- 1 Mart 2021
- 1.478
- 1.350
- 83
- 31
Aynen canım benimde öyleBenim kahve de geliyor kırmızı da geliyor Bigün hiç yok bigün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım benimde öyleBenim kahve de geliyor kırmızı da geliyor Bigün hiç yok bigün var
Ancak temizlenir dedi doktor normal doğumda neredeyse tamamı gidiyor ama sezeryan da biraz sürer dediAynen canım benimde öyle
Sağlığımız yerinde olsun canım inşallah sıkıntı olmasında oda geçerAncak temizlenir dedi doktor normal doğumda neredeyse tamamı gidiyor ama sezeryan da biraz sürer dedi
Süt durumunuz nasıl benim zaten az diye ben yememden azaltamıyorum öyle olunca bir 10 kilo gitti gerisi duruyor kilolarımın (20 küsür olmuştu ödemle ) ödemi doktora sordum bişi yazamam sana bebeğe geçer dedi yoksa idrar söktürücü yazabilirdim dedi aslında yorgun olmsam oğlum uyuduğunda bir saat yürüyebilirim hafif tempodaAaa kaşıntı bendede var ama bebekle uğraşmaktan önemsemedim bacaklarımı falan acayip kaşıyorum uyuz gibiyim bende de ödem var ayakların indi ama bacağıma bastırdığımda hala hafif çukurluk oluyor bugün yediklerime dikkat etmeye başladım artık yavaştan kilo vereyim diyorum sütü etkilemeyen detoks sularına bakıcam
Benimki tek göğüsle doyuyor sanki, diğer göğüse geçtiğimde uyku halinde oluyor. Ben sağım yapmıyorum, acaba sağmalı mıyım. Ben de hem avent hem de bebebao var, çekim gücü kesinlikle aventin daha iyiİki göğsümü de emziriyorum. Mümkün oldukça ikinci göğsümün önsütünü sağmaya çalışıyorum. Normalde emzirdikten sonra da kalan sütü sağmak istiyorum ama hala efektif bir sağma makinem yok. Manuel ile yapamıyorum. Pilli bebebao aldım o da son sütü çok çekmiyor. O kadar para verdim üzgünüm. Keşke elektrikli alsaydım
Ne kadarlık oldu bebişinBenimki tek göğüsle doyuyor sanki, diğer göğüse geçtiğimde uyku halinde oluyor. Ben sağım yapmıyorum, acaba sağmalı mıyım. Ben de hem avent hem de bebebao var, çekim gücü kesinlikle aventin daha iyi
20günlükNe kadarlık oldu bebişin
Sütün artması için sağım öneriyorlar. Osman gönlüal diye bir doktor var onun videosunu izleyebilirsin20günlük
Valla sürekli koltuk örtüsü yıkıyorum bu sefer direkt koltuğu üzerimi suladıBugün aynısını bende yaşadım altını açtım oğlum koltuğu suladi
Dur bu gece deneyeyim yavrum çok sağolBen ütüyle havluyu ısıtıyorum karnına koyuyorum sırtına koyuyorum ısıtıp ısıtıp. Özellikle geceleri birde bazen ayaklarına koyuyırum çok işe yaradı belki sende de yarar canım
Allah'tan baya almışım baya stok yapmıştım onu da yarıladık işeye işeyeİyi ki şu alt açma örtüleri var valla yoksa evi çişe beleyeceğiz
Ay yaa benim de örtüm falan yok kuzum birden bı yaptı bakakaldim ay ne yapacağımı bilemedim ben canı sağolsun kirletsin yaValla sürekli koltuk örtüsü yıkıyorum bu sefer direkt koltuğu üzerimi suladı
Nurse harveys ve bi gaia kullanıyorumKızlar bebişlerinize gaz damlası kullanıp memnun kalan var mı yada başka bir önerisi olan? Sadece masaj sıcak havlu vs yapıyorum ama yeterli değil maalesef
Ben kullanıyorum sizin bahsettiğiniz gibi bi kısması yok benimkinin bence faydalıAranızda reflü yatağı kullanan var mı kızlar
Benimki de mememde uyuyor başka türlü uyutmasını ne ben biliyorum ne o biliyor iyice dalınca kendi bırakıyor memeyi10 dakika 15 dakika emiyor mesela sonra tis tis memede uykuya geciyo. Yutkunmasindan anliyorum. Bi sure sonra yutkunma da duyulmiyo o zaman ayiriyorum mecbur.
Ben sadece anne sütü veriyorum gaz çıkardığında gel gör bakalım kokuyormu kokmuyor muBen de veriyorum bizim de kilo alımı yavaştı. Günde 3 4 kere veriyorum. Zaten kokusu da kötü oluyor kakasının. Anne sütü kokmuyormuş sanırım
Bizde bugün gittik 1.ay kontrolüneBiz çocuk doktoruna gittik kaka mujus olayı için . Geçen hafta kilosuna baktılar 15 günde 200 gr yakın almıştı yetersiz demişti dr. Sünnet falan oldu emzirmede zorlandık ondandır demiştim. Bu öğün kontrolde bir haftada 200 Gr almış ama 27 günlük oldu boyu doğumdaki boyuyla aynı çıkıyor. Doktor 3 cm civarı uzaması lazım, demek ki doğumda yanlış ölçmüşlerdir dedi yani doğumda 39 haftalık bebek 47-48 cm doğmuş. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama 3 cm biraz fazla geldi bana sizlerin boy artısı nasıl kontrole giden var mı 25-30 günlük olan bebeklerde doğum boyu ile bir ay sonraki boyları ne durumda acaba. Bence bir bir buçuk cm normal öyle hatırlıyorum
Benimki emerken yapıyor kakasını hiç kendiliğinden yapmadı. Sizinkiler de mi öyle?
Hahahhaha maşallah birde fışkiye gibi nereye atacağı belli olmuyor ay canları sağolsun çiçeğim. Yine sabah 6 dan beri uyumuyor . Memede uyuyordu şimdi memeyi de istemiyor. Valla yoruldumAy yaa benim de örtüm falan yok kuzum birden bı yaptı bakakaldim ay ne yapacağımı bilemedim ben canı sağolsun kirletsin ya
Ben de daha şimdi kahvaltı yaptım benimkini emzirince gazını çıkartmak isterken geri uyanıyor ama eşim aynı işlemi yaparken uyuyup kalıyor utanmasam adamı işten çağırcamHahahhaha maşallah birde fışkiye gibi nereye atacağı belli olmuyor ay canları sağolsun çiçeğim. Yine sabah 6 dan beri uyumuyor . Memede uyuyordu şimdi memeyi de istemiyor. Valla yoruldum