- 15 Şubat 2024
- 1.981
- 2.557
- 33
Merhaba sizinle aynı tarihleriz cinsiyetini öğrenebildiniz mi acabamerhaba benimde son adet 22 Şubat. 13+4 oldum. Aranıza yeni katıldım. Herkese sağlıklı doğumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sizinle aynı tarihleriz cinsiyetini öğrenebildiniz mi acabamerhaba benimde son adet 22 Şubat. 13+4 oldum. Aranıza yeni katıldım. Herkese sağlıklı doğumlar
Sen yol yakınken içine de sinmiyorsa değiştir doktoru . Artuk kontroller 5 dk Dan çok daha uzun sürüyor geçen sırtı dönüktü doktor yüzünü dönsün de biz görelim diye uğraştı benim nerdeyse 20 dk yı buluyor arttık . 5 dk nedir. Ayrıca bir sorun yoksa şükğr neden nipty öneriyor ki işte komisyon mantığı. Hadi bizimkisi ayrı biçimde keyfi bu arada bizde de sorun yoktu ama eşim kafamız rahat etsin diye kendi talep etti. Cinsiyette haklısın ha bu hafta ha 3 hafta sonra yeter ki sağlık durumu iyi olsun15000 ve üstü ama net bi rakam söylemediler ben doktorun ısrarına kızdım yaa cinsiyeti 3 hafta sonrada öğrensem olur benim için ense burnu çok kibar diyor herşeyi çok güzel benden bir sürü kan aldı bütün değerler iyi dedi ama ben nipti öneririm diyor benim kaybım yok daha önce bilmiyorum çok kızdım dün doktora ben bebeği görmek için 1 aydır bekliyorum sadece 5 dakika ilgilendi bizle bebeği kısacık gördük hemen
Verdin mi testi canımO günkü dozunumu canım. Bir gün önceki etki etmez o zaman ben normalde kahvaltıdan sonra 11 12 arası içiyorum zaten. Yine 9 10 da gelirse içmemiş olurum. Ama kahvaltımı yapmış olayım. Birde iğneyi akşam 7-8 gibi vurmuş olayım. 12 saat geçmiş olsun üstünden
Cinsiyet hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama sadece 3.5 dakika durmuşuz içerde bak soracağım sorular vardı bitanesini soramadan geri çıktım odasından doğumum var benim deyip koştura koştura gitti moralim bozuldu ben bir aydır onu görmek için bekledim Allahtan bebeğim sanki bizim geldiğimizi anlamış gibi ellerini kaldırdı durdu eşim konuştukça bacaklarını oynattı cinsiyetini tahmin etmemesi imkansız ama onun derdi niptte kaldı tabi önce para dedim ya yetmiyor gibi kayınvalidem de hasta oldu hanımefendi aynı gün eşimin aklı orda görümcem sınava girdi bizle oda geldi geç kalmadan onu da alalım oldu bir de teyzesi de bizle ilçeye gelecek oldu onu da iş yerinden alın dendi bütün heveslerim kursağımda kaldıSen yol yakınken içine de sinmiyorsa değiştir doktoru . Artuk kontroller 5 dk Dan çok daha uzun sürüyor geçen sırtı dönüktü doktor yüzünü dönsün de biz görelim diye uğraştı benim nerdeyse 20 dk yı buluyor arttık . 5 dk nedir. Ayrıca bir sorun yoksa şükğr neden nipty öneriyor ki işte komisyon mantığı. Hadi bizimkisi ayrı biçimde keyfi bu arada bizde de sorun yoktu ama eşim kafamız rahat etsin diye kendi talep etti. Cinsiyette haklısın ha bu hafta ha 3 hafta sonra yeter ki sağlık durumu iyi olsun
Oy maşallah geçiyor canım genelde 3. Ay bitimine yaklaştıkça ya azalıyor yada pat diye kesiliyormerhabalar biz 10+4 teyiz. bulantılarım son sürat devam ediyor birşey yiyemiyorum. acaba sizde durumlar nasıl siz bizden öndesiniz çok merak ediyorum gerçekten ne zaman geçiyor
Merhaba benimde aynı 2 kaybım var şükğr hiç lekelenme olmadı ama bana 20. Haftaya kadar günde iki kez şeklinde kullan dedi.Selam hanımlar. daha önce 2 kaybımdan dolayı hamileliğin başından beri progestan hap kullanıyordum.12. Haftaya kadar kullan demişti doktorum.
11. Haftada lekelenme olunca 3 hafta kadar daha devam et dedi.ben de 2 hafta daha kullandım bu gittiğimde de bırakıyım mı hocam artık şükür lekelenmem vs.yok diyince gerek yok kesebilirsin dedi.
