Ara ara ağrıması normal 8. Haftadan sonra azalıyor:)Kızlar ya 6. Haftayı geçtikten sonra kasık ağrılarınız kesildi mi, nasıl birşeye düştüm bilmiyorum. Kasıklarım ağrıyor endişeleniyorum, iki gündür ağrım yok yine endişeleniyorum niye ağrımıyor diye
Benim azalmadıda sanki bitti gibiAra ara ağrıması normal 8. Haftadan sonra azalıyor:)
Benimde öyleydi ilk neden ağrıyor diye endişe ettim sonra kesildi neden bitti diye endişe ettim 2 3 gündür yine başladı ki şuan var yine endişeliyim bunu düşünürken yorumu gördümBenim azalmadıda sanki bitti gibi
Bende bi psikopat ben miyim çocuğa bi rahat vermedim diye düşünüyordumBenimde öyleydi ilk neden ağrıyor diye endişe ettim sonra kesildi neden bitti diye endişe ettim 2 3 gündür yine başladı ki şuan var yine endişeliyim bunu düşünürken yorumu gördüm
Merak etme yalnız değilsin bu yolda hemen yanınaşımdayımBende bi psikopat ben miyim çocuğa bi rahat vermedim diye düşünüyordumkaç gün olmadı peki ağrı benim bugün olmadı heralde hiç
Kız o nedir nedirKızlar çin takvimine bakan varmı cinsiyette bu takvime göre daha önce tahmini doğru çıkan varmı
Rahatladım biraz çok sağol, sırf bu yüzden yarın hastaneye gidesim geldi. Daha pazartesi gitmiştimMerak etme yalnız değilsin bu yolda hemen yanınaşımdayım3 4 gün hiç olmadı geçtiğimiz ctesi yine başladi
Ben çin takvimine bakmadımda, kan yenilenme testiyle yüzük testine baktımKızlar çin takvimine bakan varmı cinsiyette bu takvime göre daha önce tahmini doğru çıkan varmı
Ben baktım tabiki ) erkek gözüküyor hayırlısı.Kızlar çin takvimine bakan varmı cinsiyette bu takvime göre daha önce tahmini doğru çıkan varmı
Allahım ben bunalrı da bilmiyorummmmmBen çin takvimine bakmadımda, kan yenilenme testiyle yüzük testine baktım
Canım Çin takvimi hamile kaldığın yaş ve aya göre bakıyorlar kan yenileme de sanırım Rusların yöntemi kadının 3 erkeğin 4 yılda bir yenileniyor en son kimin ki yenilendiyse gebe olmadan hemen önce onun cinsiyetinde olur diyorlar benim Çin e göre kız kan değişimine göre erkekAllahım ben bunalrı da bilmiyorummmmm
Kan değişimini ben kızımda yapmıştım doğru çıkmıştıCanım Çin takvimi hamile kaldığın yaş ve aya göre bakıyorlar kan yenileme de sanırım Rusların yöntemi kadının 3 erkeğin 4 yılda bir yenileniyor en son kimin ki yenilendiyse gebe olmadan hemen önce onun cinsiyetinde olur diyorlar benim Çin e göre kız kan değişimine göre erkek
Var tabi kızzzz bende ablamdan öğrenmiştim tarihleri giriyon tahmin yapıyor sözde ablamın doğru çıkmış ama benim ilk gebeliğimde tutmamıştı diye hatırlıyorumKız o nedir nedirböyle birşey mi var
Ne çıktı peki aynımı çıktı ikisideBen çin takvimine bakmadımda, kan yenilenme testiyle yüzük testine baktım
Ben benimki yanlış çıktı diye hatırlıyorum bir oğlum var eski zamana göre bakıyorum erkek öıkıyor şimdi 2.ye göre bakıyorum yine erkek çıkıyorBen baktım tabiki ) erkek gözüküyor hayırlısı.
İki arkadaşımın ki doğru çıktı
Kan değişimini bende yeni öğrendim, yüzük testide eskilerin bu ipe alyansı bağlayıp göbekte daire çizerse kız ileri geri yada sağa sola düz giderse erkek diyorlar bilmiyorumAllahım ben bunalrı da bilmiyorummmmm
Alyans ve kan değişimi kız diyor çin takvimi erkekNe çıktı peki aynımı çıktı ikiside
Bilgiler orada tıkanıyoryaa peki ikizse nasıl bakıcam cinsiyete kızlar