2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Merhaba ,

benim de 1 adet 3. gün embriyom transfer edildi. şuan 4+4 günlüğüz. İnşallah haftaya çarşamba kese kontrolü için gideceğim (dr'um izinde o gün gelecek) belki kalp atışını da duyarım nasipse.

yaş 37 ilk deneme 3. gün embriyosu.

Rabbim isteyen herkese şu mübarek günler hatırına nasip etsin.
Bizlere de kucağımıza inşallah sıkıntısız sağlıcakla almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inş

Geçen sene de doğum paketli tamamlayıcı almıştık onda evet gebelik teşhisi konmamış olması gerekiyordu kısmet olmadı o sene,
ama yenilediğimizde böyle bi şart istemediler aralık ayında 12bin tl fiyat vermişlerdi şimdi nasıldır bilemiyorum 10muayene hakkı var
İsterseniz birkaç farklı sigortanın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın size teklif sunarlar

Yaa Ben daha yeni öğrendim gitmem gerektiğini daha acemiyim

Anladım, hayırlı olsun sağlıkla inşallah

Aynen canm ilaçlarn da etikisidr
İçebilirsen zeytinyağ dene istersen

Oyyy cok sevındım adına canmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende gebelik için almştm gecen sene canm
Son 2 aym maalesef denk gelmedi buna
Ama yenileyeceğim dee 12 bin çok iyimiş yaa
Hangi sigorta bu

Bende tüm gün oturuyorum canm yönetici asistanym
Benimde işim stresli ama hep patronla
Benimde ayaklarm belim ağrıyor vlla
Daha şimdiden
Hep oturmak hiç iyi değil özellikle ilerledikçe çok rahatsız ediyor
Muhakkak sürekli ara verip yürümek lazım
He ben yapabiliyor muyum hayır

Kan ilacı içiyorsanız o da yapar
Probiyotik olabilir doktora sorarak
Kabızlık çok sıkıntı oluyor ya hamilelikte
Hem karın şişliği hem Allah korusun hemoroid olabilir

Hep oturmak hiç iyi değil özellikle ilerledikçe çok rahatsız ediyor
Muhakkak sürekli ara verip yürümek lazım
He ben yapabiliyor muyum hayır
Ay ben de işim gereği hep oturuyorum saat uyarıyor hareket et diye iş yeri mutfağına gidip geri yerime geliyorum

Ay ben de işim gereği hep oturuyorum saat uyarıyor hareket et diye iş yeri mutfağına gidip geri yerime geliyorum
Ay ben de telefona uyarı kurayım
Hiç aklıma gelmiyor
Şimdi işten geldim bacaklarım davul gibi yatiyorum
Eşim gelip oruçlu oruçlu iftar hazirlayacak

Ay ben de telefona uyarı kurayım
Hiç aklıma gelmiyor
Şimdi işten geldim bacaklarım davul gibi yatiyorum
Eşim gelip oruçlu oruçlu iftar hazirlayacak
Hazırlasın kız. Bizi zorlu bir süreç bekliyor doğuncada bitmiyor o süreç bu kocalarda bir zahmet birşeyler hazırlasınlar . bizim gün içinde yaşadığımız 80 bin farklı duygu belirti gibi şeyler yaşasalar evden çıkmaz onlar

Kızlar iyi akşamlar beta hcg >5000 sonucumdaki büyüktür işareti ne demek oluyor bilginiz var mı Bugün tesadüf hastaneye gittim gitmişken betama bakayım dedim Tahminimce 30.000 olması gereken betam bu şekilde çıktı çok korkuyorum

5000 den büyük demek zaten
Yani 5000 den büyük çıkmış ama tam ölçümü vermemişler korkmayın yani

Kızlar çin takvimine bakan varmı cinsiyette bu takvime göre daha önce tahmini doğru çıkan varmı

Bal şerbeti dene birde canım sıcak suyun içine kendine göre bal koy 1 çay k. Veya 1 tatlı kaşığı onu karıştırıp iç

Kızlar ya 6. Haftayı geçtikten sonra kasık ağrılarınız kesildi mi, nasıl birşeye düştüm bilmiyorum. Kasıklarım ağrıyor endişeleniyorum, iki gündür ağrım yok yine endişeleniyorum niye ağrımıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…