- 18 Eylül 2019
- 215
- 170
Cok sevindim alahim cok sukurKızlar bebişimi gördüm büyümüş kalp atışını dinledim doktor gayet güzel herşey yolunda dedi 3 hafta sonra görüşelim tekrar dedi
Hadi inşallah canım görmek o kadar güzel bir duygu ki gösteren Rabbime elhamdülillahCok sevindim alahim cok sukurBende yarin gidecegim insallah bende bebegimi sag salim gorurum
7+4 aslında benim programa göre ama doktor haftası ile uyumlu 7+2 dedi sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi şişkinlik var aşırı derecede bugün sabah mide bulantısı başladı diş macunundan midem bulandı şaka gibiOy ne güzel hayırlı haberlerle geldin. Belirtilerin ne durumda bu Arada kaç haftalıksın
Bende öyle yapıyorum canım kendi doktorum özel hastanede 2-3 haftada bir çağırıyor ama ben haftada bir bebeğimi görmesem kuruntulara başladığım için devlete kalbini dinlemeye gidiyorum terapi gibi geliyor iyi oluyor sende öyle yap7+4 aslında benim programa göre ama doktor haftası ile uyumlu 7+2 dedi sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi şişkinlik var aşırı derecede bugün sabah mide bulantısı başladı diş macunundan midem bulandı şaka gibi1. Kilo almışım doktorum alma dedi göğüslerim doldu baya büyüdü hatta normal dedi ara ara kasık ağrısı oluyor dedim üşütmeden kaynaklı dedi ona da 3 hafta sonra görüşelim dedi ama dayanamazsam devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum
Bı tane heterozigot çıkmıştı benimSizin testlerde kan pıhtılaşması çıktı mı peki
Cok sevindim alahim cok sukurBende yarin gidecegim insallah bende bebegi
Bişey demiyor demi devlette ki doktorlar daBende öyle yapıyorum canım kendi doktorum özel hastanede 2-3 haftada bir çağırıyor ama ben haftada bir bebeğimi görmesem kuruntulara başladığım için devlete kalbini dinlemeye gidiyorum terapi gibi geliyor iyi oluyor sende öyle yap
İşte iştahı açık olan maalesef diyor olmayan açık olaydı diyorBen
Benim malesef iştahm açık canm
Benm o kadar değil şükür inşallah siznde geçer hayırlısıyla normale dönersiniz kac haftalıksnBulantı beni de bitirmiş durumda. Folik asit içerken bile öğürüyorum. Kusmuyorum ama sürekli bulantı hali var.
2 kilo verdim bile. 3 haftadır perişan vaziyetteyim. az az yiyorum 3-4 lokma hemen midem bulanıyor. bırakıyorum.
patates haşlaması domates cubuk kraker leblebi meyvelerle idare ediyorum. kefir içiyordum bi ara şimdi onu da midem almıyor.
çok açım yemek yemek istiyorum ama mümkün değil. canım istemiyor.
prilam 2 adet gece içiyorum , gündüz de 1 tane alıyorum ama bulantıya faydası yok bence. bulantı da azalma olmuyor. belki içmesem kusarım kusmamı engelliyordur.
gecer diyorlar inşallah en kısa sürede gecer. serum mu alsam diyorum. çalısıyorum bi de iyice yorup gücsüz bırakıyor beni açlık.
Dimi biz bayanlar da bi değişikizİşte iştahı açık olan maalesef diyor olmayan açık olaydı diyor
ne diyosunnnnnnnnKızlar, bugün kontrole gittik, ikiz değilmiş......
ÜÇÜZMÜŞ
Kız benim de kontrole cok varBende öyle yapıyorum canım kendi doktorum özel hastanede 2-3 haftada bir çağırıyor ama ben haftada bir bebeğimi görmesem kuruntulara başladığım için devlete kalbini dinlemeye gidiyorum terapi gibi geliyor iyi oluyor sende öyle yap
ay sürprize baaaakKızlar, bugün kontrole gittik, ikiz değilmiş......
ÜÇÜZMÜŞ
Bugün aslında 8+3 işte ama biri önden gidiyor 8+6 diğerleri 8+5 ve 8+4. Biz iki kese ve iki bebek görmüştük önceki kontrolde ama bir kesenin içinde iki tane varmış onu da bugün gördük. Şok üstüne şok yaşadım hala inanamıyorum...ne diyosunnnnnnnnkaçıncı haftada öğrendin bunu kızz
Ayyyy inanmıyorum ne güzel, maşallah üçünü de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Allah sana da kolaylık versin canımBugün aslında 8+3 işte ama biri önden gidiyor 8+6 diğerleri 8+5 ve 8+4. Biz iki kese ve iki bebek görmüştük önceki kontrolde ama bir kesenin içinde iki tane varmış onu da bugün gördük. Şok üstüne şok yaşadım hala inanamıyorum...
Oyyy maşallah be arkadaşm vallaBugün aslında 8+3 işte ama biri önden gidiyor 8+6 diğerleri 8+5 ve 8+4. Biz iki kese ve iki bebek görmüştük önceki kontrolde ama bir kesenin içinde iki tane varmış onu da bugün gördük. Şok üstüne şok yaşadım hala inanamıyorum...
Maşallah canm çok sevindim herşeyin yolu'nda olmasınaMeehaba kızlar benimde bugün kontrolum vardı. 7+5 im. Kalp atışı gayet sağlıklı bebekte bir sıkıntı yok dedi doktor ama bende bu aralar çok fazla taşikardi (kalp ritminin 100 ün üzerine çıkması) oluyor. İki kat merdiven çıkıyorum kalbim 130-135. Tansiyon hastalığım yok şekerim yok. Kansızlığım var doktora söyledim kan ilacı başladı ama kardiologda görsün dedi. Gebelik öncesinde de vardı ama böyle kuş gibi değildi. Çok korkuyorum hemen yoruluyorum,ben ilk ayda böyleysem 9.ayda ne olacağım diye bütün gün düşünüyorum. Var mı benimle aynı olan
Hayırlı olsunKızlar, bugün kontrole gittik, ikiz değilmiş......
ÜÇÜZMÜŞ