Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de benek arabası bakmaya başladım pahalı bir şey asla almak istemiyorum. Cybex falan çok güzel ama yazık. Her gün kullanılan bir araç olmayacak benim için. Kraft bakarız belki. Eşim işi için yırt dışına çıkıyor genelde. Ordan denk getirsek iyi olur. Sanırım travel almam onlar çok ağır oluyormuş. Zaten poşeti 7-8 aya kadar kullanacak kaç kez dışarı çıkarız ki o zamana kadar. Muhtemelen ayrı ayrı alırım. Yatak olayı da caploonbaa gözüme ilişti. kasım indirimleri ufaktan başladı. Bekleyip bu ay hallederim onları da. Kamerayı da xiaomi aldık belki ilaveten telsiz alırım belki de sürekli açık duracak tablet. Bu ay şampuan krem yağ dışında hallederim. Kozmetik en son. Son kullanma tarihlerinden dolayı sona bırkacm. Giysi ıvır zıvır tamam. Sadece yatak şifonyer araba kaldı🤗

sağol canim hepimiz inşallah bol uykulu gecelerimiz olsun gazsız allerjisiz bebislerimiz olsun
Hayırlısı uğurlu olsun, saglikli günlerde uyusun içinde. Baktım da üst 9 kg yazıyor, az değil mi kaç yaş oluyor acaba ? İlk çocuğumuz olacak hayırlısıyla ve ben de çok araştırıyorum. Üst kat en azından fazla olsun istiyorum. Yoyko ve kraft buldum o açıdan daha üst kilolar. 9 kg kaç yaş oluyor sizin de sanırım ikinci bebişiniz idi. Gerçi çok kullanılır mı onu da bilemiyorum

Oh ne güzel tamamlamalar başlamış. Benim 8 takım falan giysim tek var. Her hafta yüzmeye bırakınca çocuğu ebebeke uğruoz bi kaç parça alıoz hevesli gelior baya. Bu hafta alt açma yatağı. Şapkalar partiler çoraplar. 2 yeni doğan seti alcam. Hastane çıkışımızı da halalara kitledik isimli yaptırcaklar. Fark ettim Biz herşeyi kitlemişiz 😅

Oh ne güzel tamamlamalar başlamış. Benim 8 takım falan giysim tek var. Her hafta yüzmeye bırakınca çocuğu ebebeke uğruoz bi kaç parça alıoz hevesli gelior baya. Bu hafta alt açma yatağı. Şapkalar partiler çoraplar. 2 yeni doğan seti alcam. Hastane çıkışımızı da halalara kitledik isimli yaptırcaklar. Fark ettim Biz herşeyi kitlemişiz 😅
Hahaha en iyisini yapmışsın. Kim ne kadar destek olursa o kadar iyi valla. Biz büyüdük artık tüm sülaleye destek olan biziz:) onlar anca bize köstek 😀

Hahaha en iyisini yapmışsın. Kim ne kadar destek olursa o kadar iyi valla. Biz büyüdük artık tüm sülaleye destek olan biziz:) onlar anca bize köstek 😀
Kız tek torunları benden yapsınlar. Kızımda bir parça bile almadım ful alıp yollayıp istemediğini değiş demişti. Bunda ben alışveriş yaparken baya acemi oldum. Kış bebeği birde baya ihtiyaç var

Kızçemin odasını genç elsa odasına çevirdik. Darısı oğlan büyüyünce ona artık.

Eklentiler

• 1000033203.jpg
    1000033203.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000033201.jpg
    1000033201.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000033205.jpg
    1000033205.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 20
Slm bayanlar. Çalışan anneler durum nasıl acaba. Ben çok zorlanmaya başladım ya. Masa başı çalışıyorum sürekli dik oturmaya çalışıyorum. Daha 2 ayım var şimdiden böyleyse nasıl dayanıcam 😪
çalışan anneler fena durumda valla. zorlanmaya başladım 24. haftadayım. 37 ye kadar çalışmıcam 34-35 gibi çıkıcam ocak ilk haftası. gün sayıyorum resmen. gün içi çok zorlamasa da gece uykusuz kalıyorum tuvaletten rahat uyuyamamaktan. haliyle gün içinde uykulu oluyorum zorlanıyorum evde olsam yatar uyurum mis gibi.

