- 16 Temmuz 2014
- 994
- 1.110
Günaydın canım benden iki defa beta istemişti sadeceKızlar günaydın. Doktor benden üçüncü kez beta ve ekstra da progesteron baktırmamı istedi sizden de böyle birşey istedi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım benden iki defa beta istemişti sadeceKızlar günaydın. Doktor benden üçüncü kez beta ve ekstra da progesteron baktırmamı istedi sizden de böyle birşey istedi mi ?
Ayy kalp atışını duyabilirsin bence tam 6 haftalık olacakAhh amin yavrucum yaa
Hamilelik takvimine göre 5+4 üm
Bakalım cumartesi gidince doktor ne diyecek
Bana da yasak dedi hemenişte merak ettiğim konu. Açıkçası ben henüz dr ile konusamadım, bu persembe kese için gidince konusacagım. hatta soru listesi hazırlayalım kızlar
Biz de ara verdik reglden bir hafta önceden beri. Ben biraz hissetmiştim bebişin olabileceğini. Ateşim falan cıkmıstı ve hiç olmayan şekilde kasıklarımda hareketlilik ve bel agrısı vardı.
çok sağol cnm yanıt için, demek normal. kasık agrısı kesildi bende bu aradaBenim de akıntm var canm
Normal ben nette okumuştum
189 dü sonra 540 oldu aslında artışta kötü değil ama vardır bir bildiği doktorun diyorumGünaydın canım benden iki defa beta istemişti sadece
sen yaz cnm. ben yarın sorarım inşallahBen hiçbir şey soramadan doktor söyledi . Soracaklarımı da unutmuştum . Olur vallahi soru hazırlayalım süper olur, gerçi benim bir sonra ki randevu bir ay sonra :)
günaydınn, 48 saat içinde 213ten 506ya cıktı bir daha istemedi cnm.Kızlar günaydın. Doktor benden üçüncü kez beta ve ekstra da progesteron baktırmamı istedi sizden de böyle birşey istedi mi ?
aynen vardır bir bildiği canım :) güzel sonuçlar çıkar inşallah189 dü sonra 540 oldu aslında artışta kötü değil ama vardır bir bildiği doktorun diyorum
ben reformer a spora gidiyordum bıraktım onu sorcam sormayı unuttum :) sanırım 12 haftadan sonra serbestmiş emin değilim canım .sen yaz cnm. ben yarın sorarım inşallah
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız da geçer gider bu zamanlar :)
Kız ben sanrm hem keseyi hem kalp atışını duycam,Ayy kalp atışını duyabilirsin bence tam 6 haftalık olacak
Bende de kasık ağrısı kesildi cnm akıntı var ara araçok sağol cnm yanıt için, demek normal. kasık agrısı kesildi bende bu arada
Ay süperrr ikisi bir arada :) bende çalışıyorum bir cumartesi keseyi görmeye gittim sonraki cumartesi kalp atışını . Böyle daha güzel olmuşÇokça amin canmm
Kız ben sanrm hem keseyi hem kalp atışını duycam,
Çünkü doktora demiştimm ki ben calışıyorum cumartesi gelsem olur mu diye
Haftaya cumartesi gel madem demişti
Bende de kasık ağrısı kesildi cnm akıntı var ara ara
Kızlar bakın ilk sayfaya yazmıştım, çok şükür nasip oldu, dün betam 32 çıktı, inşallah sağlıkla ilerlerGeçen sene bu ay hamile kalmıştım ama maalesef kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı, inşallah bu sene bu gruba dahil olmak istiyorum hayırlısıyla, Allahım nasip et
Kız öyle deme ya valla zaman geçmiyorAy süperrr ikisi bir arada :) bende çalışıyorum bir cumartesi keseyi görmeye gittim sonraki cumartesi kalp atışını . Böyle daha güzel olmuş
maşallah bende 40 yaşındayım 6+4 haftalık 2. çocuğuma hamileyimMaşallah benimde yaşım 40
Bende benden 40 nasip olursa ilk olacakmaşallah bende 40 yaşındayım 6+4 haftalık 2. çocuğuma hamileyim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende benden 40 nasip olursa ilk olacak
Yaa maşallah maşallah ☺hoşgeldin aramızamaşallah bende 40 yaşındayım 6+4 haftalık 2. çocuğuma hamileyim
Yok ya o hiç bitmiyor kese görünce kalp atışını görecek miyim, kalp atışını görsen bir dahakine görecek miyim 9 ay bu mod açık artık bizimKız öyle deme ya valla zaman geçmiyor
En azından keseyi görseydim kalp atışını beklerdim
Şimdi ortada kaldım daha bişeycik göremedim