- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
Ben bir uygulama indirdim dr. Banu çiftçi uygulaması bir de hamilelik+ diye orda son adet tarihi girince gösteriyor haftanizi hem de hafta hafta bebeğin gelişimini goruyorsunuzBunu neye göre hesaplıyoruz benim adetim geciktiğinde 3.gün 129 du. Yani sizlere göre daha düşük sonra şükür düzenli arttı ama bu hafta olayı kafamı karıştırıyor benim ki kaç oluyor
Gerçi şimdi birinde 4+1 diğerinde 3+1 gösteriyor anlamadimBen bir uygulama indirdim dr. Banu çiftçi uygulaması bir de hamilelik+ diye orda son adet tarihi girince gösteriyor haftanizi hem de hafta hafta bebeğin gelişimini goruyorsunuz
Tekrar kan verdiniz miGerçi şimdi birinde 4+1 diğerinde 3+1 gösteriyor anlamadim
Evet ama işte hepimiz ortalama aynı günlerde adet olmuşuz fakat beta değerlerimiz farklıBen bir uygulama indirdim dr. Banu çiftçi uygulaması bir de hamilelik+ diye orda son adet tarihi girince gösteriyor haftanizi hem de hafta hafta bebeğin gelişimini goruyorsunuz
Bunu yumurtlama günü, ekstra yumurtlamanın döllendikten sonra ne zaman rahime gelip tutunduğu etkiler. Mesela döllendikten sonra tutunma olayı 6-12 gün içinde oluyor herkes için değil tabi genel bilgi olarak. Birinin kim6. Gün tutunup beta salgılamaya başlamıştır. Birinin ki 12. GünEvet ama işte hepimiz ortalama aynı günlerde adet olmuşuz fakat beta değerlerimiz farklı
Evet doğru bu yüzden önemli olan betanın kaç olduğu değil düzenli artması diyorlar. Benim bu ay yumurtlama 3 gün kadar geç oldu. Dolayısıyla o yüzden biraz geç yerleşti diye düşünüyorumBunu yumurtlama günü, ekstra yumurtlamanın döllendikten sonra ne zaman rahime gelip tutunduğu etkiler. Mesela döllendikten sonra tutunma olayı 6-12 gün içinde oluyor herkes için değil tabi genel bilgi olarak. Birinin kim6. Gün tutunup beta salgılamaya başlamıştır. Birinin ki 12. Gün ev
Evet ama işte hepimiz ortalama aynı günlerde adet olmuşuz fakat beta değerlerimiz farklı
Sürekli olmuyorKızlar bide bişey sorcam sizde sürekli belirti oluyor mu? Yani mesela saatlerdir hiç karnımda pek bişey hissetmedim sancı batma gibi. Öyle olunca telaşlanıyorum. Sizde belirtiler sürekli mi oluyor yada hiç bşeşy hissetmediğiniz oluyor mu
Yok vermedimTekrar kan verdiniz mi
Benim de gün gün değişiyor. İlk gün miğdem çok kazındı sonraki günler adet sökülmesi gibi sancı hissettim sonra batmalar başladı. Dün akşamdan beri de gögüs hassasiyeti başladı. Yarın muyahane günüm hayırlısı ile atlatsaydımSürekli olmuyor
Dün gece çok karnım ağrıdı mesela bugün belim agridi biraz onun dışında iki kez basım döner gibi oldu ama baya temizlik yaptım mesela o sıra hicbiir belirti yoktu
Aynen zaten ilerleyen zamanlarda bebek arayı kapatıyor yada yeniden adet düzenlemesi yapıyorEvet doğru bu yüzden önemli olan betanın kaç olduğu değil düzenli artması diyorlar. Benim bu ay yumurtlama 3 gün kadar geç oldu. Dolayısıyla o yüzden biraz geç yerleşti diye düşünüyorum
Sürekli olmuyor, saati bırak bir gün yaşadığım şeyi ertesi gün bir daha yaşamıyorum. Kasıklarımda ilk zamanlar batma oluyordu mesela şimdi hiç yokKızlar bide bişey sorcam sizde sürekli belirti oluyor mu? Yani mesela saatlerdir hiç karnımda pek bişey hissetmedim sancı batma gibi. Öyle olunca telaşlanıyorum. Sizde belirtiler sürekli mi oluyor yada hiç bşeşy hissetmediğiniz oluyor mu
Sürekli belirtli olmuyor ara ara regl sancısı gibi sancı, bel ağrısı, uyku… bende en çok iştah açılması oldu psikolojik midir anlamadım 1 haftada o kadar çok yedim ki tartıda 2 kilo almışım. Doyuyorum çok kısa süre sonra sanki hiç yememişim gibi midem kazınıyorKızlar bide bişey sorcam sizde sürekli belirti oluyor mu? Yani mesela saatlerdir hiç karnımda pek bişey hissetmedim sancı batma gibi. Öyle olunca telaşlanıyorum. Sizde belirtiler sürekli mi oluyor yada hiç bşeşy hissetmediğiniz oluyor mu
Ara Ara kasıklarıma ağrı giriyor. Onun dışında uyku bastırıyor. Sürekli olmuyor ama canımKızlar bide bişey sorcam sizde sürekli belirti oluyor mu? Yani mesela saatlerdir hiç karnımda pek bişey hissetmedim sancı batma gibi. Öyle olunca telaşlanıyorum. Sizde belirtiler sürekli mi oluyor yada hiç bşeşy hissetmediğiniz oluyor mu
Bi cinnet herşeyi çözerBenimde bugün çok ağrım oldu kasıklarda adet olacak mış gibi bildiğimiz ağrı. Ayrıca bugün çok sinirliydim. Üstüne bir de evdekilerin benden beklenti içine girmeleri kıyametleri koparmama sebep oldu. Bir şey olacak diye korktum ama şükür iyiyim. Çarşamba yı bekliyorum ben de keseyi görmek için.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim de gün gün değişiyor. İlk gün miğdem çok kazındı sonraki günler adet sökülmesi gibi sancı hissettim sonra batmalar başladı. Dün akşamdan beri de gögüs hassasiyeti başladı. Yarın muyahane günüm hayırlısı ile atlatsaydım
Hayırlı olsun canm sağlıkla ilerlesin inşallah beta kaçkını gördünüz keseyiKızlarrr günaydın cumartesi gördük miniğimin kesesini :) Doktor 5+1 desin dedi. Kalp atışını bekliyoruz <3