2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Var mı Hatay'da olan kızlarrr :)
aynen keşke yakın olsak yürüyüş yapardık beraber

Ben de akrepleri çok severim canım, çok güçlü karakterde oluyorlar genelde. Eşim de kova, aşırı derecede zeki bir burç

Evet kovalar bu dünyadan değil derler çok farklılar gerçekten
Kovalar zeki ama Akrepler zekiden ziyade akıllı akrep arkadaşlarım her zaman işlerini bilirler

Çok zor canım ya keşke rahat, sakin kadınlar olsaydık. Aslında kaderci olmaya çalışıyorum sürekli kendime hatırlatıyorum. Nasipte varsa olur demek gerekiyor bazen
Kesinlikle öyle bende onu düşünüyorum. İnsanın duygularıda çok değişken oluyor. Bir bakıyorsun gerçekten teslim oluyorsun. Bir bakıyorsun aşırı karamsar oluyorsun hiç birşeyi gözün görmüyor. Yani 10 gün boyunca belki 50 test yapmışımdır ne gerek var böyle olmaya bu kadar kasmaya onuda anlamıyorum. Çok şükür bıraktım artık yapmayı

Kızz öyle değildi aslnda ama malesef göçlerden öyle oldu kuzum
Olabilir valla merkezinde beynim döndü
Hayır ben de İstanbul'dan geliyorim ama aşırı bir kalabalık geldi bana
Herşeye rağmen manevi havası yeter çok güzel bir şehir

Maşallah herkes de farklı sehirdenmis

Seni çok iyi anlıyorum canım. Beni de kimse anlamıyor eşim, annem çok gereksiz buluyor ama elimde değil işte

Seni çok iyi anlıyorum canım. Beni de kimse anlamıyor eşim, annem çok gereksiz buluyor ama elimde değil işte
Öyle canım insan o telaşla duygularını bastıramıyor sanki o çizgiyi görünce herşey yolundaymış gibi geliyor. Zaten elimizde olsa bu zararı kendimiz kendimize vermeyiz. Çünkü herşeyin bilincindeyiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…