2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
ımom kullanan arkadaşlar günde 1 taneydi değil mi bende ilk gebeligimde imom kullanıyordum yine imom aldım o yüzden doğuma kadar kullanmıştım ben ağustos ayında kadın doguma gitmeyi düşünüyorum kan sonucumu gördükten sonra

5+3 bu gün hiç kasık ağrım yok akşama bilmiyorum nasıl olucak

Merhabalar SAT 30 mayıs
keseyi 5 hafta+1 da gördük kese 6mm yolkda göründü
Cuma günü 6+3te kontrolüm var kalp atışı için erken mi sizce? biraz daha bekleyip mi gitsem

Merhabalar SAT 30 mayıs
keseyi 5 hafta+1 da gördük kese 6mm yolkda göründü
Cuma günü 6+3te kontrolüm var kalp atışı için erken mi sizce? biraz daha bekleyip mi gitsem
Merhaba sizinle aynıyız benim de sat 30 mayıs kese için 5+1 de gitmiştim kese ve yolk görünmüştü. Benim kontrolüm yarın şimdiden strese girdim inşallah duyarız kalp atışlarını🙏🏻 Sorunuza cevap olmadı pek ama ☺️

Var evet bazı günler olmadığı da oldu herşey yolunsa dert etme ☺️
Ben fitil kullanıyorum bir yerde okudum fitil kullananlar kasık ağrısını azaltıyormuş..pazartesi kesenin gelişimini görsem azcık rahatlarım🥹

ımom kullanan arkadaşlar günde 1 taneydi değil mi bende ilk gebeligimde imom kullanıyordum yine imom aldım o yüzden doğuma kadar kullanmıştım ben ağustos ayında kadın doguma gitmeyi düşünüyorum kan sonucumu gördükten sonra
Bnde bugun eczaneden imom aldım cnm
Kullanmaya basladım günde 1 kez

Merhaba sizinle aynıyız benim de sat 30 mayıs kese için 5+1 de gitmiştim kese ve yolk görünmüştü. Benim kontrolüm yarın şimdiden strese girdim inşallah duyarız kalp atışlarını🙏🏻 Sorunuza cevap olmadı pek ama ☺️
yaa inşallah yarın duyarsınız bazen erken diyorlar ama duyan da var , ben şehir hastanesine gidicem özele mi gitsem kime gitsem cihaz iyidir bilmiyorumki sürekli düşünüyorum, duyarsanız yazın buraya da kaç mm olmuş vs çok heyecanlı

Bana da aynısını dedi bebek görünmüyor daha kese görünüyor 10 gün sonra gel kalp atışı ile birlikte bakalım dedi
Yolk kesesi varsa boş kese diğil yani bebek var demek..şimdilik bende sadece kese görüldü bebek yok şimdilik

Bana da aynısını dedi bebek görünmüyor daha kese görünüyor 10 gün sonra gel kalp atışı ile birlikte bakalım dedi
Sana kaç haftalık dedi?bana demedi 1 hafta sonra kalb atışını duyucaksın kalb atışı bir kaç hafta beklemelisin dedi sadece gelişimine bakicak yani bebek varmı yokmu

X