2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Amaaan bitmiyo ki dişi kıçı başı iştah işine hiç girmiyorum saldım ben elimde kemiricek bişey mutlaka olsun soğuk olsun bide tamam karnıda doyuyo dişide rahatlıyor 😀 neyse halletcez o uyku işini bir şekilde kafamı en çok kurcalayan o oldu birden
Ben daha sert veremiyorum daha 7 buçuk aylık kemiremiyor şuan

O söyle oluyor profilden olası doğum tarihini görünür yaparsan gözüküyor mesela senin gözüküyor ben güncellemedim benim gözükmez
Normalde şu an yazdığım bu yorumun altına mesela gözükmesi lazımdı ama ben göremiyorum artık gözükmüyor

Bana da geçen gün kalp sesini duyamayan doktor 7+2 yazdı bence onların ölçüm tarzından bile kaynaklı kimisi tam çizginin üstüne koyuyor kimi biraz dışına vs.. bizim sizle aynıydı zaten 6+5 normal geldi bana da. Kalp atışı duymanıza sevindim. Karından ultrasonla duydunuz galiba değil mi alttan değil
Evet karından alttan baktırmadım

Eklentiler

• IMG_7084.png
    IMG_7084.png
    295,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar selam ♥️ Sat 09.02 benim. 4 gün önce Beta hcg 1007 çıkmıştı. Salı günü doktor kontrolüm var. Muayenede kese görünür mü acaba ? Kalp atışı için de erken sanırım. Çok heyecanlıyım 😍

Kızlar selam ♥️ Sat 09.02 benim. 4 gün önce Beta hcg 1007 çıkmıştı. Salı günü doktor kontrolüm var. Muayenede kese görünür mü acaba ? Kalp atışı için de erken sanırım. Çok heyecanlıyım 😍
Büyük ihtimalle görünür canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏

Ay evet ya bak bu defa yalnız bırakmadım seni ahahah 😀 henüz kan vermedim ultrason içinde bekliyorum malum uçtu fiyatlar kese için ayrı kalp için ayrı gitmeyeyim diye inşallah sağlıklıdır tabi o zaman ışınlanırım bu tarafa benim 40.hafta aralığa düşüyo ama kesin kasımda doğururum oğlanda erken geldi zaten
Ben de ne kan verdim ne de gittim beta beni strese sokuyor aynen ben de direkt kalp atışı için gidicem😊 Kasım ortası gösteriyor ama bakalım. İnşallah sağlıklı ilerler hepimizin🙏

X