2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Masallah cnm guzel çıkmış
Şu eski betada çıksında bi bakalım artışına🙏🙏🙏🌸
Bnde sata göre 4+6 yım bugun
C. Tesi inşallah bnde kana giderım
Son testimide yarın akşam yapıcam
Kan verdikten sonra muayene için kaç haftalıkken gitmeyi düşünüyosun canım? Ben haftaya pazartesiye özele randevu aldım ama annem daha çok erken gittiğinde 2 hafta sonra gel dicek moralin bozulur boş yere iptal et dedi bilemedim.Kaç haftalıkken gitmek iyi olur alltan muayenede olmak istemiyorum zarar verir mi diye.

Sürekli belirti arıyorum ya karnın pıt pıt atıyormu peki sanki damar seğirmesi gibi 😁
Aslında kasıklarda uzanınca bile bir şeyler oluyor sonra belimde sızlama adet öncesi oluyor ya rahatsızlık onun gibi..ama mesela dün kasıklarım baya ağrıyordu..bu gün yok🤷🏻‍♀️2 gündür fitil başladim kullanmaya okudum fitil kasık ağrısını azaltıyormuş sanırım ben ondan öyle oldum.

Aslında kasıklarda uzanınca bile bir şeyler oluyor sonra belimde sızlama adet öncesi oluyor ya rahatsızlık onun gibi..ama mesela dün kasıklarım baya ağrıyordu..bu gün yok🤷🏻‍♀️2 gündür fitil başladim kullanmaya okudum fitil kasık ağrısını azaltıyormuş sanırım ben ondan öyle oldum.
Bir an önce şu 3 ayı atlatsaydık İçim rahat erecekti çok endişeliyim 🥺🥺

Tikabasa Tikabasa evet dün sabah vermiştim bir de pazartesi günü veririm olmazsa ben 7 haftalık olunca doktora gidecegim kızlar hem kese hem kalp atışı duymak için şimdi gitsem kontrol süresi geçiyor her muayene 550tl o yüzden beklemeyi düşünüyorum kese ve kalp atışını birlikte duyayım diye aile hekimliğime gebelik kaydımı yaptıracağım bugun

Kan verdikten sonra muayene için kaç haftalıkken gitmeyi düşünüyosun canım? Ben haftaya pazartesiye özele randevu aldım ama annem daha çok erken gittiğinde 2 hafta sonra gel dicek moralin bozulur boş yere iptal et dedi bilemedim.Kaç haftalıkken gitmek iyi olur alltan muayenede olmak istemiyorum zarar verir mi diye.
Cnm bnde alttan istemıyorum aslına bakarsan, beklemk istıyorum.
Ama keseyi görmden içim rahat etmez

Bnım yaş faktörümde var
3 tane üst üste kımyasalım var
Belki kese aşağıda düşük tehliken var dıcek
Evet gttıgımızde 10 gun sonra yıne gel dıcek
Bnım annemde geç gitmemden yana
Ama burda o kdar şeyler okuyoruz ki
Annelerımız bilmiyorlar maalesef
Hatta annem folikasit kullanma dıyor, haplar zararlı dıyor, bzım zamanımızda folikasitmı vardı dıyor

Cnm bn p. Tesi kese için doktora gtmeyi dusunuyorum, eşim p. Tesi burda, salı istanbula dönecek, hazır o burdatken doktora gtmem lazım, yoksa kndı başıma gidemem, hastane uzak, vesait yok

P. Tesi eger vajinal keseyi görürse kan vermeye grek bıle yok
Eğer göremezse orda kan verırım

Tikabasa Tikabasa evet dün sabah vermiştim bir de pazartesi günü veririm olmazsa ben 7 haftalık olunca doktora gidecegim kızlar hem kese hem kalp atışı duymak için şimdi gitsem kontrol süresi geçiyor her muayene 550tl o yüzden beklemeyi düşünüyorum kese ve kalp atışını birlikte duyayım diye aile hekimliğime gebelik kaydımı yaptıracağım bugun
Anladım cnm
Bnde beklemk istıyorum aslında ama eşim p. Tesi gelcek hazır burdayken keseyi görseydık,

Sonra kalp atışını beklerdim dıye dusunuyorum

Keseyi p. Tesi görürsem kan vermye bıle grek kalmz

Cnm bnde alttan istemıyorum aslına bakarsan, beklemk istıyorum.
Ama keseyi görmden içim rahat etmez

Bnım yaş faktörümde var
3 tane üst üste kımyasalım var
Belki kese aşağıda düşük tehliken var dıcek
Evet gttıgımızde 10 gun sonra yıne gel dıcek
Bnım annemde geç gitmemden yana
Ama burda o kdar şeyler okuyoruz ki
Annelerımız bilmiyorlar maalesef
Hatta annem folikasit kullanma dıyor, haplar zararlı dıyor, bzım zamanımızda folikasitmı vardı dıyor

Cnm bn p. Tesi kese için doktora gtmeyi dusunuyorum, eşim p. Tesi burda, salı istanbula dönecek, hazır o burdatken doktora gtmem lazım, yoksa kndı başıma gidemem, hastane uzak, vesait yok

P. Tesi eger vajinal keseyi görürse kan vermeye grek bıle yok
Eğer göremezse orda kan verırım
Anladım canım güzel haberlerle gel inşallah.Pazartesi kaç hafta günlük olmuş oluyorsun?
Ben de henüz iptal etmedim randevuyu kararsızım cidden çok zormuş bu durumlar. 5+3 te karından gözükme ihtimali yoktur demi.

Bende haftaya cuma randevu bulabildim devletten.. bir devlete gideyim önce dedim .. saglık ocağında gebelik kaydım yapıldı. Haftaya gidince kese filan görünür umarım ona göre olmazsa direk özele gidip muayene olacağım özellerde bi muayene ücreti 550tl olmuş gerçekten çok fazla defalarca gidicez nasıl olacak bilmiyorum. Bu devirde asgari ücretle gecinenler nasıl yapıyor hiç bilmiyorum

Anladım canım güzel haberlerle gel inşallah.Pazartesi kaç hafta günlük olmuş oluyorsun?
Ben de henüz iptal etmedim randevuyu kararsızım cidden çok zormuş bu durumlar. 5+3 te karından gözükme ihtimali yoktur demi.
Benim 5+2de karından net olarak gözüktü 12 mm olarak ölçtü keseyi, ki kilomda var gözükmez diye düşünerek gitmiştim.İnsallah sizde güzel haberler alırsınız 💛

P. Tesi bnım 5+4 oluyor ama bnım yumoş 2 gün geç döllendi

Karından gözükmez, ancak vajinal gözukur
5+3 te karından gözükmez

Sat 31 Mayıs erken dollenme felan hicbisey demedi, bende çok şaşırdım gözükmez erken gidiyorum diye düşünüp gittim hep, kızımda kanamam baslamisti düşük riski ozaman bile 6 haftalıkken felan görmüştü diye hatırlıyorum

Sat 31 Mayıs erken dollenme felan hicbisey demedi, bende çok şaşırdım gözükmez erken gidiyorum diye düşünüp gittim hep, kızımda kanamam baslamisti düşük riski ozaman bile 6 haftalıkken felan görmüştü diye hatırlıyorum
Cnm senın sat erkenmiş oyuzden görmüşsun işte

Bzım 8 hazıran

Kızlar şubat annelerine grip bakalım

İlk sayfadaki listede kim kaçıncı haftadayken kese +kalp atışını görmüş yazması lazım

X