2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben üniversite hastanesine gittim bazı kan testleri için ultrasonla da bakalım dediler ben talep etmemiştim. ultrason odasındaki doktor vajinal yapıcaz diğer türlü göremeyiz çok küçük falan diye zorladı üstelik keseyi zaten özelde görmüştüm keyif kaçırıcıydı ve yaptırmadım. Ama şehir hastanesi belki farklı olur daha öncede gitmişsiniz anladığım kadarıyla. Siz hangi şehirdesiniz.

Aynen bana da vajinal baktılar karından göremeyiz dediler tamam dedim, Ankara Siz?

Herkese merhaba benimde sat 3 haziran 5+2 de kese ve yolk sac gorduk 1 hafta snra kalp atışı için çağırdı inş bende duyabilirim

Aynen bana da vajinal baktılar karından göremeyiz dediler tamam dedim, Ankara Siz?
Ben Kocaeli’deyim. Medikal parka gittim kese için 5+1 im dememe rağmen görünmez demedi direkt karından baktı çok netti ben bile anladım göründüğü an ama beta da önemli mi acaba bilemedim, 6 binlerdeydi sanırım o gün.

Benim de 6000lerdeydi nerdeyse her şeyimiz aynı muhtemelen cihazdan dolayı öyle söyledi bana, inşallah ikimizde sağlıkla duyarız kalp atışlarını

Benim de 6000lerdeydi nerdeyse her şeyimiz aynı muhtemelen cihazdan dolayı öyle söyledi bana, inşallah ikimizde sağlıkla duyarız kalp atışlarını
Gerçekten betanın da aynı olması şaşırtıcı, inşallah kalp atışlarını da yakın zamanlarda duyarız

Benimde ilk gebeligim ama cevremdeki anneler 6. Hafta bittikten sonra basliyo dediler bakalim beraber gorecegiz
Benim öncekinde 8.haftada başlamıştı bulantılsr bunda inşallah hiç başlamaz çok kötüydü

İyi akşamlar kızlar kan verdim 2 saate çıktı betam 532 çıktı 4+5 im uygulamaya göre normal mi sizce?Pazartesi ilk verdiğim değerde yarın çıkar inşallah artış olmuşmu anlıcam.
Masallah cnm guzel çıkmış
Şu eski betada çıksında bi bakalım artışına
Bnde sata göre 4+6 yım bugun
C. Tesi inşallah bnde kana giderım
Son testimide yarın akşam yapıcam

Kızlar ben bugün başka bi doktora gittim . Beta hcg nin 4 günde 10 kat artması konusunda biraz olumsuz konuştu . Down sendromu ya da sağlıksız gebelik de olabilir dedi . Ama karından keseye baktı şimdilik normal gözüküyor bişey deyemeyiz takip edeceğiz dedi. Haftaya gel kalp atışına bakalım dedi . Kese bugün daha netti 1.15 cm miş bu da fotosu . İnşallah sağlıklı olur ya çok korkuyorum

Eklentiler

• image.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 44
Cnm içini ferah tut. Öyle dıyorlar ama bu iş belli olmuyor bılıyosun,, Allah'a dua et, Allah'ın izniyle hersey yoluna gider
Beta değerlerin kaçtı cnm?

Kızlar bende 6+0 bugün mide bulantım yok normalmi sadece sabah uyanınca oluyor çok az kahvaltı yapınca geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…