- 15 Ocak 2024
- 990
- 456
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdee 16 hafta oldum bulantılarım arttı 4 gündür yemek yiyemiyorum14.haftadan selamlar mide bulantısına elveda enerjik günlere merhaba benim gibi olan var mı
Hiç azalmadı mıNerdee 16 hafta oldum bulantılarım arttı 4 gündür yemek yiyemiyorum
Hiç... Galiba karaciğer yağlanması arttırıyor bulantımı bilmiyorum önümüzdeki pazartesi randevum var sorucam doktoraHiç azalmadı mı
Evet canım Ben varım14.haftadan selamlar mide bulantısına elveda enerjik günlere merhaba benim gibi olan var mı
Anladım canım yerleşiminden kaynaklı olabilir senin..ilerleyen haftalarda bebekler yukarı çıktıkça düzelecektir. Bende ilaçları 12. Haftada bırakacaktım ama ikiz olduklarını öğrendik o gün ve doktorum 1 ay daha kullanalım sonrasına bakacaz dedi. 14 haftalık olduk bizdeBende tüp bebek annesiyim canım progestan fitil günde 3 defa kullanıyorum kanamam olunca prolutex iğneyi bende kullanıyorum ben beden olarak iyiyim elhamdülillah sadece 5. Haftadan beri 1 hafta 10 gün ara ile kanamam oluyordu ilklerde az az bir kaç damlaydi şu 2 defadır adet gibi yoğun kırmızı geliyor buda beni ekstra strese sokuyor baş ağrım bu hafta başında 1 günlük oldu gecmeyince 1 tane parol aldım sonrasında olmadı çok şükür şuan 13+4 düm
14. Haftamdayim ara ara Bende oluyo canım. Her hamilelik farklı ama kişiden kişiye değişir. Çok bulantın oluyorsa doktoruna söyle ilaç veriyorlarmerhabalar biz 10+4 teyiz. bulantılarım son sürat devam ediyor birşey yiyemiyorum. acaba sizde durumlar nasıl siz bizden öndesiniz çok merak ediyorum gerçekten ne zaman geçiyor
Kc yaplanmasıyla ilgili bir gastroenterelog ya da dahiliyeciye yönlendirdi mi doktorun?Hiç... Galiba karaciğer yağlanması arttırıyor bulantımı bilmiyorum önümüzdeki pazartesi randevum var sorucam doktora
Bugün tam 14 haftam doldu ama aynen devam.. bulantıdan ziyade hazımsızlık ekşime, uzanınca ağza gelmesi yemeğin:/ bu daha kötü bişeymiş14.haftadan selamlar mide bulantısına elveda enerjik günlere merhaba benim gibi olan var mı
Kendi doktoruma gidemedim ki bir yere yönlendirsin 20 sinde randevum vardı iptal etmişler cuma günü randevulu gösterdiler karaciğer ultrasonu için diye 3 ünü bekliyorum işte bende bilmiyorum napmam lazımKc yaplanmasıyla ilgili bir gastroenterelog ya da dahiliyeciye yönlendirdi mi doktorun?
Ultrason için randevu verdilerse sonrasında yönlendirir benceKendi doktoruma gidemedim ki bir yere yönlendirsin 20 sinde randevum vardı iptal etmişler cuma günü randevulu gösterdiler karaciğer ultrasonu için diye 3 ünü bekliyorum işte bende bilmiyorum napmam lazım
16. Hafta biraz erken değil mi hareket hissetmek için. onceki hissettiklerin başka bir sey olabilir miydi?Kızlar bebek hareketleri hissedenler ben 2 gündür hissediyordum sanki ama bugğnnhiç hissetmiyorum normal mi sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz 16. Hafta
olabilir Yaa işte 2. Gebelik emin de değilim bebek hareketleri miydi açıkçası o yüzden hissedenlerin sıkkıklarını m ettim16. Hafta biraz erken değil mi hareket hissetmek için. onceki hissettiklerin başka bir sey olabilir miydi?
Hamile kaldığım ilk dakika yüklendi otomatik sinir banaKızlar 4. Ayda bir sinir yüklendi üstüme herkese sinir oluyorum herkesi bir kaşık suda boğasım geliyo bu nedir yaa böyle
Ay cok sinir bozucu ama ya kafam ağrıdı millete sinir olmaktanHamile kaldığım ilk dakika yüklendi otomatik sinir bana
Korkma canm bende gecen haftalarda tansiyonum düşmüştü tam değil ama düşmüştüm merdivenden sonra kontrole de gitmiştim bir şey yoktu sende de bir şey olmaz Allahım izniyleay kızlar ya bugün merdivenlerden düştüm tam düşme gibi değil öyle yuvarlanmadım ama terliğim kaydı son 3 basamakta ve böyle sendeleyerek yüz üstü düştüm. Ama elimde 2 poşet vardı içi kıyafet dolu ellerimin üstüne düştüm. İyi hissediyorum ama korktum tabi. Kanama falan yok şükür aksi bir şey olsa olurdu değil mi?