2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Gogusler buyudugu icin sirt agrisi olacaksa o zaman bu hic gecmeyecek cunku goguslerim artik hep buyuk olacak

Doktor dün dedi ki yıka gelişimi artsın dedi yıkanan çocuk çok çabuk gelişirmiş dediğin gibi gözenekleri açılsın derisi hava alsın dedi bende bilmiyordum sanıyorum ki kiri gitsin
Bana da hemsire her gun yikayin dedi de daha ilk banyosundan sonra hic yikamadik, ilk banyosunu da hemsire yaptirmisti. Her gun cok degil mi acaba?

Bana doktor ilk düşünü şampuan falan kullanmadan sadece su ile aldır dedi kuzu geçen çocuk doktoruna sormuştum göbek bağı düşünce 2 3 gün sonra su ile aldır sonra yıkarsın demişti

Bana da hemsire her gun yikayin dedi de daha ilk banyosundan sonra hic yikamadik, ilk banyosunu da hemsire yaptirmisti. Her gun cok degil mi acaba?
Kış olduğu için hergün zor olabilir ama üç güne bi yaptır dedi doktor bana gözenekleri açılssın gelişimi artar dedi ben beslenmesini anlattım o bana kaç kere yıkadın dedi ben daha hiç yıkamadım ama bugün yıkıycam şimdi uyanmasını bekliyorum

Bana doktor ilk düşünü şampuan falan kullanmadan sadece su ile aldır dedi kuzu geçen çocuk doktoruna sormuştum göbek bağı düşünce 2 3 gün sonra su ile aldır sonra yıkarsın demişti
Doktor bana da doğal şampuandan bi damla damlat dedi zaten elinde o sabun gibi kayar dedi

Yıkamak böyle ovalayarak değil de suya girip çıksın rahatlasın, gözenekleri açılsın diye yapılıyor. Yoksa kirlenmiyorlar hiç. Zaten terlemiyorlar da

Doktor bana da doğal şampuandan bi damla damlat dedi zaten elinde o sabun gibi kayar dedi
Ben köpük şampuan kullanıyorum. İncia'nın. Memnunum. Normal şampuanı durulamak uzun sürüyor özellikle kafasından. O yüzden eğer jel şampuan kullanacaksan köpürtüp kullanmanı öneririm

Eziyet etti mi benim oğlan ıslak mendil bile sevmiyor bakalım suyu sevecekmi
Bnm oğlan da öyle ıslak mendil kullanmiyorım pişiği oldu pamukla devam ediyorum çok sıkmadi canımızı ama havalar soğk cok dikkat etmek lazım hemen cıkardık bi ağzina falan sabun kaçmamali da işte yine de engel olunmuyor kafasını bi şampuanladık elimizle vucudunu su döktük şampuanladık çıkardık hemen suyun derecesine de elimle kontrol ettim

Gogusler buyudugu icin sirt agrisi olacaksa o zaman bu hic gecmeyecek cunku goguslerim artik hep buyuk olacak
Valla ben kendimi bildim bileli çekiyorum bu sırt ağrısını hamilelikte biraz rahatladım karnım da büyüyünce
Çocuk, emzirme defterini kapatınca bir plastik cerraha gitmeyi düşünüyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…