- 11 Şubat 2018
- 134
- 243
- 33
Teşekkür ederim, bir boş gebelik geçirdim kalp atışını duyana kadar bana rahat yokHmm kafeinsiz kahve denemedim canm ben ama 1 fincan kahveden bişey olmaz sanrm yaa
Hoşgeldin canmm tebrik ederim
Doktor banada başladı önceden de vurmuştum ama benim çok ağrıyor ya özellikle vurduktan sonra bi kaç dkBu arada kızlar az önce göbekten ilk kan sulandırıcı iğnemi yaptım. Aynı tarif edildiği gibi. İğne girerken hiç acımadı. İçindekini enjekte ederkende açıkçası herkes yanma olur demişti olmadı. İğneyi çıkardım acımadı sadece birkaç sn ye yanma oldu oda o kadar az ki. Benimle beraber bu iğneyi ilk kez yapacaklar için cesaret vermek istedim hiç acımıyor doğru yaparsanız. O yüzden korkmayın
O büyük gün geldimiSelam canmm hoşgeldin
Aaa benim de sat 2 şubat bgn doktora gideceğim bende bakalım ben kaç haftalığım acaba
Herşey güzelmiş cok secindim adına canm tebrikler
Evet canım belirtilerim de var 2. Gebeliğim bu benim. Midem kazınıyor bel bölgemde de ağrı var. Ben Almanya da yaşıyorum burda sistem biraz farklı işliyor sanırım idrar testi yapıyorlarmış ilk sadece herhaldeÇift çizgi var gibi canm
Birde kan ver istersen ama regline de daha cok varmış ya):))
Pazartesi fln kan ver istersen
Bilmiyorum canım benim okcapar 6000 senin neDoktor banada başladı önceden de vurmuştum ama benim çok ağrıyor ya özellikle vurduktan sonra bi kaç dk
Canım bana perinatolog oksapar 4000 lik başladım kadın doğum 6000 binlik kullan diyor. Ama ben dozlar kiloya göre ayarlanıyor diye biliyorum. Nasıl olacak bilmiyorumBilmiyorum canım benim okcapar 6000 senin ne
Ay evet ya bak bu defa yalnız bırakmadım seni ahahah
Bende geçirdim ama ondan sonrada rahat olmuyor benceTeşekkür ederim, bir boş gebelik geçirdim kalp atışını duyana kadar bana rahat yok
Allah hepimizin bebişlerini inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet yeni annis seniAy evet ya bak bu defa yalnız bırakmadım seni ahahahhenüz kan vermedim ultrason içinde bekliyorum malum uçtu fiyatlar kese için ayrı kalp için ayrı gitmeyeyim diye inşallah sağlıklıdır tabi o zaman ışınlanırım bu tarafa benim 40.hafta aralığa düşüyo ama kesin kasımda doğururum oğlanda erken geldi zaten
Ay benim kiloya falan bakmadı .Canım bana perinatolog oksapar 4000 lik başladım kadın doğum 6000 binlik kullan diyor. Ama ben dozlar kiloya göre ayarlanıyor diye biliyorum. Nasıl olacak bilmiyorum
Ya bak aklıma geldi bu arada ben direk dik vurdum iğneyi ve yavaş yavaş enjekte ettim . Bana doktor yaptıktan sonra sadece az üzerine bastır başka birşey yapma dedi. Ovalarsan hem morarır hem yanar dedi ne bilim belki sen böyle yapıyorsundur ama yapmıyorsan aklında olsun . Yaprkende eti sıkıştırdı banaCanım bana perinatolog oksapar 4000 lik başladım kadın doğum 6000 binlik kullan diyor. Ama ben dozlar kiloya göre ayarlanıyor diye biliyorum. Nasıl olacak bilmiyorum
Banada kalp atışından sonra çıkaracağız dedi. Bende daha önce 4000 lik kullanmıştım netice alınmadı diye 6000 binlik deneyelim dediAy benim kiloya falan bakmadı .gerçi ben 80 kiloyum ama hiç sormadı direk başlattı hatta dağıldın rapor çıkardı iğneye
