2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Gözün Aydın cnm çok geçmiş olsun

her kakadan sonra mutlaka en azindan musluk altinda poposubu ilik duru suda yika ve havuyla kurula islaklik birakma. pisik olsun olmasin her kakadan sonra yapamiyorsan bile gunde bir kez yapmaya calis
bezini cok cisli birakma islaklik olmasin. altini ac ara sira havalandir gun ici yarim saat ornegin.
hicbirsey geciemiyorsa sudokrem surebilirsin cabuk gecirir

Kızlar değişik bi bilgi vercem bizim ailede şu olay gelenek gibi olmuş ve hiç pişik olmamışız bebekken. Zeytinyağını kızdırıp soğutuyosunuz bir kaba koyuyosunuz alt değiştirmelerde ama hepsinde değil sürüyorsunuz

üstteki doğal çözüm ama pişik olmadan yapmak lazım. İlaçlı çözüm ise ‘inatçı pişiklerde’ ince tabaka şeklinde sabah akşam dermo trosyd krem eczaneden alıp sürebilirsiniz. Ama uzun süre kullanmayın

Merhaba kızlar ben cuma gece 11 de doğum yaptım. Normal doğum oldu ama çok fazla dikişin var. Herneyse ondan daha önemlisi bebeğim ilk andan itibaren meme reddi yaptı mememi kesinlikle kabul edip emmiyor slikon göğüs aparatı aldırdılar hastaneden yine emmedi. 24 saat boyunca ağzına bir şey girmedi dayanayıp bir şırınga mama verdik. Sütüm daha yeni bugün yavaş yavaş gelmeye başladı ama memeyi tutmadığı için onuda çekmiyor. Çok güzel emzik emiyor ama meme yok ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu gerçekten.

Geçmiş olsun sağlıkla büyüt inş öncelikle sabırlı olmalısın hiç tutmadı mı bizim de sağ göğüste red olayı vardı büyük ölçüde çözdük öncelikle kendini en rahat pozisyonda ayarla göğsünü sabit tut hareket ettirme ağzına koymak için daha sonra bebek meme ucunu alacak şekilde kafasını konumlandır burada bir destek alsan bebeğimtutması için daha iyi okur sonra stres yapmadan sabırla bekle bebeği sakinleştirmeye çalış bebeğin bir elini göğsüne koyarak poposına pat pat yavaşça vurarak veya onunla konuşarak piş piş diyerek telefonundan beyaz gürültü (makine sesi) açarak ve her şeyden önce tutacağına inanarak bunları aralıklı sabırla yap bizim 27 gğnlük yeni yeni tek de tutuyor ki arada reddediyor

Kızımda da olmuştu pişik ben her altını açmaya kantoron sürdüm çok iyi temizlemeye dikkat ettim bi de çok sık değiştirdim altını çok sürmedi geçmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…