- 1 Mart 2021
- 1.238
- 1.043
- 30
Amiin inşallahRabbim hepimize sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
Maşallah gözünüz aydın hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Allah hepimize sağlıklı bir süreç geçirmeyi nasip etsin.
SAT 30 ocak, BAT 25 şubattı. Hiç beklentim olmamasına rağmen adetime 3 gün kala içime doğmuş gibi 2 kere test yaptım pozitif çıktı, adet günüm geçince tekrar yaptım yine çıktı. Geçen hafta 28 şubatta dra kan testi verdim 1324 çıktı beta, cuma tekrar vermemi istedi o da 3410 çıktı. Önümüzdeki hafta ilk kez ultrasonla bakılacak.
İnşallah geride kalmıştırEvet çok araştırıp çok okumaktan. Hamilelik konusunda hiç birşey bilmemeyi o kadar isterdimkistandart bilgi genelde 2 katı bilgisi olduğu için kendimi kötü hissettin. Geçmişte malesef çok kaybım var. İnşallah o günler geride kalmıştır. Önceki yaşadıklarım beni biraz stres yapıyor diyebilirim. Ama motivasyonunuz için çok teşekkür ederim
Sağolun inşallah sizin de güzel geçer muayenenizMaşallah gözünüz aydın hayırlı olsunaramızda 10 gun var demek ki benim bat 6 mart inşallah ulstrasonda da keseyi güzelce görürsünüz. Bizim ultrason muayenesi 16 sında inşallah.
İnşallah teşekkür ederimSağolun inşallah sizin de güzel geçer muayeneniz
Kendinizi sıkmayın hemen benim de kahverengi pembe arası akıntılarım çok oldu daha bir kaç gündür yeni yeni durdu. Bu dönemde normal sanırımHerkes pazartesini bekliyor bende daha önce 6.ayında kalbi durdu bebegimin ve şimdide 5.hafta açık pembe kan var 3 gündür saatler geçmek bilmiyor
Kaç gün sürdü benim 3 gündür bitmedi insan ister istemez sıkıyor canınıKendinizi sıkmayın hemen benim de kahverengi pembe arası akıntılarım çok oldu daha bir kaç gündür yeni yeni durdu. Bu dönemde normal sanırım
Normal bence bibir önceki gebeligimde ilk haftalarda agrımıştı bu kez 5haftam yeni yeni başladıKızlar bişey sorcam. Benim göğsümde her hangi Bi belirti yoktu. Şaşırıyordum hatta herkeste var bende niye yok diye ve dünden beri gögüs lerim şişip acımaya başladı. Çok aşırı değil ama ağrıyorlar. Yani 5.haftamda sonradan başlamış oldu? Bu normal mi ve neden olur
İnşaallah iyice tutunduğu içindir belirtilerNormal bence bibir önceki gebeligimde ilk haftalarda agrımıştı bu kez 5haftam yeni yeni başladı
İnşallah böyle beklemesi çok zorİnşaallah iyice tutunduğu içindir belirtiler
Aynen derlerdi de çok inanmazdım gerçekten çok zorİnşallah böyle beklemesi çok zor
Tabi buna da şükür ki bu günleri gördükAynen derlerdi de çok inanmazdım gerçekten çok zor
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içina
İnşallah geride kalmıştır
Birşey olmadan kendinizi üzmeyin
Herşeyin doğrusunu Allah bilir
Ben de çok araştırıp okurum her türlü riski bilmek isterim bence bu daha iyi insan her sonuca uzulse de hazırlıklı oluyor
Ama henüz birşey yok Allah'ın izniyle
Kesinlikle öyle şükürler olsun saglıkla kucağımıza alalım inşallahTabi buna da şükür ki bu günleri gördük
Evet ben de 4+2 yım yani 5. Haftanın içindeyizHanımlar uygulama 4+0 gösteriyor ben 5. Haftanın içinde mi oluyorum. Bu arada adetime 3 gün kala 100 beta ile öğrendim
Bunu neye göre hesaplıyoruz benim adetim geciktiğinde 3.gün 129 du. Yani sizlere göre daha düşük sonra şükür düzenli arttı ama bu hafta olayı kafamı karıştırıyor benim ki kaç oluyorEvet ben de 4+2 yım yani 5. Haftanın içindeyiz
Ben de 5 gün kala 16 ile öğrendim