Aynen sıktırıp dik vurdum canım yavaş vurdum ama ilaç dağılsın diye ovalamıştım ondan olmuş demekkYa bak aklıma geldi bu arada ben direk dik vurdum iğneyi ve yavaş yavaş enjekte ettim . Bana doktor yaptıktan sonra sadece az üzerine bastır başka birşey yapma dedi. Ovalarsan hem morarır hem yanar dedi ne bilim belki sen böyle yapıyorsundur ama yapmıyorsan aklında olsun . Yaprkende eti sıkıştırdı bana
Bak ondan olabilir özellikle bana iğneyi çekince kolonyalı pamukla 2/3 sn azıcık bastır başkada birşey yapma dedi . Benim morarmadı da. Bu arada sana birşey soracağım bana doktor aynı zamanda Ecopirin kullandırıyor ekstra oda kan sulandırıcı . Birde bebeğin yatağı güçlensin diyr duphaston diye bir ilaçta attırıyor. Birde mentyl Balance diye bir hap . Buda folik asitmiş ama hem vitamin hem pıhtı için ekstrası varmış içinde öyle dedi. Sen iğne dışında birşey kullanıyor musunAynen sıktırıp dik vurdum canım yavaş vurdum ama ilaç dağılsın diye ovalamıştım ondan olmuş demekk
Ay ay maşallahKızlar selam doktordan çıktım. Kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ultrasonda salı günü keseyi görmüştük ama bebeği görememiştik. 7+2 idi keseye göre. Ama bugün bebeğe baktık kalbini dinledik 6+5 dedi doktor. Sordum onlarda hep keseyi ölçtük normal falan dedi ama size de sormak istedim. Bu arada sat 30 ocak.
Bende duphaston kullanıyorum canım bana ecopirin kesti önceliklerde ikisini bir arada kullanmak bana kanama yaptı, ilk iğne başlayacağında doktora başlamayın kanama oluyor bende dedim. İğne yapmaz hap yapar hapı kes o zaman dedi,3 aydan sonra başlarız dedi. Bende fodega kullanıyorum içinde folik asit ve vitaminler var ekstra deltacortil başladı bana bağışıklık baskılayıcı olarakBak ondan olabilir özellikle bana iğneyi çekince kolonyalı pamukla 2/3 sn azıcık bastır başkada birşey yapma dedi . Benim morarmadı da. Bu arada sana birşey soracağım bana doktor aynı zamanda Ecopirin kullandırıyor ekstra oda kan sulandırıcı . Birde bebeğin yatağı güçlensin diyr duphaston diye bir ilaçta attırıyor. Birde mentyl Balance diye bir hap . Buda folik asitmiş ama hem vitamin hem pıhtı için ekstrası varmış içinde öyle dedi. Sen iğne dışında birşey kullanıyor musun
Gözün aydın canım, doktorlar ilk üç ay ileri ve geri haftaları çok önemsemiyorlar. Bebekler 3 aydan sonra o arayı kapatıyormuşKızlar selam doktordan çıktım. Kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ultrasonda salı günü keseyi görmüştük ama bebeği görememiştik. 7+2 idi keseye göre. Ama bugün bebeğe baktık kalbini dinledik 6+5 dedi doktor. Sordum onlarda hep keseyi ölçtük normal falan dedi ama size de sormak istedim. Bu arada sat 30 ocak.
Aynen senin doğum erken oluyorAy evet ya bak bu defa yalnız bırakmadım seni ahahahhenüz kan vermedim ultrason içinde bekliyorum malum uçtu fiyatlar kese için ayrı kalp için ayrı gitmeyeyim diye inşallah sağlıklıdır tabi o zaman ışınlanırım bu tarafa benim 40.hafta aralığa düşüyo ama kesin kasımda doğururum oğlanda erken geldi zaten
Kız o değilde temmuz annelerinde paylaştım bana yorum yapsana sence ne cinsiyetiAy evet ya bak bu defa yalnız bırakmadım seni ahahahhenüz kan vermedim ultrason içinde bekliyorum malum uçtu fiyatlar kese için ayrı kalp için ayrı gitmeyeyim diye inşallah sağlıklıdır tabi o zaman ışınlanırım bu tarafa benim 40.hafta aralığa düşüyo ama kesin kasımda doğururum oğlanda erken geldi zaten