2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Git ver ben devletle hiç uğraşmıyorum mesela
Ebe hemşireye sordum sağlık ocağındaki akşama kadar çıkar falan bekle bakalım çıkmazsa yarın haberleşelim dedi.Arada kaldım annemde bi gitmedin hastaneye diye söyleniyor işlerde yoğun valla sinir küpü oldum.

Aslında annen haklı canım şimdi senin betan yükselmiş ama sen hala cevabını alamadın..nasıl çalışıyorlar anlamadım ben

Kızlar birşey soracağım ben bugün ilk defa kontrol için doktora gideceğim şuan uygulamada 6 haftalık görünüyorum ultrason ile göbekten mi bakıyor doktor alttan mı muayene yapıyor ?

Aslında annen haklı canım şimdi senin betan yükselmiş ama sen hala cevabını alamadın..nasıl çalışıyorlar anlamadım ben
Çalıştıklarını zannetmiyorum bir sağlık ocağı 3. gün olmuş hala kan sonucu veremiyorsa kapatsın gitsin.Eniştemde kan değerlerine baktımak için 2 hafta önce vermiş kan sonuç yokmuş hastaneye gidicem yarın dedi.Genel sorun heralde bizim sağlık ocağındaki.Benimkide yarın çıkmazsa cimere şikayet edicem kaç insanı mağdur ediyorlar.Acile gidip illa yalanla kan aldıralım istiyorlar.

Eee o zaman sen hiç gitmeyin ora..bizim sağlık ocağı çok güzel çalışıyor sadece men beklememek için vermiyorum orda

Kızlar birşey soracağım ben bugün ilk defa kontrol için doktora gideceğim şuan uygulamada 6 haftalık görünüyorum ultrason ile göbekten mi bakıyor doktor alttan mı muayene yapıyor ?
evet bunu ben de merak ediyorum alttan muayene zarar veriyor diyorlar .bunu doktora mı bırakmalıyız yoksa göbekten görünene kadar beklemeli miyiz?

evet bunu ben de merak ediyorum alttan muayene zarar veriyor diyorlar .bunu doktora mı bırakmalıyız yoksa göbekten görünene kadar beklemeli miyiz?
Cnm bekleyebılırsek karından baktırmk en iyisi ama dış gebelik olur dıye korkuyoruz
Doktora erkn gdıyoruz. Doktorda vajınal bakmak istıyor

Senin sonuç çıkana kadar 2. Beta zamanın geldi
Nyse cnm stres yapma, evde test yap koyuysa için rahat etsın
Ya da dediğim gbi eşinle akşam özele gt
1 saate cıkıyo sonuç
Uğraşma saglık ocaklarıyla

Cnm once kan verirsın
Karından bakılacak kıvama gelmişse bakar zten
Karnından göremesse vajınal bakar

Vajinal baktrmak istemıyosan hocam 3-4 gün sonra yenıden gelim dersın

Cnm once kan verirsın
Karından bakılacak kıvama gelmişse bakar zten
Karnından göremesse vajınal bakar

Vajinal baktrmak istemıyosan hocam 3-4 gün sonra yenıden gelim dersın
Teşekkürler ben zaten kan verdim 600 ile öğrendim tekrar kan mı veriliyor

Teşekkürler ben zaten kan verdim 600 ile öğrendim tekrar kan mı veriliyor
Cnm artış varmı yokmu tekrar kan verebılırsın tabi sen bılırsin

Karından hem bebegi hem kalp atışını duymk istıyorsan 7. Haftaya kdr beklemelisin

Senin sonuç çıkana kadar 2. Beta zamanın geldi
Nyse cnm stres yapma, evde test yap koyuysa için rahat etsın
Ya da dediğim gbi eşinle akşam özele gt
1 saate cıkıyo sonuç
Uğraşma saglık ocaklarıyla
Öyleymiş valla canım kötü bi tecrübe etmiş oldum sağlık ocağımıda değiştircem bu saaten sonra bir işede yaramıyor zaten.
Akşama da kan vermeye gideriz heralde eşim mesaiye kalmazda umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…