Söylemediniz dedim söyledik diye hatırlıyorum diyor beyfendiE söyleseydiniz hocam deseydin salak mı nedir stres yapma değiştir cnm doktorunu
Normalde onların ne var söylemeleri lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylemediniz dedim söyledik diye hatırlıyorum diyor beyfendiE söyleseydiniz hocam deseydin salak mı nedir stres yapma değiştir cnm doktorunu
Normalde onların ne var söylemeleri lazım
Oyyyy hadi bakalım bütün gece uyuyamadım hep elim karnımdaaaa çok heyecanlıııDoktorlarda zaten genelde 18. haftadan sonra diyor ilk gebelik için benim daha 2 haftam var, heyecanlı bekleyiş devam ediyor
Bulunduğum ilçede ayrıntılı yok ilindede yok başka şehire gitmem gerekiyor doluyormuş randevuİyi de ayrıntılı 18-20/21. Haftalar arası neyin tribini atıyor hayret bişi
deneyeyim canım öteki türlü hiç içemiyorummm çok sağol. krep seviyorum en azından mantıklııBadem sütü ya da hindistan cevizi sütü kullanıyorum ben de krep vs birseyler yapıcaksam kendime marketlerde indirimli zamanlarında alıyorum sekersiz olanlardan
vallahi siz anlatıyorsunuz ben bile heyecanlanıyorum burda. Maşallah, bol hareketli günlereOyyyy hadi bakalım bütün gece uyuyamadım hep elim karnımdaaaa çok heyecanlııı
Şükürler olsun iyiyim serumun bitmesini bekliyorum sıkıldım çok moralimi bozdu doktor insan doktora heyecanla gider heyecanla çıkar benimki beton gibi suratGeçmiş olsun canım benim . bilgi vermiyorsa değiştir bence de o ne öyle başından savar gibii. şimdi nasılsııın
aminnn darısı başınızaaaaaaavallahi siz anlatıyorsunuz ben bile heyecanlanıyorum burda. Maşallah, bol hareketli günlere
kendini toparlayınca değiştirirsin doktoruuŞükürler olsun iyiyim serumun bitmesini bekliyorum sıkıldım çok moralimi bozdu doktor insan doktora heyecanla gider heyecanla çıkar benimki beton gibi surat
En iyisi badem sütü bence kalsiyum acısından zengin hem de kahve hariç herseyde seviyorum bendeneyeyim canım öteki türlü hiç içemiyorummm çok sağol. krep seviyorum en azından mantıklıı
Evde kendim yapıyordum bir ara içine 1-2 hurma atıp cekiyordum en son blenderdam hatta tatlı krizim geldiğinde içiyordum hoşuma gidiyorduEn iyisi badem sütü bence kalsiyum acısından zengin hem de kahve hariç herseyde seviyorum ben
Genetik test yaptırdım ben. Orda arkadaşım öğrendi. Ben çarşamba öğreneceğimMerhaba sizinle aynı tarihleriz cinsiyetini öğrenebildiniz mi acaba
Offf ben sağlıklı da besleniyorum ama araya sağlıksız şeyler sokuyorum cipsden vazgeçemiyorum mesela çiğlöfte şeker çikoya ve aşırı sıgara çekiyor canım (tabi onu içmiyorum) ama diğerlerini yiyorumKızlar ya kendi yoğurdumu kendim yapıp yiyelim, köy yumurtası yiyeyim, peynir yiyip süt içeyim gibi sağlıklı beslenmeye başladınız mı? Ya ben hala başlayamadım kendi kendime de üzülüyorum ama yiyemiyorım bi. Hele yumurta. Görünce bile bıkkınlık geliyor artık çocuğa faydalı olsun diye bi ceviz atıyorum ağzıma. Düzgün bol su bile içemiyorum ya. Korkuyorum da çocuğun kemik beyin gelişimi kötü etkilenir diye. Sizde durumlar nasıl
Offffff ekşi soslu ve acı bir çiğ köfte…. neden sağlıksız olsun ki ya içinde bulgur ve yeşillik var çok şükür canım tatlı istemiyor hatta yesem midem bulanıyor ama cips bende yiyorum ya hatta bu akşam yine yicem yoğurt soslu haha çok sık yemiyorum. Çok sık yenmediği sürece sıkıntı olmaz diyorum hep ve doktorlar da açıkçası onu söylüyor haftada 1 yenen cips 1 bardak kola bende zarar görmüyorum açıkçası ama onlar dışında böyle doğal yiyeyim olayına da geçemedim işte. KIZ AKLIMA ÇİĞ KÖFTE DÜRÜMÜ NEDEN DÜŞÜRDÜNOfff ben sağlıklı da besleniyorum ama araya sağlıksız şeyler sokuyorum cipsden vazgeçemiyorum mesela çiğlöfte şeker çikoya ve aşırı sıgara çekiyor canım (tabi onu içmiyorum) ama diğerlerini yiyorum