Çok şükür canım inşallah.Korkma canm bende gecen haftalarda tansiyonum düşmüştü tam değil ama düşmüştüm merdivenden sonra kontrole de gitmiştim bir şey yoktu sende de bir şey olmaz Allahım izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım inşallah.Korkma canm bende gecen haftalarda tansiyonum düşmüştü tam değil ama düşmüştüm merdivenden sonra kontrole de gitmiştim bir şey yoktu sende de bir şey olmaz Allahım izniyle
Aaa çok uygunmuş. Benim doktorum da Gazi'nin doktoru ama özel muayenehanesine gidiyorum. Bakalım gazi de yapalım diyecek mi merak ediyorum.Kızlar bulunduğununuz şehirde Ünv hastanelerinin tıbbı genetik bölümünde nifty testini daha uygun fiyata yapıyor olabilirler araştırın derim varsa
Ben ankaradayım gazi Ünv yaptırdım dışarıda dolar üzerinden o günün kuru ile 14.600 denildi gazide 6.125 tl verdim doktor öncesinde çok güzel açıklayıcı konuştu sonrası kan verdim
Gazi’den hangi hocada takiplisiniz? Ben de Tuncay Hocada takipliyim.Aaa çok uygunmuş. Benim doktorum da Gazi'nin doktoru ama özel muayenehanesine gidiyorum. Bakalım gazi de yapalım diyecek mi merak ediyorum.
Merhaba ben de hissetmeye başladım, çikolatalı dondurma yedikten sonra böyle seyirme gibiydi. Yani gaz falan olsa tanırım bu farklıydı :) Ama her daim hissetmiyorum bugün de yine tatlı kalorisi biraz fazla birşeyler yiyince hissettim.Kızlar bebek hareketleri hissedenler ben 2 gündür hissediyordum sanki ama bugğnnhiç hissetmiyorum normal mi sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz 16. Hafta
siz kacinci haftadasiniz?Merhaba ben de hissetmeye başladım, çikolatalı dondurma yedikten sonra böyle seyirme gibiydi. Yani gaz falan olsa tanırım bu farklıydı :) Ama her daim hissetmiyorum bugün de yine tatlı kalorisi biraz fazla birşeyler yiyince hissettim.
Ahmet erdem canım. Gazi'yi henüz çok bilmiyorum. Ben şuan için kliniğe gidiyorum.Gazi’den hangi hocada takiplisiniz? Ben de Tuncay Hocada takipliyim.
Ben bugün hiç hissetmedim yaaMerhaba ben de hissetmeye başladım, çikolatalı dondurma yedikten sonra böyle seyirme gibiydi. Yani gaz falan olsa tanırım bu farklıydı :) Ama her daim hissetmiyorum bugün de yine tatlı kalorisi biraz fazla birşeyler yiyince hissettim.
Ahmet Hoca da Mehmet Hoca da çok iyidir. Çok iyi bir doktor tercihi canım. Sağlıkla al kucağına inşallahAhmet erdem canım. Gazi'yi henüz çok bilmiyorum. Ben şuan için kliniğe gidiyorum.
Sağol kuzum inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza ❤Ahmet Hoca da Mehmet Hoca da çok iyidir. Çok iyi bir doktor tercihi canım. Sağlıkla al kucağına inşallah
15. Haftasiz kacinci haftadasiniz?
Merhaba canım ben 14. Haftadayim bazen içim gidiklaniyor özellikle sağ tarafimda bazen solumla beraber sanki içimden tüy dokunuyor acaba bebislerimin hareketleri olabilir mi sagdaki bebeğim ultrasonda hiç durmuyordu onlar diye düşünüyorum çünkü daha önce içimde hiç gıdıklanma hissetmedim sizce hareket mi yoksa başka. Birşey miKızlar bebek hareketleri hissedenler ben 2 gündür hissediyordum sanki ama bugğnnhiç hissetmiyorum normal mi sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz 16. Hafta
bende bugun 15 e girdim. heyecanlandim simdi acaba ben de hisseder miyim bu gunlerde15. Hafta
Ben de hissediyorum böyle pıt pıt ediyor arada doktor olabilir bazen bu haftalarda hissetmeye başlayanlar oluyor özellikle zayıf olanlar dedi ben çok da zayıf değilim ama benim 16. Haftam ama bebek 10 gün ilerde ultrasona göre 17+3,4 falanMerhaba ben de hissetmeye başladım, çikolatalı dondurma yedikten sonra böyle seyirme gibiydi. Yani gaz falan olsa tanırım bu farklıydı :) Ama her daim hissetmiyorum bugün de yine tatlı kalorisi biraz fazla birşeyler yiyince hissettim.
Hiçbir şey anlamadım ama nedense erkek hissiyatı verdi banaEki Görüntüle 3432937 kızlar 15 haftalık çok merak ediyorum anlayan varmı?
Teşekkür ederimHiçbir şey anlamadım ama nedense erkek hissiyatı verdi bana