2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ay hadi gözünüz aydın ya yarın için heyecanlıyım:)

Peki neler sordunuz doktora sormam gereken bir şey var mı? Doktorla görüşmem gereken bi şey. İlk gebelik çok bilgim yok tedirgin hissediyorum kendimi siz neler yaptınız nasıl geçti. Kan idrar testi vs verdiniz mi
Güzel haberlerini bekliyoruz canmm

Bana kalp atışını duyana kadar ilişki yasak demişti :KK70: sen yine bi doktoruna sor baby
:KK70: işte merak ettiğim konu. Açıkçası ben henüz dr ile konusamadım, bu persembe kese için gidince konusacagım. hatta soru listesi hazırlayalım kızlar :KK39:
Biz de ara verdik reglden bir hafta önceden beri. Ben biraz hissetmiştim bebişin olabileceğini. Ateşim falan cıkmıstı ve hiç olmayan şekilde kasıklarımda hareketlilik ve bel agrısı vardı.

Amin canm inşallah
Ee işin rahat değil mi acaba
Ondan mı öyle dedi
maalesef hiç rahat değil arkadaşım, ağır metal sanayii fabrikasında çalışıyorum:KK57::KK57: üst kattayım ben ama sıfır güvenlik ve sağlık önlemi var. saha kapısının camı kırılmıstı birkaç ay önce hala kırık. wc penceresi camı yok ve sahaya bakıyor, sürekli her yer toz içinde. yani o zerrecikler her yerde. :110: stresli bir de iş, satış ve devam eden tüm süreçler bende. sorunlar da bende yani :110::eek:

maalesef hiç rahat değil arkadaşım, ağır metal sanayii fabrikasında çalışıyorum:KK57::KK57: üst kattayım ben ama sıfır güvenlik ve sağlık önlemi var. saha kapısının camı kırılmıstı birkaç ay önce hala kırık. wc penceresi camı yok ve sahaya bakıyor, sürekli her yer toz içinde. yani o zerrecikler her yerde. :110: stresli bir de iş, satış ve devam eden tüm süreçler bende. sorunlar da bende yani :110::eek:
Aaaa tamam canm madem
Evt şartların cok zormuş😌
Allahm yardımcn olsun

Bu arada sizin mesajlarınızda ultrason fotosunu da gördüm benim fotoda sizinkinden daha büyüktü kese. Bence sat aynı olsa bile demek ki kese ya da gebelik haftası farklı olabiliyor
Kesenin ölçümüne göre doktor kendi haftasını belirliyor. Yani adet tarihi ile uyumlu mu ölçüm diye. Yani adet tarihi ile uyumlu değilse daha küçükse gelişim bozukluğu olma ihtimali var diyor.

Kızlar günaydın. Doktor benden üçüncü kez beta ve ekstra da progesteron baktırmamı istedi sizden de böyle birşey istedi mi ?

:KK70: işte merak ettiğim konu. Açıkçası ben henüz dr ile konusamadım, bu persembe kese için gidince konusacagım. hatta soru listesi hazırlayalım kızlar :KK39:
Biz de ara verdik reglden bir hafta önceden beri. Ben biraz hissetmiştim bebişin olabileceğini. Ateşim falan cıkmıstı ve hiç olmayan şekilde kasıklarımda hareketlilik ve bel agrısı vardı.
Ben hiçbir şey soramadan doktor söyledi . Soracaklarımı da unutmuştum . Olur vallahi soru hazırlayalım süper olur, gerçi benim bir sonra ki randevu bir ay sonra :)

X