2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Biz daha uyumadık vallahi kaça kadar bilmiyorum böyle devam eder almadı emziği aç falan da değil ama gaz sancısı var herhalde şimdi meme de hırsıyla daha çok emiyor
Bizde aynı durumdayız gazdan. En sonunda bacağıma ters yatırıp dakikalarca sırtını sıvazladım öyle biraz rahatladı . Çok ağlıyor bugün göbeği kanamış biraz gaz sancısına ağlamaktan

Bizde eşimle perişan olduk adam sabah işe gidecek bir de geğiriyor pırtlarıyor ama yok geçmiyor ağrısı

tesadufen denk geldim sorunuza aralik annesiyim. ilk cocugumda vardi gaz problemi Infacol gaz damlasi kullandik biz o bir nebze rahatlatiyor. sen de emziriyorsan ve sut iciyorsan gaz yapmamasi icin laktozsuz icebilirsin bu donemde gaz yapan yiyeceklerden uzak durabilirsin, bebegini uyuturken dik pozisyonda bir sure tut istersen kucaginda hafif sirtini sivazlayarak gazi ciksin, cok kalin giydirme bir de. bunlar ise yaramisti bizde ama ilk 3 ay cekiyorsun tabiki

Ay bana da şimdi çok geldi. Doktora soracağım tekrardan 2x20 yazmış.
öyle kullanılıyor aslında günde 1 veya 2 kez 20’şer damla kendş prospektüsü de öyle ama mesela bi hastamda yan etki kusma yapmıştı o yüzden ben daha az kullanmalarını tavsiye ediyorum duruma göre bak istersen sabah akşam 10ar damlayla başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…