2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ya ben göğüsleri vücuduna göre hep büyük olan biri olarak göğüs ağırlığından olabilir diyorum. Hamilelikten önce de e cup falan giyiyordum sütyeni kronik sırt ağırısından doktora gittiğimde göğüsler yüzünden demişti🥲

Yaaa çok geçmiş olsun 🌸 inşallah ağrıların geçmiştir şimdiye🙏🏻 Gözünüz aydın çok sevindim kucağına almana bebeğini😍😍
Gogusler buyudugu icin sirt agrisi olacaksa o zaman bu hic gecmeyecek cunku goguslerim artik hep buyuk olacak 😄

Doktor dün dedi ki yıka gelişimi artsın dedi yıkanan çocuk çok çabuk gelişirmiş dediğin gibi gözenekleri açılsın derisi hava alsın dedi bende bilmiyordum sanıyorum ki kiri gitsin
Bana da hemsire her gun yikayin dedi de daha ilk banyosundan sonra hic yikamadik, ilk banyosunu da hemsire yaptirmisti. Her gun cok degil mi acaba?

Ben de yemek yaparsınız ben çocuğa bakarım deyince olaylar oldu biz senin hizmetçiniz miyim diye bana bakmak halbuki çocuğuma bakmak demek
Annemi de kaçırdılar
Çocuktan yemek yapmaya vakit bile olmuyor benim de
Kayınvaliden öğün atlamalılar yaparsa da dersin anne sütümü getirecek şeyler yap diye
Bana doktor ilk düşünü şampuan falan kullanmadan sadece su ile aldır dedi kuzu geçen çocuk doktoruna sormuştum göbek bağı düşünce 2 3 gün sonra su ile aldır sonra yıkarsın demişti

Bana da hemsire her gun yikayin dedi de daha ilk banyosundan sonra hic yikamadik, ilk banyosunu da hemsire yaptirmisti. Her gun cok degil mi acaba?
Kış olduğu için hergün zor olabilir ama üç güne bi yaptır dedi doktor bana gözenekleri açılssın gelişimi artar dedi ben beslenmesini anlattım o bana kaç kere yıkadın dedi ben daha hiç yıkamadım ama bugün yıkıycam şimdi uyanmasını bekliyorum

Bana doktor ilk düşünü şampuan falan kullanmadan sadece su ile aldır dedi kuzu geçen çocuk doktoruna sormuştum göbek bağı düşünce 2 3 gün sonra su ile aldır sonra yıkarsın demişti
Doktor bana da doğal şampuandan bi damla damlat dedi zaten elinde o sabun gibi kayar dedi 😂

Yıkamak böyle ovalayarak değil de suya girip çıksın rahatlasın, gözenekleri açılsın diye yapılıyor. Yoksa kirlenmiyorlar hiç. Zaten terlemiyorlar da 😅

Doktor bana da doğal şampuandan bi damla damlat dedi zaten elinde o sabun gibi kayar dedi 😂
Ben köpük şampuan kullanıyorum. İncia'nın. Memnunum. Normal şampuanı durulamak uzun sürüyor özellikle kafasından. O yüzden eğer jel şampuan kullanacaksan köpürtüp kullanmanı öneririm

Eziyet etti mi benim oğlan ıslak mendil bile sevmiyor bakalım suyu sevecekmi
Bnm oğlan da öyle ıslak mendil kullanmiyorım pişiği oldu pamukla devam ediyorum çok sıkmadi canımızı ama havalar soğk cok dikkat etmek lazım hemen cıkardık bi ağzina falan sabun kaçmamali da işte yine de engel olunmuyor kafasını bi şampuanladık elimizle vucudunu su döktük şampuanladık çıkardık hemen suyun derecesine de elimle kontrol ettim

Gogusler buyudugu icin sirt agrisi olacaksa o zaman bu hic gecmeyecek cunku goguslerim artik hep buyuk olacak 😄
Valla ben kendimi bildim bileli çekiyorum bu sırt ağrısını😂 hamilelikte biraz rahatladım karnım da büyüyünce🥲
Çocuk, emzirme defterini kapatınca bir plastik cerraha gitmeyi düşünüyorum hatta🫠

Ben köpük şampuan kullanıyorum. İncia'nın. Memnunum. Normal şampuanı durulamak uzun sürüyor özellikle kafasından. O yüzden eğer jel şampuan kullanacaksan köpürtüp kullanmanı öneririm
Öyle yaptım canım elimde köpürttüm kafasına hemen sürdüm su döktüm vücuduna da öyle kaygan sabun gibi durmuyor da elde 😂ama çok sevdi suyu emde yattı uyudu 🥰

Bnm oğlan da öyle ıslak mendil kullanmiyorım pişiği oldu pamukla devam ediyorum çok sıkmadi canımızı ama havalar soğk cok dikkat etmek lazım hemen cıkardık bi ağzina falan sabun kaçmamali da işte yine de engel olunmuyor kafasını bi şampuanladık elimizle vucudunu su döktük şampuanladık çıkardık hemen suyun derecesine de elimle kontrol ettim
Kafasında o bıngıldak beni biraz korkutuyor bişey olur falan diye kafasının arkasından döktüm hemen suyu bende üç kere su döktük çok sevdi suyu ama hiç ağlamadı

X