- 13 Kasım 2023
- 239
- 555
- 38
Hayırlı olsun hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşMerhaba ,
benim de 1 adet 3. gün embriyom transfer edildi. şuan 4+4 günlüğüz. İnşallah haftaya çarşamba kese kontrolü için gideceğim (dr'um izinde o gün gelecek) belki kalp atışını da duyarım nasipse.
yaş 37 ilk deneme 3. gün embriyosu.
Rabbim isteyen herkese şu mübarek günler hatırına nasip etsin.
Bizlere de kucağımıza inşallah sıkıntısız sağlıcakla almayı nasip etsin.
Geçen sene de doğum paketli tamamlayıcı almıştık onda evet gebelik teşhisi konmamış olması gerekiyordu kısmet olmadı o sene,Gebelikten ne kadar önce yaptırmıştınız sigortayı. Çünkü en az 1 ya da 2 yıl sigortalı olmak gebelik teşhisi konmamış olması vs gibi şartları var. yani benim anladığım hadi ben hamileyim sigorta yaptırayım diyemiyorsunuz. sizde de öyle mi ?
Yaa Ben daha yeni öğrendim gitmem gerektiğini daha acemiyimBen gittim geçen hafta beta verdim çarşamba perşembe hamileliği öğrendim kayıt aldılar düşük var mı kaçıncı gebelik rahatsızlık var mı ilaç kullanıyor musun vs kaydettiler sonra kan testi için çağırdılar cuma demire kansızlığa vs bakmak için ona göre ilaç yazdılar demir eksikliğim yok ama gebelikte azalıyor diye yazdı mesela
Benim ikinci ama ben bile kan vermeye gitmesem hatırlamazdımYaa Ben daha yeni öğrendim gitmem gerektiğini daha acemiyim
Anladım, hayırlı olsun sağlıkla inşallahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alınben kan vermedim henüz Çarşamba vericem yükselişi hesaplayıp kalp atışı için doktoruma gitmeyi düşünüyorum oğlumda 6+6da duymuştum yine aynı aralıkta giderim
Aynen canm ilaçlarn da etikisidrEvet onu da biliyorum çok kullandığım zamanım oldu zaten dediği gibi doktorun alışınca sürekli kullanıyorsun doğal seyleri deniyorum suanda kesin fayda eden şeyler bulmak lazım birazda ilaçlardan sanırım
Oyyy cok sevındım adına canmmMerhaba ,
benim de 1 adet 3. gün embriyom transfer edildi. şuan 4+4 günlüğüz. İnşallah haftaya çarşamba kese kontrolü için gideceğim (dr'um izinde o gün gelecek) belki kalp atışını da duyarım nasipse.
yaş 37 ilk deneme 3. gün embriyosu.
Rabbim isteyen herkese şu mübarek günler hatırına nasip etsin.
Bizlere de kucağımıza inşallah sıkıntısız sağlıcakla almayı nasip etsin.
Bende gebelik için almştm gecen sene canmGeçen sene de doğum paketli tamamlayıcı almıştık onda evet gebelik teşhisi konmamış olması gerekiyordu kısmet olmadı o sene,
ama yenilediğimizde böyle bi şart istemediler aralık ayında 12bin tl fiyat vermişlerdi şimdi nasıldır bilemiyorum 10muayene hakkı var
İsterseniz birkaç farklı sigortanın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın size teklif sunarlar
Hep oturmak hiç iyi değil özellikle ilerledikçe çok rahatsız ediyorBende tüm gün oturuyorum canm yönetici asistanym
Benimde işim stresli ama hep patronla
Benimde ayaklarm belim ağrıyor vlla
Daha şimdiden
Kan ilacı içiyorsanız o da yaparKızlar kabızlık sizde de var mı çok dikkat etmeme rağmen su kayısı va yine oluştu önceki hamilelik de çok çekmiştim kronik birazda kabızlığım ama acaba Protestan falan kullanıyorum diye mi oldu anlamadım
Ay ben de işim gereği hep oturuyorum saat uyarıyor hareket et diye iş yeri mutfağına gidip geri yerime geliyorumHep oturmak hiç iyi değil özellikle ilerledikçe çok rahatsız ediyor
Muhakkak sürekli ara verip yürümek lazım
He ben yapabiliyor muyum hayır
Ay ben de telefona uyarı kurayımAy ben de işim gereği hep oturuyorum saat uyarıyor hareket et diye iş yeri mutfağına gidip geri yerime geliyorum
Hazırlasın kız. Bizi zorlu bir süreç bekliyor doğuncada bitmiyor o süreç bu kocalarda bir zahmet birşeyler hazırlasınlar .Ay ben de telefona uyarı kurayım
Hiç aklıma gelmiyor
Şimdi işten geldim bacaklarım davul gibi yatiyorum
Eşim gelip oruçlu oruçlu iftar hazirlayacak
5000 den büyük demek zatenKızlar iyi akşamlar beta hcg >5000 sonucumdaki büyüktür işareti ne demek oluyor bilginiz var mı Bugün tesadüf hastaneye gittim gitmişken betama bakayım dedim Tahminimce 30.000 olması gereken betam bu şekilde çıktı çok korkuyorum
Bal şerbeti dene birde canım sıcak suyun içine kendine göre bal koy 1 çay k. Veya 1 tatlı kaşığı onu karıştırıp içEvet onu da biliyorum çok kullandığım zamanım oldu zaten dediği gibi doktorun alışınca sürekli kullanıyorsun doğal seyleri deniyorum suanda kesin fayda eden şeyler bulmak lazım birazda ilaçlardan sanırım