çalışan anneler fena durumda valla. zorlanmaya başladım 24. haftadayım. 37 ye kadar çalışmıcam 34-35 gibi çıkıcam ocak ilk haftası. gün sayıyorum resmen. gün içi çok zorlamasa da gece uykusuz kalıyorum tuvaletten rahat uyuyamamaktan. haliyle gün içinde uykulu oluyorum zorlanıyorum evde olsam yatar uyurum mis gibi.
Bende durmayacam ya 32 haftada çıkıcam direk. Aralık son 2 ayım kaldı.

Kızlar devlet hastanesinde şeker yüklemesi yaptırmak isteyenler için bilgilendirmek istedim.Ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama rutin kan tahlilleri için devlet hast.gidiyorum.Gitmişken şeker yüklemesini de olacaktım.Giderken içeceğimide almıştım iyi ki de almışım eczanedeki kız aldırıyolar dedi.75 lik yazmıştı doktorum.Devlet hastanesindeki doktorda bizde 75 lik yaptırıyoruz dedi.Herneyse 1 dakika süren🤣(asla bebeği göremiyorum devlette çevirmiyolar ekranı 🫠) muayenemden sonra kan almaya gittim ve sabah 8 -8 buçuk gibi gelmem söylendi.9 buçuğa kadarmış şeker yükleme testi.Yine aç bekleyip gideceğim sabahın köründe 😭 Bu ümraniye eğitim araştırmada oldu.Eğer gidecek olursa en erken saate alsın randevusunu benim gibi git gel yapmasın diye yazmak istedim 😔🤍Bu arada bi önceki akşam 20:00 dan sonra şekerli herşey yasak 00:00 dan sonra. Da aç ve susuz olunacak 3 kere kan alınacak ve o aralardada hiçbişekilde yemek su olmayacak dedi( kendi doktorum) 🙏🏻🌸

Ben de benek arabası bakmaya başladım pahalı bir şey asla almak istemiyorum. Cybex falan çok güzel ama yazık. Her gün kullanılan bir araç olmayacak benim için. Kraft bakarız belki. Eşim işi için yırt dışına çıkıyor genelde. Ordan denk getirsek iyi olur. Sanırım travel almam onlar çok ağır oluyormuş. Zaten poşeti 7-8 aya kadar kullanacak kaç kez dışarı çıkarız ki o zamana kadar. Muhtemelen ayrı ayrı alırım. Yatak olayı da caploonbaa gözüme ilişti. kasım indirimleri ufaktan başladı. Bekleyip bu ay hallederim onları da. Kamerayı da xiaomi aldık belki ilaveten telsiz alırım belki de sürekli açık duracak tablet. Bu ay şampuan krem yağ dışında hallederim. Kozmetik en son. Son kullanma tarihlerinden dolayı sona bırkacm. Giysi ıvır zıvır tamam. Sadece yatak şifonyer araba kaldı🤗
Biz büyüyen karyolamızı caploonbadan aldık. Memnun kalan arkadaşım vardı ki zaten yaşadığımız yerde en iyisi sanırım bu. 35-45 gün teslimat süresi verdiler canım bilgin olsun

Benim kızçemin daha hiçbir şeyi yok. Dün bir tane hastane çıkışı sipariş ettim, artık yavaş yavaş almaya başlayacağım. İnsan baktıkça çıldırıyor valla sakin kalıp uygununu almalı

Hanımlar, selam. Bugün aclik 75 gr şeker testi yaptık. Sonuçlar çıkmış ta anlayan var mi acaba doktorum yazmadı henüz. Aclik 96, 1.saat 138, 2.saat 117. Anlayan varsa bana biraz bilgilendirme yapsa olur mu ? Bu arada ben şeker meselesini unuttum ve bir önceki akşam revani yedim aksam 10.30 gibi, bol şerbetli falan. Unuttum hani. Ve hafta sonu yurt dışına gideceğimiz için mecburen yaptırdım. Doktora da şimdi söyledik, testten sonra yani. Hiç aklımıza o da gelmedi.

