Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aaa kaşıntı bendede var ama bebekle uğraşmaktan önemsemedim bacaklarımı falan acayip kaşıyorum uyuz gibiyim bende de ödem var ayakların indi ama bacağıma bastırdığımda hala hafif çukurluk oluyor bugün yediklerime dikkat etmeye başladım artık yavaştan kilo vereyim diyorum sütü etkilemeyen detoks sularına bakıcam
Süt durumunuz nasıl benim zaten az diye ben yememden azaltamıyorum öyle olunca bir 10 kilo gitti gerisi duruyor kilolarımın (20 küsür olmuştu ödemle ) ödemi doktora sordum bişi yazamam sana bebeğe geçer dedi yoksa idrar söktürücü yazabilirdim dedi aslında yorgun olmsam oğlum uyuduğunda bir saat yürüyebilirim hafif tempoda
İki göğsümü de emziriyorum. Mümkün oldukça ikinci göğsümün önsütünü sağmaya çalışıyorum. Normalde emzirdikten sonra da kalan sütü sağmak istiyorum ama hala efektif bir sağma makinem yok. Manuel ile yapamıyorum. Pilli bebebao aldım o da son sütü çok çekmiyor. O kadar para verdim üzgünüm. Keşke elektrikli alsaydım
Benimki tek göğüsle doyuyor sanki, diğer göğüse geçtiğimde uyku halinde oluyor. Ben sağım yapmıyorum, acaba sağmalı mıyım. Ben de hem avent hem de bebebao var, çekim gücü kesinlikle aventin daha iyi
Benimki tek göğüsle doyuyor sanki, diğer göğüse geçtiğimde uyku halinde oluyor. Ben sağım yapmıyorum, acaba sağmalı mıyım. Ben de hem avent hem de bebebao var, çekim gücü kesinlikle aventin daha iyi
Ben ütüyle havluyu ısıtıyorum karnına koyuyorum sırtına koyuyorum ısıtıp ısıtıp. Özellikle geceleri birde bazen ayaklarına koyuyırum çok işe yaradı belki sende de yarar canım