Benim de aynısı valla sadece regl ağrısı gibi ama öyle ağır bı ağrı yok. Bugün biraz göğüslerim hassaslastiHayırlı olsun :)
Herkeste belirti olmuyor. Bende de belirti yoktu hiç. Lekelenme falan da olmadı. Göğüs hassasiyeti hala yok. Sadece regl ağrısı gibi arada sancı gibi bi şey oluyor. Onun dışında bi şey yok. Bulantı vs falan da yok. Dün balık yaptım yedim o derece yani.
Ben gittiğimde salı günü 6 haftalık dedi keseyi gördük. Haftaya kalp atışını dinleyelim dedi doktor salı günü gideceğim.
Benim doktor biraz garipYaa tebrik ederim canmmmm
Bende uygulamaya göre 4 hafta 6 günlük hamişim
Ama doktor bana haftaya gel dedi
Keseyi kesin görmek için
Olsun kızz keşke benim doktor da hemen cağırsaydıBenim doktor biraz garipyalandan gel demiş bile olabilir beta degerim 28di iki gün sonra iki katı artarsa haftaya gel ultrasona bakalım dedi yolladı iki günde 116ya çıkmıştı betam muhtemelen göremeyeceğiz keseyi çok heveslenmiyorum o yüzden haftaya kalcak gibi geldi bana da
Aynı ilerliyoruz neredeyse ,umarım ikimizin bebeği de sağ salim doğarOlsun kızz keşke benim doktor da hemen cağırsaydı
Benim de ilk 32 ikinci 124 cıktı 16 snda gel dedi:))
Belki görürsün git bakalım
Kızlar kac defa kan verdiniz doktor bana ikinci kan değerini soyleyince vermene gerek yok haftaya salı gel dediOlsun kızz keşke benim doktor da hemen cağırsaydı
Benim de ilk 32 ikinci 124 cıktı 16 snda gel dedi:))
Belki görürsün git bakalım
Ben de iki kere verdim yarın tekrar vericem ekstra ultrasonla bakacakKızlar kac defa kan verdiniz doktor bana ikinci kan değerini soyleyince vermene gerek yok haftaya salı gel dedi
baya ilginç aslında :) ben doğum kontrol hapı kullanırken sebepsiz kanamam olduğu için kontrole gittim, polipin var dediler. Tesadüfen de ultrasonda yumurtalıklarımı boş görmüşler hiç folikül yok dediler bana. amh testi istediler, 0.018 çıktı. Hemen tüp bebeğe başlayalım, doğum kontrol hapı değeri biraz düşürür ama bu kadarı imkansız dediler. ilacı bıraktıktan 1 ay sonra gitmem gerekiyordu, o sürece girmeye korktum. tekrar test yaptırmak için de bir ay daha bekleyeyim dedim. ikinci ayda beta 30'u gördüm şaşkınım hala :)Merhaba:) inşallah kızz
Senin hikayen nasl
Ben bir kez kan verdim artış falan bakmadık 16 sında çağırdı beniKızlar kac defa kan verdiniz doktor bana ikinci kan değerini soyleyince vermene gerek yok haftaya salı gel dedi
Benim de Amh 0.15 ti direkt tüp bebek dedilerbaya ilginç aslında :) ben doğum kontrol hapı kullanırken sebepsiz kanamam olduğu için kontrole gittim, polipin var dediler. Tesadüfen de ultrasonda yumurtalıklarımı boş görmüşler hiç folikül yok dediler bana. amh testi istediler, 0.018 çıktı. Hemen tüp bebeğe başlayalım, doğum kontrol hapı değeri biraz düşürür ama bu kadarı imkansız dediler. ilacı bıraktıktan 1 ay sonra gitmem gerekiyordu, o sürece girmeye korktum. tekrar test yaptırmak için de bir ay daha bekleyeyim dedim. ikinci ayda beta 30'u gördüm şaşkınım hala :)
tebrik ederim, sağlıkla gelsin inşallahBenim de Amh 0.15 ti direkt tüp bebek dediler
Hemen ilk ay oldu çok enteresan
Tüp bebek reklamlarinda hep Amh üzerinden reklam yapiyorlat
Evet bebeim öyle vallaAynı ilerliyoruz neredeyse ,umarım ikimizin bebeği de sağ salim doğar
Bende 2 kere verdimKızlar kac defa kan verdiniz doktor bana ikinci kan değerini soyleyince vermene gerek yok haftaya salı gel dedi
Oyyy bakarmsn Rabbimin mucizesine yaaabaya ilginç aslında :) ben doğum kontrol hapı kullanırken sebepsiz kanamam olduğu için kontrole gittim, polipin var dediler. Tesadüfen de ultrasonda yumurtalıklarımı boş görmüşler hiç folikül yok dediler bana. amh testi istediler, 0.018 çıktı. Hemen tüp bebeğe başlayalım, doğum kontrol hapı değeri biraz düşürür ama bu kadarı imkansız dediler. ilacı bıraktıktan 1 ay sonra gitmem gerekiyordu, o sürece girmeye korktum. tekrar test yaptırmak için de bir ay daha bekleyeyim dedim. ikinci ayda beta 30'u gördüm şaşkınım hala :)
Beni de 0.75 iki yıla yakındır çocuğumuz olmuyordu. Bana tüp bebek merkezim aslında hamile kalabileceğimi belirtti ama 6 ay daha nasip olmayınca tüp bebek denedik. Sonuç negatif oldu ve iki ay sonra kendiliğinden hamile kalmış oldumBenim de Amh 0.15 ti direkt tüp bebek dediler
Hemen ilk ay oldu çok enteresan
Tüp bebek reklamlarinda hep Amh üzerinden reklam yapiyorlat
Çok şükür kuzum yaaaBeni de 0.75 iki yıla yakındır çocuğumuz olmuyordu. Bana tüp bebek merkezim aslında hamile kalabileceğimi belirtti ama 6 ay daha nasip olmayınca tüp bebek denedik. Sonuç negatif oldu ve iki ay sonra kendiliğinden hamile kalmış oldumiki embriyom da dondurulmuş olarak bekliyor. Rabbime her gün şükrediyorum
Günümüz kutlu olsun kızlarKadınlar günümüz de kutlu, mutlu olsun canımmlarr
Merhaba keseyi gördünüzz mü ben 5hafta 1 günlük olduk ama eşim haftaya gideriz doktora şimdi görünmez falan boşa gitmeyelim diyor 6haftada gideceğiz sanırım..4 hafta 5 günlük hamileyim. Yarın ultrasona gireceğim. Acaba kese gözükür mü meraktan öleceğimregle 5 gün kala öğrenmiştim hiç belirtim ağrım kanamam lekelenmem yok. İyi şeyler hissediyorum umarım iyi olur. Dua edin bana
Bugün gördük keseyi ben 4+5 sanıyordum ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük gözüküyorMerhaba keseyi gördünüzz mü ben 5hafta 1 günlük olduk ama eşim haftaya gideriz doktora şimdi görünmez falan boşa gitmeyelim diyor 6haftada gideceğiz sanırım..