2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Herkesin gitmesi lazm mı kızlar
Evet canım gebeliğini devlete bildirmem lazım o yüzden ya doktorun yada sağlık ocağı sitemde gebeliğini başlatması lazım. Ben iki kayıp yaşadığım için daha bildirmedim 7/8 haftalık olsun bildireceğim

Görümcemin kızı 4 oğlu 2 yaşında. Oğlan doğunca aynı odaya koymadı kendi yanına aldı . Oğlan 1 yaşında gelince kız 3 tü. Aynı odaya koymayı denedi oğlan erken uyandığından kızı sürekli uyandırdı . Şimdi 4/2 yaşlarındalar çoğunluk aynı odadalar bir sıkıntı olmuyor gece uyanırlarsa birbirini uyandırıpoyun oynayıp gene uyuyorlar ama ilk başlarda çok sıkıntı oldu. Herkes büyük bebeğe zarar verir diye düşünüyor da aksine küçük sık sık uyanıp ağladığı için büyüye zarar veriyordu.

Çok teşekkürler göz önünde bulundurucam kesinlikle

ilk kayıptan sonra herhangi bir test yaptırdınız mı veya önlem vs aldınız mı ? benimde bir kaybım var
Hayır doktor gerek görmedi. Tekrarlarsa araştırırız dedi. Beni korkutan şey şu oldu, doktor benim hamile kalmış olmama çok şaşırdı. Tedavi olmadan nasıl hamile kaldınki sen dedi. Bende şöyle düşündüm, ben hamile kalamam kalsam bile düşük yaparım. Bir sürede gerçekten hamile kalamadım, tam tedaviye baslayacakken pozitifi gördük, bu seferde ha düştü ha düşecek diye bekledim. Çok şükür ki sağ salim doğdu bebeğim. Doktorlar bazen çok katı olabiliyor maalesef.

Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız her şey yolunda mı ? ben aşırı gerginim inanılmaz 7. haftaya girdik sinirlilik asabiyet mutsuzluk her şey var sizlerde nasıl durumlar ?
Sinir tahammülsüzlük bendede hat sahfada baştan beri öyle, yakın çevrem nasibini alıyor tabi bundan Mutsuzluk bendede oluyor ama benimki kafada kurmaktan kendim yapıyorum

hayırlısı olsun canım herşey hallolur daha yolumuz uzun sneinde taşınma durumları varmış ozaman daha iyi bir yer olur bakarsın

Çok sağol inşallah her şey yolunda gider hepimiz için. Bu endişelere de alışacağız sanırım. Allah kalbimize ferahlık versin. Anksiyete ataklarım tutuyor bazen bebeğe zarar vericem diye korkuyorum.
Elinden geldigince sakin stressiz gecir olacagi varsa ne yapsan olmaz ama nasibi varsa bu dunyada ne yapsan olur o yuzden biraz relax olalim

Kizlar Cok is yapmakla ve yorulmakla dusuk olabilir mi bu aralalr hep bi misafir hep bi kosturmaca Cok egilip kalkiyorum cocuklarimin pesinden kosmaktan bacaklarim agriyor korkuyorum Dusuk riski kacinci haftada biter
Sağlıklı bir bebeğe kolay kolay birşey olmaz canım. Sadece uzun süre ayakta kalma, ara ara oturup belini dinlendirki belinde ağrı olmasın.

Hmm tmm yavrucum bende 7,8 i görünce söylerim madem teşekkür ederiz canm kızlarr

Kızlar kese göründü çok bastırdı mahvetti beni ama olsun haftaya kontrole cagirdi henüz bebek yok inşallah oluşur
Oyyy maşallah maşallah kuzum
Allahm sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlar kabızlık sizde de var mı çok dikkat etmeme rağmen su kayısı va yine oluştu önceki hamilelik de çok çekmiştim kronik birazda kabızlığım ama acaba Protestan falan kullanıyorum diye mi oldu anlamadım

B Bende de var canm
Doktorum a sordum öncelikli olarak sabahları ac karnına bir kaşık zeytin yağ iç dede
Eğer çokta zorlanırsan ona rağmen dubhalac diye bir şurup var onu içebilsin dedi
Ama ilaca alıştrma kendini dedi

Evet onu da biliyorum çok kullandığım zamanım oldu zaten dediği gibi doktorun alışınca sürekli kullanıyorsun doğal seyleri deniyorum suanda kesin fayda eden şeyler bulmak lazım birazda ilaçlardan sanırım

Bu cuma 7 bitiyor benim geçen hafta benimde oldu kahverengi lekelenmelerim duphaston kullandım 5 gün sabah akşam 5 gün tek öğün kullan dedi. Hiçbir sıkıntı yok ded çok şükür.. Taze, açık kan olmazsa ve pedi doldurmayacak kadar olmazsa sıkıntı yok dedi. Genelde kalıntı kan oluyormuş benim şimdi çok azaldı yok denecek kadar cuma gideceğim tekrar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…