• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Biz daha uyumadık vallahi kaça kadar bilmiyorum böyle devam eder almadı emziği aç falan da değil ama gaz sancısı var herhalde şimdi meme de hırsıyla daha çok emiyor 😂
Bizde aynı durumdayız gazdan. En sonunda bacağıma ters yatırıp dakikalarca sırtını sıvazladım öyle biraz rahatladı . Çok ağlıyor bugün göbeği kanamış biraz gaz sancısına ağlamaktan😭😭😭

Bizde aynı durumdayız gazdan. En sonunda bacağıma ters yatırıp dakikalarca sırtını sıvazladım öyle biraz rahatladı . Çok ağlıyor bugün göbeği kanamış biraz gaz sancısına ağlamaktan😭😭😭
Bizde eşimle perişan olduk adam sabah işe gidecek bir de geğiriyor pırtlarıyor ama yok geçmiyor ağrısı

Gaz sancısına çözüm bulanlar yazabilir mi neler yaptığını. Masaj falan hiç işe yaramıyor bizde ya katılarak ağlıyor. Memede susuyor ama saatlerce de memede tutamam, doymuyor diye düşünüp mama veriyorum sonra ama bi türlü uyumuyor aniden uyanıyor gazdan sanırım aklıma başka şey gelmiyor. Altı temiz, karnı tok.
tesadufen denk geldim sorunuza aralik annesiyim. ilk cocugumda vardi gaz problemi Infacol gaz damlasi kullandik biz o bir nebze rahatlatiyor. sen de emziriyorsan ve sut iciyorsan gaz yapmamasi icin laktozsuz icebilirsin bu donemde gaz yapan yiyeceklerden uzak durabilirsin, bebegini uyuturken dik pozisyonda bir sure tut istersen kucaginda hafif sirtini sivazlayarak gazi ciksin, cok kalin giydirme bir de. bunlar ise yaramisti bizde ama ilk 3 ay cekiyorsun tabiki

Ay bana da şimdi çok geldi. Doktora soracağım tekrardan 2x20 yazmış.
😁 öyle kullanılıyor aslında günde 1 veya 2 kez 20’şer damla kendş prospektüsü de öyle ama mesela bi hastamda yan etki kusma yapmıştı o yüzden ben daha az kullanmalarını tavsiye ediyorum duruma göre bak istersen sabah akşam 10ar damlayla başla

tesadufen denk geldim sorunuza aralik annesiyim. ilk cocugumda vardi gaz problemi Infacol gaz damlasi kullandik biz o bir nebze rahatlatiyor. sen de emziriyorsan ve sut iciyorsan gaz yapmamasi icin laktozsuz icebilirsin bu donemde gaz yapan yiyeceklerden uzak durabilirsin, bebegini uyuturken dik pozisyonda bir sure tut istersen kucaginda hafif sirtini sivazlayarak gazi ciksin, cok kalin giydirme bir de. bunlar ise yaramisti bizde ama ilk 3 ay cekiyorsun tabiki
Çok teşekkür ederim, aslında yediklerime çok dikkat ediyorum mama + meme gidiyorum. Mama pek vermemeye çalışıyorum ama kilo almamasından korkuyorum. Gaz damlası için doktor ile görüşmedim ama doktorlarda damlanın işe yarayan bir şey olmadığını söylüyor çözemedim. Onunla bende öğreniyorum artık bakalım

Çok teşekkür ederim, aslında yediklerime çok dikkat ediyorum mama + meme gidiyorum. Mama pek vermemeye çalışıyorum ama kilo almamasından korkuyorum. Gaz damlası için doktor ile görüşmedim ama doktorlarda damlanın işe yarayan bir şey olmadığını söylüyor çözemedim. Onunla bende öğreniyorum artık bakalım
ben turkiyede degilim yurtdisindayim burda infacol kullaniliyor baya hatta icinde d vit olandan almistik biz. 3 aydan sonra biraktik. sadece d vit damlasina gectik. babybjorn anakucaginda yatirdik genelde gun ici hafif egimli tutuyor iyi geliyordu aksamlari da reflu yastiginda. dumduz degilde egimli yatmasi iyi oluyor gazli bebekler icin. eger sallanan emzirme sandalyeniz /koltugunuz varsa o da iyi, emdikten sonra kucakta dik bir sekilde sirtini sivazlarken bir yandan sallanan sandalyede sizin kucaginizda uykuya kolay dalar

Gaz sancısına çözüm bulanlar yazabilir mi neler yaptığını. Masaj falan hiç işe yaramıyor bizde ya katılarak ağlıyor. Memede susuyor ama saatlerce de memede tutamam, doymuyor diye düşünüp mama veriyorum sonra ama bi türlü uyumuyor aniden uyanıyor gazdan sanırım aklıma başka şey gelmiyor. Altı temiz, karnı tok.
Canm bizmde gaz sorunumuz var damla kullanıyoruz tamamen geçirmiyor bence hafifletiyor doktorlarda bir bebek gazliysa 3 4 ay olacak sonra karın kaslari kuvvetlenince biter dıyor. nette bir videoda her beslenmeden sonra muhakkak ağızdan gaz çıkartin dıyor doktor ağızdan çıkmayan gaz bagirsaklara gidermiş bebeği daha çok rahatsız eder ikinmasina sancı olmasına sebep olur dıyor 3 4 gündür ağızdan gaz cikarttiriyorum bakalm nasl olacak

Kızlar biz 4 günlük olduk bebeğim gündüz uyuyor gece neredeyse uyku yok gözlerim yanıyor hala sezeryanın ağrısı ile uyumamak ilgilenmek o kadar zorlanıyorum ki annemde eşimde çok durmuyor ister istemez meme istiyor , sizin bebekler ne durumda bunun çözümü var mı acaba 😪😪

Kızlar kaka sayımız azaldı korkuyorum mama yemesi aynı ama niye böyle oldu çiş sürekli var ama

Hastanede hemşireler 5 sn de boşaltıyordu şırıngayı. Biz de hızlı vermemiz gerek diye düşündük. Bizimki bir çekince şırınga yarıya iniyor. 2. Çekişte bitiyor. Acaba yavaş yavaş mı vermek lazımdı?
Şu Doğru yanlış olarak yönlendirmek istemem canim bizim hemşire yavaş yavaş verim demişti belki bebişim alışına göre değişiyordur

Kızlar ben goon sleep molfix bez denedim biraz minik olduğumuz için bezler büyük geliyor ama sleepy dışına çıkarıyor goon büyük molfixte kızarıklık yapıyor hemde sızdırıyor siz ne kullanıyorsunuz

Çiş yapınca bezine sizinki de uyanıyor mu yaa benim oğlan hafif ıslak bile olsa uyanıyor
Bazen aşırı doldurmadıysa uyanmıyor cnm pişik kremi her seferinde sürüyor musun ? Doktor sürekli kullan dedi mustela sürüyorum fazla kızarık değil ama yine mustela mı alsam acaba doktor biraz hafif dedi mustela için

Back