyen kızların bilgisine o zaman :)Moderatörleri etiketleyip ya da mesaj atarak yazınca veriyorlar konuyu
Yok kuzum ben şimdi hiç yolk kesesini bile görmedim 12 haftaya kadar tedirginim malesef düşüklerim olduğu içinBence çözersin bu işi :) Yöneticisiz bırakma bizi :))
Merhaba. Değerleriniz çok iyi artmış sağlıcakla büyüsün içeride minik inşallah :)Merhaba ilk değerim 334, sonraki 1303 ve ardından 2844 bugün 7165. Pazartesi kese görünmedi yarın tekrar keseyi görmek için hastahaneye gideceğim. 13 aylık evliyim, 6 aydır korunmuyorduk. 6 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, umarım bu sefer bebeğim benimle olur
Canim alttan muayne mi ettiler karından miMerhaba ilk değerim 334, sonraki 1303 ve ardından 2844 bugün 7165. Pazartesi kese görünmedi yarın tekrar keseyi görmek için hastahaneye gideceğim. 13 aylık evliyim, 6 aydır korunmuyorduk. 6 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, umarım bu sefer bebeğim benimle olur
duydunuz mu kalp atışlarınıııGerçekten betanın da aynı olması şaşırtıcı, inşallah kalp atışlarını da yakın zamanlarda duyarız