Vala bende tutuyorum ilk 3 ay depolardan beslendiği için çok önemli değil yazıyordu nette bende mantıklı buldumkızlar oruç tutabiliyor musunuz acaba
bu hafta sonu kese görmek için çağırdı doktor sizce ilk aylar önemli mi oruç için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala bende tutuyorum ilk 3 ay depolardan beslendiği için çok önemli değil yazıyordu nette bende mantıklı buldumkızlar oruç tutabiliyor musunuz acaba
bu hafta sonu kese görmek için çağırdı doktor sizce ilk aylar önemli mi oruç için
son tarihinize bakınca 6 haftalık oluyor gibi değil mi orda 7 mi duruyorMerhabaa kızlar.
doktordan çıktım. 7 haftalık olmuşuz (sat 30 ocak). Kese büyümüş iyi durumda dedi. Kalp atışını dinlemek için gitmiştim ama çok çok küçük olduğu için bebek tam olarak görünmedi. Yolk saç oluşmuş dedi kesenin içinde onu bende gördüm. Ama kalp atışını dinleyemedik çok küçük olduğu için. Doktor istersen alttan muayene edelim oradan duyabiliriz dedi. Açıkcası ben alttan muayene ettirmek istemedim. Bazı durumlarda kanama riski olabiliyor diye okumuştum. Cumartesi günü tekrar geleyim o zaman bakalım tekrar ultrasonla dedim. kan ve idrar tahlillerimi verdim sonuçlarda o zamana çıkmış olur o şekilde görüşürüz diye düşündüm doktorla. bu arada cinsel ilişkide sıkıntı yok dedi :)
onu burada biri ile de dün konuştuk sat tarihimiz aynı ama o 6 haftalık ben 7 nasıl oluyor bilmiyorum. kese boyutumuz da farklı. eve geçince ultrason fotosunu atarım. üzerinde 7w1d yazıyor. doktorda yaklaşık 7 haftalık gelişimi iyi kese büyümüş vs dedi.son tarihinize bakınca 6 haftalık oluyor gibi değil mi orda 7 mi duruyor
Hayırla ilerlesin inşallah canmmmmSaol canım ya gerçekten bitmiyor Dr az artmış dedi başta bende beklemiyordum böyle
Yani doktoruna bağlı ama çoğu dinletir bence
kızlar oruç tutabiliyor musunuz acaba
Maşallah canm benim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhabaa kızlar.
doktordan çıktım. 7 haftalık olmuşuz (sat 30 ocak). Kese büyümüş iyi durumda dedi. Kalp atışını dinlemek için gitmiştim ama çok çok küçük olduğu için bebek tam olarak görünmedi. Yolk saç oluşmuş dedi kesenin içinde onu bende gördüm. Ama kalp atışını dinleyemedik çok küçük olduğu için. Doktor istersen alttan muayene edelim oradan duyabiliriz dedi. Açıkcası ben alttan muayene ettirmek istemedim. Bazı durumlarda kanama riski olabiliyor diye okumuştum. Cumartesi günü tekrar geleyim o zaman bakalım tekrar ultrasonla dedim. kan ve idrar tahlillerimi verdim sonuçlarda o zamana çıkmış olur o şekilde görüşürüz diye düşündüm doktorla. bu arada cinsel ilişkide sıkıntı yok dedi :)
Ben bir kere kan verdim sadece beta hcg için onda da 13bin küsür çıktı sonuç. Yani ben evde erken gebelik testi yapmıştım adet gecikmesinden 1 2 gün sonra hafif silik şekilde 2 çizgi çıktı. Sonra biraz daha bekleyip doktora gittim. doktora gidince direkt ultrasonla baktı keseyi gördü 6 haftalık dedi. Kan vermene gerek yok dedi ama ben vermiş oldum artık doktor gelmeden önce. bugün 2. kontrole gittim. yolk sac oluşmuş ama bebek çok küçük kalp atışları duyulmaz vs dedi. cumartesi tekrar gideceğim.bu beta hcg ila alakalı mı peki artışılya bilginiz varmı mesela siz hiç adet öncesi yaptınız mı neydi sonucunuz
Ben tutmak istiyorum canım, iftar sahur arası bol su içip sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ama doktora gidince soracağım. Daha çok yeni benim hamileliğim.kızlar oruç tutabiliyor musunuz acaba
Cok şükür kuzum keseyi gördünBen bir kere kan verdim sadece beta hcg için onda da 13bin küsür çıktı sonuç. Yani ben evde erken gebelik testi yapmıştım adet gecikmesinden 1 2 gün sonra hafif silik şekilde 2 çizgi çıktı. Sonra biraz daha bekleyip doktora gittim. doktora gidince direkt ultrasonla baktı keseyi gördü 6 haftalık dedi. Kan vermene gerek yok dedi ama ben vermiş oldum artık doktor gelmeden önce. bugün 2. kontrole gittim. yolk sac oluşmuş ama bebek çok küçük kalp atışları duyulmaz vs dedi. cumartesi tekrar gideceğim.
ayy inşallahhNe mutlu kuzum
Cok şükür kuzum keseyi gördün
Cumartesi de ikimiz için cabucak gelsin inşallah
Ben keseyi sen kalp atışını duy
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz :)benimde çok yeni henüz 4 haftalık görünüyor hafta sonu doktora gideceğim
amin inşallah teşekkür ederimm :) işte şuan oruç tutuyorum bu yüzden iftardan sonra bir şey yiyemiyorum sahurda da aynı şekilde ihmal ediyorum bilmiyorum ne yapacağımıinşallah güzel haberlerle gelirsiniz :)
bol su içmeyi ihmal etmeyin. bir de fındık, ceviz, çiğ badem yediklerinize bu ara dikkat edinn :)
ibadetinize karışmak haddime değil ama bana kalırsa doktor ile görüşüp o şekilde devam etmeniz daha iyi olabilir. önemli olan bebeğinizi sağlıklı olması geri kalan her şeyin telafisi var diye düşünüyorum. Sonrasında güne gün tutabilirsiniz yine en iyisini doktor bilir tabiki. Allah kabul etsinamin inşallah teşekkür ederimm :) işte şuan oruç tutuyorum bu yüzden iftardan sonra bir şey yiyemiyorum sahurda da aynı şekilde ihmal ediyorum bilmiyorum ne yapacağımı
Bende de var hatta ağrılarım devam ediyor benim muhtemelen bebek yerleşiyor benim 2. Çocuk diğeri 4 yaşında ama unutmuşum yada çok zor süreç yaşamıştım hafızam dan mı silmişim neKızlar 5-6 haftalık gebelikte kalça kemiği ağrısı yaşayan var mı özellikle sağ kalça kemiğim kendini belli edecek şekilde ağrıyor
Benim ilk gebeliğin devlet hastanesinde doktora sordum olabilir dedi ama çok geçiştirici cevap verdi sizin kaç haftalıkBende de var hatta ağrılarım devam ediyor benim muhtemelen bebek yerleşiyor benim 2. Çocuk diğeri 4 yaşında ama unutmuşum yada çok zor süreç yaşamıştım hafızam dan mı silmişim ne