Hayırlısı uğurlu olsun, saglikli günlerde uyusun içinde. Baktım da üst 9 kg yazıyor, az değil mi kaç yaş oluyor acaba ? İlk çocuğumuz olacak hayırlısıyla ve ben de çok araştırıyorum. Üst kat en azından fazla olsun istiyorum. Yoyko ve kraft buldum o açıdan daha üst kilolar. 9 kg kaç yaş oluyor sizin de sanırım ikinci bebişiniz idi. Gerçi çok kullanılır mı onu da bilemiyorum
canım o bebeğinin ihtiyacına göre şekillenir üstü 6 veya 7 ayda alırım zaten 9 kg yeterli bana göre

Evet evet normal ortalama iki saat hareket eder iki saat de uyur dinlenir. Sen çok hareket halindeysen hissetmeyebilirsin ayrıca.

Ben olsam bakardım denerdim alırdım

Yaa ne güzel bir seçim olmuş 😍rengi çok hoş sağlıkla büyüsün içinde 🙏
sağol bebeğim ayy insallahhh öyle ortada duruyor hala

Hanımlar, selam. Bugün aclik 75 gr şeker testi yaptık. Sonuçlar çıkmış ta anlayan var mi acaba doktorum yazmadı henüz. Aclik 96, 1.saat 138, 2.saat 117. Anlayan varsa bana biraz bilgilendirme yapsa olur mu ? Bu arada ben şeker meselesini unuttum ve bir önceki akşam revani yedim aksam 10.30 gibi, bol şerbetli falan. Unuttum hani. Ve hafta sonu yurt dışına gideceğimiz için mecburen yaptırdım. Doktora da şimdi söyledik, testten sonra yani. Hiç aklımıza o da gelmedi.
bence gayet iyi sonucun şekerde sorunun yok. ama dr da söyler bunu teyit edersin yine de hepimiz şekere dikkat etmeliyiz

Yaaaa sağlıkla büyüsün içinde kuzu çok güzel. Park yatak candır severim. Kızda acemiydik 3 yatak değiştik. 😁
amin canim sagol 🥰🥰nasipse evimize geçinceye kadar idare etsin sonrasında odaya uygun birseyler yaptiracagim. şimdi karşıma ne çıkacak onu bilmiyorum.

amin canim sagol 🥰🥰nasipse evimize geçinceye kadar idare etsin sonrasında odaya uygun birseyler yaptiracagim. şimdi karşıma ne çıkacak onu bilmiyorum.
İnan gerek yok. Çocuk küçük oluyor odada büyümüyor. Ben boşuna yaptırmıştım. Bir yatak eşyaları için dolap yeterli. Ben de bir park yatak alacam sadece.

bence gayet iyi sonucun şekerde sorunun yok. ama dr da söyler bunu teyit edersin yine de hepimiz şekere dikkat etmeliyiz
Doktor daha yazmadı, inanılmaz gerildim. 24+4 üm ancak 26+1 gözüktü bebek, kilo biraz fazla mı acaba diye düşündük endişe ettik. Geçen hafta gitmiştim o zamandan beri 300+gram almış. Yani aslında doktor her şeyine normal iyi falan dedi ama işte insan endişeleniyor. Doğsa da sanırım bu endişe devam edecek. Detaylı ultrasonda da aslında biraz öndeydi doktor pek kilo almadığım için nasıl besleniyorsan öyle devam et dedi bana sürekli ama korkuyorum şu an. Tsh da 3.39 çıktı. Kuzenim endokrin uzmanı yarın onun yanına da gideceğim ne olur ne olmaz diye. Teşekkür ederim yanıtınız için, bir nebze de olsa rahatladım inşallah doktorumuz da döner ve teyit eder en kısa zamanda. Öğleden sonra doğumda oluyormuş genelde, o yüzden uzun sürüyor dönmesi ama beklemek çok can sıkıcı. Önceden kürtaj ve kimyasal olunca da çok korkuyoruz. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla, tek avazda kucağımıza almayı nasip etsin.

X