2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Senin adet döngün 28 den fazla mı canım, aslında mantıken 28 gün üstünden hesaplarsan tam tutuyor. Benim sat 31 ocak bugün 6+3 üm senin 30 ocaksa 6+4 olman gerekiyor

İyi bari tek avuç avuç hap içen ben değilmişim

Esim isrraci yoksa ogrenmezdim öğren diyip duruyor
Bi taraf dayanamıyorsa yapacak bişey yok zaten yoksa 9 ay acaba gitsek öğrensek mi sen ne düşünüyorsunlarla geçmez yaa biz bu bebeleri nasıl yatırıcaz peki bir yeni doğan bir 18 aylık aynı odada yatar mı acaba şimdiden başladım ben ne halt yicemlere

Bana da geçen gün kalp sesini duyamayan doktor 7+2 yazdı bence onların ölçüm tarzından bile kaynaklı kimisi tam çizginin üstüne koyuyor kimi biraz dışına vs.. bizim sizle aynıydı zaten 6+5 normal geldi bana da. Kalp atışı duymanıza sevindim. Karından ultrasonla duydunuz galiba değil mi alttan değil

Kizlar herkese sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum bende bugün ultrasona 6+4 ama son adet tarihine göre 6+3 um artık burdayım

Kizlar bir de eski üyelere sorabilir miyim önceden yorumlarımizda hangimizin ne kadar hamile olduğu doguma ne kadar kaldığı yazıyordu artık o uygulama kalktı mi

Kizlar bir de eski üyelere sorabilir miyim önceden yorumlarımizda hangimizin ne kadar hamile olduğu doguma ne kadar kaldığı yazıyordu artık o uygulama kalktı mi
Hayır canım hala var ama editörün grubu devretmesi lazım bizden birine. O da tablo oluşturacak

O söyle oluyor profilden olası doğum tarihini görünür yaparsan gözüküyor mesela senin gözüküyor ben güncellemedim benim gözükmez

Zor yatar canım diyicem de olmaz benim oğlan bana doğduğundan beri çok düşkün beşik almiycam zaten yeni doğanı ona yatiricam oglanda yanımda yaticak bir yeri bana degmeyince ortalığı yıkıyor resmen birde iki tane dişi çıktı üçüncüde yolda iştah desen pek yok mama yemiyor fazla aklı fikri çorba larda çorba ver öyle yiyor ki

Amaaan bitmiyo ki dişi kıçı başı iştah işine hiç girmiyorum saldım ben elimde kemiricek bişey mutlaka olsun soğuk olsun bide tamam karnıda doyuyo dişide rahatlıyor neyse halletcez o uyku işini bir şekilde kafamı en çok kurcalayan o oldu birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…