Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulantı ne zaman başlar kiHeyecandan veya psikolojiktir canim daha çok erken bence
Ben bugün 6+0 oldum 2 gündür var mide bulantısı tiksinme bugün biraz daha uzun sürdü sanki arttıBulantı ne zaman başlar ki
Kasık ağrın varmı?bende bu gün yok sanki hiç hamile diğilim olsa bir derd olmasa bir derdBen bugün 6+0 oldum 2 gündür var mide bulantısı tiksinme bugün biraz daha uzun sürdü sanki arttı
Var evet bazı günler olmadığı da oldu herşey yolunsa dert etmeKasık ağrın varmı?bende bu gün yok sanki hiç hamile diğilim olsa bir derd olmasa bir derd
Merhaba, benimde bugün 6+0 normalde reflum ve ulserim olduğu için midem çok zorluyor ilaçsız beni, bugün bulantım iki tık fazlalaştıBen bugün 6+0 oldum 2 gündür var mide bulantısı tiksinme bugün biraz daha uzun sürdü sanki arttı
Hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirelim inşallah çokta zorlanmadanMerhaba, benimde bugün 6+0 normalde reflum ve ulserim olduğu için midem çok zorluyor ilaçsız beni, bugün bulantım iki tık fazlalaştı
Amiiiiiiiiiin inşallaahHepimiz sağlıklı bir gebelik geçirelim inşallah çokta zorlanmadan
Merhaba sizinle aynıyız benim de sat 30 mayıs kese için 5+1 de gitmiştim kese ve yolk görünmüştü. Benim kontrolüm yarın şimdiden strese girdim inşallah duyarız kalp atışlarını Sorunuza cevap olmadı pek amaMerhabalar SAT 30 mayıs
keseyi 5 hafta+1 da gördük kese 6mm yolkda göründü
Cuma günü 6+3te kontrolüm var kalp atışı için erken mi sizce? biraz daha bekleyip mi gitsem
Ben fitil kullanıyorum bir yerde okudum fitil kullananlar kasık ağrısını azaltıyormuş..pazartesi kesenin gelişimini görsem azcık rahatlarımVar evet bazı günler olmadığı da oldu herşey yolunsa dert etme
Olabilir ben fitil kullanmıyorum belkide öyledir az kaldı sabretBen fitil kullanıyorum bir yerde okudum fitil kullananlar kasık ağrısını azaltıyormuş..pazartesi kesenin gelişimini görsem azcık rahatlarım
Aynen ben birde yolk kesesinide görmedim ondan heyacanım çok fazla sonuçta onu görmeliydim 5 haftalık olub görenler varOlabilir ben fitil kullanmıyorum belkide öyledir az kaldı sabret
Yolk kesesi ne oluyor kese dediğimizin adı mı yolkAynen ben birde yolk kesesinide görmedim ondan heyacanım çok fazla sonuçta onu görmeliydim 5 haftalık olub görenler var
Yolk kesesi varsa boş kese diğil yani bebek var demek..şimdilik bende sadece kese görüldü bebek yok şimdilikYolk kesesi ne oluyor kese dediğimizin adı mı yolk
Bnde bugun eczaneden imom aldım cnmımom kullanan arkadaşlar günde 1 taneydi değil mi bende ilk gebeligimde imom kullanıyordum yine imom aldım o yüzden doğuma kadar kullanmıştım ben ağustos ayında kadın doguma gitmeyi düşünüyorum kan sonucumu gördükten sonra
yaa inşallah yarın duyarsınız bazen erken diyorlar ama duyan da var , ben şehir hastanesine gidicem özele mi gitsem kime gitsem cihaz iyidir bilmiyorumki sürekli düşünüyorum, duyarsanız yazın buraya da kaç mm olmuş vs çok heyecanlıMerhaba sizinle aynıyız benim de sat 30 mayıs kese için 5+1 de gitmiştim kese ve yolk görünmüştü. Benim kontrolüm yarın şimdiden strese girdim inşallah duyarız kalp atışlarını Sorunuza cevap olmadı pek ama
Yolk kesesi varsa boş kese diğil yani bebek var demek..şimdilik bende sadece kese görüldü bebek yok şimdilik
Sana kaç haftalık dedi?bana demedi 1 hafta sonra kalb atışını duyucaksın kalb atışı bir kaç hafta beklemelisin dedi sadece gelişimine bakicak yani bebek varmı yokmuBana da aynısını dedi bebek görünmüyor daha kese görünüyor 10 gün sonra gel kalp atışı ile birlikte bakalım dedi