- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
Evet ya yaylar da aşırı rahat olurBenim yay, bu kadar relax bir burçtan nasıl hamilelikte içimden tam bir canavar çıkıyor anlamıyorum
Aaaa aslnda akrep leri pek sevmezdim ben ama kadereBen de akrepleri çok severim canım, çok güçlü karakterde oluyorlar genelde. Eşim de kova, aşırı derecede zeki bir burç
Ben Ankara canımAyy birde hangi şehirdensinizz
Keşke bursa da olan olsa
Yaaa ankara da görümcem varr kıZ benim deBen Ankara canım
Ben de akrepleri çok severim canım, çok güçlü karakterde oluyorlar genelde. Eşim de kova, aşırı derecede zeki bir burç
Kesinlikle öyle bende onu düşünüyorum. İnsanın duygularıda çok değişken oluyor. Bir bakıyorsun gerçekten teslim oluyorsun. Bir bakıyorsun aşırı karamsar oluyorsun hiç birşeyi gözün görmüyor. Yani 10 gün boyunca belki 50 test yapmışımdır ne gerek var böyle olmaya bu kadar kasmaya onuda anlamıyorum. Çok şükür bıraktım artık yapmayıÇok zor canım ya keşke rahat, sakin kadınlar olsaydık. Aslında kaderci olmaya çalışıyorum sürekli kendime hatırlatıyorum. Nasipte varsa olur demek gerekiyor bazen
Oyy bebeim hatayVar mı Hatay'da olan kızlarrr :)
aynen keşke yakın olsak yürüyüş yapardık beraber
Olabilir valla merkezinde beynim döndüKızz öyle değildi aslnda ama malesef göçlerden öyle oldu kuzum
Aynen öyleEvet kovalar bu dünyadan değil derler çok farklılar gerçekten
Kovalar zeki ama Akrepler zekiden ziyade akıllıakrep arkadaşlarım her zaman işlerini bilirler
Normalde öyleyim, hamilelikte bambaşka biri olıyorum oda meraktan kurcalamaktan oluyor ne oluyorsaEvet ya yaylar da aşırı rahat olur
Evet yavrum yaa ulucami de az dualar etmedim bu günler içinOlabilir valla merkezinde beynim döndü
Hayır ben de İstanbul'dan geliyorim ama aşırı bir kalabalık geldi bana
Herşeye rağmen manevi havası yeter çok güzel bir şehir
İşte arayan Mevlasınıda bulur belasınıda diye boşa dememişler. Bu kadar araştırırsan böyle oluyorAyy aynen kızz
Evet ben mutlu oldum akrep olmasına karakterli bir burç çok severimAynen öyleGüçlü, akıllı, hiçbir iyiliği de kötülüğü de unutmayan, aurası olan, libidosu yüksek bir burç
Seni çok iyi anlıyorum canım. Beni de kimse anlamıyor eşim, annem çok gereksiz buluyor ama elimde değil işteKesinlikle öyle bende onu düşünüyorum. İnsanın duygularıda çok değişken oluyor. Bir bakıyorsun gerçekten teslim oluyorsun. Bir bakıyorsun aşırı karamsar oluyorsun hiç birşeyi gözün görmüyor. Yani 10 gün boyunca belki 50 test yapmışımdır ne gerek var böyle olmaya bu kadar kasmaya onuda anlamıyorum. Çok şükür bıraktım artık yapmayı
Ne güzel dualar kabul olduEvet yavrum yaa ulucami de az dualar etmedim bu günler için
İşte arayan Mevlasınıda bulur belasınıda diye boşa dememişler. Bu kadar araştırırsan böyle oluyor
Kesinlikle bitanem Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor herşeyyy hemdeeNe güzel dualar kabul oldu
Öyle canım insan o telaşla duygularını bastıramıyor sanki o çizgiyi görünce herşey yolundaymış gibi geliyor. Zaten elimizde olsa bu zararı kendimiz kendimize vermeyiz. Çünkü herşeyin bilincindeyiz zatenSeni çok iyi anlıyorum canım. Beni de kimse anlamıyor eşim, annem çok gereksiz buluyor ama elimde değil işte