2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Benim de aynısı valla sadece regl ağrısı gibi ama öyle ağır bı ağrı yok. Bugün biraz göğüslerim hassaslasti umarım benim de gözükür

Yaa tebrik ederim canmmmm
Bende uygulamaya göre 4 hafta 6 günlük hamişim
Ama doktor bana haftaya gel dedi
Keseyi kesin görmek için
Benim doktor biraz garip yalandan gel demiş bile olabilir beta degerim 28di iki gün sonra iki katı artarsa haftaya gel ultrasona bakalım dedi yolladı iki günde 116ya çıkmıştı betam muhtemelen göremeyeceğiz keseyi çok heveslenmiyorum o yüzden haftaya kalcak gibi geldi bana da

Olsun kızz keşke benim doktor da hemen cağırsaydı
Benim de ilk 32 ikinci 124 cıktı 16 snda gel dedi:))
Belki görürsün git bakalım

Olsun kızz keşke benim doktor da hemen cağırsaydı
Benim de ilk 32 ikinci 124 cıktı 16 snda gel dedi:))
Belki görürsün git bakalım
Kızlar kac defa kan verdiniz doktor bana ikinci kan değerini soyleyince vermene gerek yok haftaya salı gel dedi

Merhaba:) inşallah kızz
Senin hikayen nasl
baya ilginç aslında :) ben doğum kontrol hapı kullanırken sebepsiz kanamam olduğu için kontrole gittim, polipin var dediler. Tesadüfen de ultrasonda yumurtalıklarımı boş görmüşler hiç folikül yok dediler bana. amh testi istediler, 0.018 çıktı. Hemen tüp bebeğe başlayalım, doğum kontrol hapı değeri biraz düşürür ama bu kadarı imkansız dediler. ilacı bıraktıktan 1 ay sonra gitmem gerekiyordu, o sürece girmeye korktum. tekrar test yaptırmak için de bir ay daha bekleyeyim dedim. ikinci ayda beta 30'u gördüm şaşkınım hala :)

Benim de Amh 0.15 ti direkt tüp bebek dediler
Hemen ilk ay oldu çok enteresan
Tüp bebek reklamlarinda hep Amh üzerinden reklam yapiyorlat

tebrik ederim, sağlıkla gelsin inşallah
valla ben o kadar anlamadım ki başıma ne geldiğini, siz mesela amh'ınıza neden baktırdınız, bir belirti var mıydı
benim her şeyim çok normaldi 1 sene öncesine kadar ilaç kullanmıyordum, o zamanlar da reglimde hiç değişme de olmamıştı

Hanımlar merhaba hayırlı olsun hepimize ben de ilk kez bebek bekliyorum, şimdi 5 haftalık. Deprem bölgesinde küçük bi ilçede olduğum için hastane imkanları çok kısıtlı, bu yüzden doğum için hastane veya doktor belirleme stresine şimdiden girdim. Tecrübeli olanlar biraz paylaşabilirler mi, ne zaman ciddi olarak araştırmak bulmak lazım, hemen bulmak belirlemek makul mü? Aslında pek de kontrolümüzde olmadığını biliyorum ama rastgele herhangi bi hastaneye sevk edilip rastgele bi doktora ya da ebeye denk gelme ihtimali beni geriyor

Oyyy bakarmsn Rabbimin mucizesine yaaa
Bende negatif aşılama sonra ki ay hamiş kaldm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nâsip etsin tatlmm

Beni de 0.75 iki yıla yakındır çocuğumuz olmuyordu. Bana tüp bebek merkezim aslında hamile kalabileceğimi belirtti ama 6 ay daha nasip olmayınca tüp bebek denedik. Sonuç negatif oldu ve iki ay sonra kendiliğinden hamile kalmış oldum iki embriyom da dondurulmuş olarak bekliyor. Rabbime her gün şükrediyorum

Çok şükür kuzum yaaa
Sağlıkla ilerleyelim inşallah
Rabbime göre güçlük var mı
Elhamdülillah

Merhaba keseyi gördünüzz mü ben 5hafta 1 günlük olduk ama eşim haftaya gideriz doktora şimdi görünmez falan boşa gitmeyelim diyor 6haftada gideceğiz sanırım..

Merhaba keseyi gördünüzz mü ben 5hafta 1 günlük olduk ama eşim haftaya gideriz doktora şimdi görünmez falan boşa gitmeyelim diyor 6haftada gideceğiz sanırım..
Bugün gördük keseyi ben 4+5 sanıyordum ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük gözüküyor kese var ama bebeği görmedik. Boş ya da dış gebelik riski var mı dedim yok her şey gayet yolunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…