2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bilgisayardan çalışıyorsun eğer çok kolay olucak şubat annelerinde B Buffalosos yardım ala bilirsin..eminim yardım edicek🥰🌷
yapabilirim diyen alsın sürekli bir sey eklemek gerekiyor evet kolay aslında ama 😅😅 ben telefondan yapıyorum artık tek tek 🙈 ama ilk eklemeler zor oluyor biraz alışınca kolaya geliyor, ilgilenirim diyen rahat yapabilir kuzum

Merhabalar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Hızlı testim pozitif çıktı ☺️
SAT' a göre 4+6' yım.
Kandan bhcg baktırmadım henüz,
Pazartesi günü 5+3 olduğumda kan vermeme gerek kalmadan kese görünür diye ümit ediyorum🥰

yapabilirim diyen alsın sürekli bir sey eklemek gerekiyor evet kolay aslında ama 😅😅 ben telefondan yapıyorum artık tek tek 🙈 ama ilk eklemeler zor oluyor biraz alışınca kolaya geliyor, ilgilenirim diyen rahat yapabilir kuzum
Telefonla ede bilsem ederim valla🥰bana zor gelmez hiç bir şey sadece görsem nasıl ediyorlar ederim

Merhaba ilk değerim 334, sonraki 1303 ve ardından 2844 bugün 7165. Pazartesi kese görünmedi yarın tekrar keseyi görmek için hastahaneye gideceğim. 13 aylık evliyim, 6 aydır korunmuyorduk. 6 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, umarım bu sefer bebeğim benimle olur

Merhaba ilk değerim 334, sonraki 1303 ve ardından 2844 bugün 7165. Pazartesi kese görünmedi yarın tekrar keseyi görmek için hastahaneye gideceğim. 13 aylık evliyim, 6 aydır korunmuyorduk. 6 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim, umarım bu sefer bebeğim benimle olur
Merhaba. Değerleriniz çok iyi artmış sağlıcakla büyüsün içeride minik inşallah :)

Kızlar bende çok yoğunum yoksa yönetici olmak isterdim ama hem iş hayatı hemde evde küçük bir cocuk daha var zaman bulamıyorum pek.. bugün ikinci kez beta testi vermedim haftaya doktora gideyim dedim böyle çok stres oluyoruz ya çok şükür testlerimiz pozitif ve sağlıkla ilerleyecek 😊 hepinize sevgiler canlar 😊

Canim alttan muayne mi ettiler karından mi 😊 deger cok guzel artmis Sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim😍

kızlar nolur cevap verin iki günde bir falan böyle çok hafif turuncu mı desem pembe mi desem ama çok hafif akıntı gibi bişi oluyor sadece peçeteye silince . Bu hiçbirinizde oldu mu ya da oluyor mu ? Doktor dün kahverengi ya da pembe lekelenme olabilir demişti kırmızı olursa gel demişti ama ben yine de rahat olamıyorum . Var mı böyle olan ?

X