Çoook teşekkür ederim canım. En son Reglime 4 gün varken 240larda çıkmıştı. ondan bir buçuk hafta sonra gittim doktora . Bir daha beta istememişti DoktorHayırlı olsun canm sağlıkla ilerlesin inşallah beta kaçkını gördünüz keseyi
Benmde dun 294 çıktı degerim adet tarihm 1 2 3 mart tarihlerinden biri emin değilim:) salı bir daha kan vericem o değere göre mi doktora gideymÇoook teşekkür ederim canım. En son Reglime 4 gün varken 240larda çıkmıştı. ondan bir buçuk hafta sonra gittim doktora . Bir daha beta istememişti Doktor
Ben doktora bilgi vermiştim o demişti işte bir hafta sonra gel diye canım :)Benmde dun 294 çıktı degerim adet tarihm 1 2 3 mart tarihlerinden biri emin değilim:) salı bir daha kan vericem o değere göre mi doktora gideym
Çok şükürKızlar şimdi çıktım keseyi gördük çok şükür 4+3 dedi
Karından baktı. Göremezsem vajinal bakıcam dedi ama gerek kalmadı çok şükürÇok şükürkarından mı baktılar vajinal mi
Kaç haftalıksınızKarından baktı. Göremezsem vajinal bakıcam dedi ama gerek kalmadı çok şükür
Ne açıklama yaptı peki doktor canımBeta hgc 12000 çıktı ama karından ultrasonda doktor göremedi sizce sıkıntılı bir durum mu var kızlar
4+3 dediKaç haftalıksınız
Çok iyi bence 2 günde Bi 2 kat artmışHanımlar perşembe günü beta 100 dü bugün yani 4 gün sonra 782 çıktı nasıl sizce
Çok şükür Rabbim tamamına erdirsinKarından baktı. Göremezsem vajinal bakıcam dedi ama gerek kalmadı çok şükür
Amin cümlemizinÇok şükür Rabbim tamamına erdirsin
Beta kac çıktı canm birde ağrı vs varmi4+3 dedi
Vajinal baktı keseyi gördük canımNe açıklama yaptı peki doktor canım
1200 mü 12000 mi acabaBeta hgc 12000 çıktı ama karından ultrasonda doktor göremedi sizce sıkıntılı bir durum mu var kızlar
Perşembe günü 699 daha sonra baktırmadım. Ara ara kasıklara batma oluyor. Bazende adet öncesi gibi hisler yaşıyorumBeta kac çıktı canm birde ağrı vs varmi
Ohh çok sevindim vallaVajinal baktı keseyi gördük canım
Vajinal baktı keNe açıklama yaptı peki doktor canım
12bin çıktı ilk kez kan verdim ve transvajinal olarak kese gördük1200 mü 12000 mi acaba