2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Oy ne güzel hayırlı haberlerle geldin. Belirtilerin ne durumda bu Arada kaç haftalıksın
7+4 aslında benim programa göre ama doktor haftası ile uyumlu 7+2 dedi sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi şişkinlik var aşırı derecede bugün sabah mide bulantısı başladı diş macunundan midem bulandı şaka gibi 1. Kilo almışım doktorum alma dedi göğüslerim doldu baya büyüdü hatta normal dedi ara ara kasık ağrısı oluyor dedim üşütmeden kaynaklı dedi ona da 3 hafta sonra görüşelim dedi ama dayanamazsam devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum

Bende öyle yapıyorum canım kendi doktorum özel hastanede 2-3 haftada bir çağırıyor ama ben haftada bir bebeğimi görmesem kuruntulara başladığım için devlete kalbini dinlemeye gidiyorum terapi gibi geliyor iyi oluyor sende öyle yap

Cok sevindim alahim cok sukur Bende yarin gidecegim insallah bende bebegi
Bişey demiyor demi devlette ki doktorlar da yada özele gidince doktorun başka doktora niye gittin diye sormuyor

Benm o kadar değil şükür inşallah siznde geçer hayırlısıyla normale dönersiniz kac haftalıksn

Kız benim de kontrole cok var
Çalıştgm için devlet hastanesine de gidemiyorum, bazenn acile mi gitsem diye düşünmüyor değilim

Meehaba kızlar benimde bugün kontrolum vardı. 7+5 im. Kalp atışı gayet sağlıklı bebekte bir sıkıntı yok dedi doktor ama bende bu aralar çok fazla taşikardi (kalp ritminin 100 ün üzerine çıkması) oluyor. İki kat merdiven çıkıyorum kalbim 130-135. Tansiyon hastalığım yok şekerim yok. Kansızlığım var doktora söyledim kan ilacı başladı ama kardiologda görsün dedi. Gebelik öncesinde de vardı ama böyle kuş gibi değildi. Çok korkuyorum hemen yoruluyorum,ben ilk ayda böyleysem 9.ayda ne olacağım diye bütün gün düşünüyorum. Var mı benimle aynı olan

ne diyosunnnnnnnn kaçıncı haftada öğrendin bunu kızz
Bugün aslında 8+3 işte ama biri önden gidiyor 8+6 diğerleri 8+5 ve 8+4. Biz iki kese ve iki bebek görmüştük önceki kontrolde ama bir kesenin içinde iki tane varmış onu da bugün gördük. Şok üstüne şok yaşadım hala inanamıyorum...

Kızlar doktor vermedi ama bugün enfeksiyonum için ilaç alırken eczaneden omega 3 almak istedim dediğim gibi doktora sormadım henüz. Eczacı tavsiye etti, aranızda bunu kullanan var mı? Memnun olan? Ya da sizce sıkıntı yaratır mı kullanmam

Eklentiler

• image.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 15
Ayyyy inanmıyorum ne güzel, maşallah üçünü de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Allah sana da kolaylık versin canım

Oyyy maşallah be arkadaşm valla
Hayırlıısyla kucağına al inşallah
Bende şaşırdm valla ne dicem bilemedim:) )

Maşallah canm çok sevindim herşeyin yolu'nda olmasına
Ama bende cok yoruluyorum merdiven çıkarkem fln nefes nefese kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…