Ama bir taraftan içim rahat etmedi ara ara bel kuyruk sokumu ağrım oluyor
Sizler ne zaman bıraktınız bir anda mı kestiniz???
Allahım ya sen şu eşinin ailesinden ne çektin ha . Resmen yük. Ben doktor kontrolüne giderken ( eşim işi gereği sürekli telefonda ) sesini kıs diyorum buna odaklan diyorum. Bir ay bekle sağı solu mutlu et. Ama 5 dk az gerçekten az. Varsa doğum almayacak hasta . Gerçekten içine sinmiyorsa değiştir doğuma kadar delirme durduk yere. Test konusu da bence sıkıntı yoksa hiç gerek yok Alalhım sağ sağlim doğurmayı nasip etsinCinsiyet hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama sadece 3.5 dakika durmuşuz içerde bak soracağım sorular vardı bitanesini soramadan geri çıktım odasından doğumum var benim deyip koştura koştura gitti moralim bozuldu ben bir aydır onu görmek için bekledim Allahtan bebeğim sanki bizim geldiğimizi anlamış gibi ellerini kaldırdı durdu eşim konuştukça bacaklarını oynattı cinsiyetini tahmin etmemesi imkansız ama onun derdi niptte kaldı tabi önce para dedim ya yetmiyor gibi kayınvalidem de hasta oldu hanımefendi aynı gün eşimin aklı orda görümcem sınava girdi bizle oda geldi geç kalmadan onu da alalım oldu bir de teyzesi de bizle ilçeye gelecek oldu onu da iş yerinden alın dendi bütün heveslerim kursağımda kaldı
Yok hala gelmediler canım. Sinirde oldum sanki iletişimde sorun var bunlarda. Akşam yazdı hemşire konum atın diye attım kaç gibi gelirsiniz dedim. Ne cevap var ne bişey. Koca gün onları beklicem sanki evdeVerdin mi testi canım
Hapını atarsan söyle canım şu saatte attım diye ona göre not alıyorlar . Kullandığın ilaç vitamin iğne hepsini söyle ona göre işlem yapıyorlarmış.Yok hala gelmediler canım. Sinirde oldum sanki iletişimde sorun var bunlarda. Akşam yazdı hemşire konum atın diye attım kaç gibi gelirsiniz dedim. Ne cevap var ne bişey. Koca gün onları beklicem sanki evde
Hapı dün sabah 12 gibi içtim canım. İğneyide akşam 20de vurdum bakalım inşallah bu defa olurHapını atarsan söyle canım şu saatte attım diye ona göre not alıyorlar . Kullandığın ilaç vitamin iğne hepsini söyle ona göre işlem yapıyorlarmış.
Aynen canım ben de doktor bırakabilirsin dedi ama ara ara bel ağrım oldukça en azından ara ara alıyım 20. Haftaya kadar diye düşündüm genelde risk 20. Haftaya kadar deniliyor zaten hepMerhaba benimde aynı 2 kaybım var şükğr hiç lekelenme olmadı ama bana 20. Haftaya kadar günde iki kez şeklinde kullan dedi.
Cnm bir de 200 mg lık mı kullanıyorsun günde iki defa.bana günde 1e düşürmüştü en son 200 lüğüMerhaba benimde aynı 2 kaybım var şükğr hiç lekelenme olmadı ama bana 20. Haftaya kadar günde iki kez şeklinde kullan dedi.
Olur olur içini ferah tut. Sağlıklı haberler al inşalalhHapı dün sabah 12 gibi içtim canım. İğneyide akşam 20de vurdum bakalım inşallah bu defa olur
Benimde ara ara özellikle çok yorulunca bel ağrım oluyor. Hiç endişe etme . Ama doktoruna sor 20. Haftaya kadar kullanmanda sıkıntı yok derse kullan psikolojik olarak rahat edersinAynen canım ben de doktor bırakabilirsin dedi ama ara ara bel ağrım oldukça en azından ara ara alıyım 20. Haftaya kadar diye düşündüm genelde risk 20. Haftaya kadar deniliyor zaten hep
Allahım inşallah hepimizde evlatlatımızı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım
canım 13+4'tü ama bebekler biraz önden gidiyordu 14 haftalık görünüyorlardı gelişim olarakSenin kaçıncı hafta da söyledi canım erkek olduğunu bebişlerin
Yok ben 150 mg Lik kullanıyorum akşam sabah . Senin dozaj büyükmüş belki ondan düşürmüştürCnm bir de 200 mg lık mı kullanıyorsun günde iki defa.bana günde 1e düşürmüştü en son 200 lüğü
İnşallah canım hayırlısıylaOlur olur içini ferah tut. Sağlıklı haberler al inşalalh
Büyük ihtimal canm evetYok ben 150 mg Lik kullanıyorum akşam sabah . Senin dozaj büyükmüş belki ondan düşürmüştür