• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bugün kontrolüm vardı aslında planlanan pazartesi doğum yapmamdı. Doktor beklemenin anlamı yok bugün yatış yapalım hiç doğum belirtin yok dedi. Açıklık 10 gündür 1 cm ötesi yok.
Sezeryan da da iyiki böyle yaptık rahmin dönmüş istesende normal olmazdı boşa suni sancı çekerdin dedi. Ben o anın acısıyla pek anlamadım ama rahim kaymış sanırım.

Velhasıl bi şekilde kavuştuk.
Gözün Aydın cnm çok geçmiş olsun

Kizlar bebeğim pişik olmuş canı yok yanıyor ve daha 6günlük napmam lazım mustela krem kullaniyorum ıslak mendil kullanmiyorum artık pamuk ve saf su bnun dişinda napabilirim lütfen yazar mısınız kıpkırmızı olmuş penis alti totosu falan
her kakadan sonra mutlaka en azindan musluk altinda poposubu ilik duru suda yika ve havuyla kurula islaklik birakma. pisik olsun olmasin her kakadan sonra yapamiyorsan bile gunde bir kez yapmaya calis
bezini cok cisli birakma islaklik olmasin. altini ac ara sira havalandir gun ici yarim saat ornegin.
hicbirsey geciemiyorsa sudokrem surebilirsin cabuk gecirir

Kızlar değişik bi bilgi vercem bizim ailede şu olay gelenek gibi olmuş ve hiç pişik olmamışız bebekken. Zeytinyağını kızdırıp soğutuyosunuz bir kaba koyuyosunuz alt değiştirmelerde ama hepsinde değil sürüyorsunuz

üstteki doğal çözüm ama pişik olmadan yapmak lazım. İlaçlı çözüm ise ‘inatçı pişiklerde’ ince tabaka şeklinde sabah akşam dermo trosyd krem eczaneden alıp sürebilirsiniz. Ama uzun süre kullanmayın

Merhaba kızlar ben cuma gece 11 de doğum yaptım. Normal doğum oldu ama çok fazla dikişin var. Herneyse ondan daha önemlisi bebeğim ilk andan itibaren meme reddi yaptı mememi kesinlikle kabul edip emmiyor slikon göğüs aparatı aldırdılar hastaneden yine emmedi. 24 saat boyunca ağzına bir şey girmedi dayanayıp bir şırınga mama verdik. Sütüm daha yeni bugün yavaş yavaş gelmeye başladı ama memeyi tutmadığı için onuda çekmiyor. Çok güzel emzik emiyor ama meme yok ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu gerçekten.

Merhaba kızlar ben cuma gece 11 de doğum yaptım. Normal doğum oldu ama çok fazla dikişin var. Herneyse ondan daha önemlisi bebeğim ilk andan itibaren meme reddi yaptı mememi kesinlikle kabul edip emmiyor slikon göğüs aparatı aldırdılar hastaneden yine emmedi. 24 saat boyunca ağzına bir şey girmedi dayanayıp bir şırınga mama verdik. Sütüm daha yeni bugün yavaş yavaş gelmeye başladı ama memeyi tutmadığı için onuda çekmiyor. Çok güzel emzik emiyor ama meme yok ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu gerçekten.
Geçmiş olsun sağlıkla büyüt inş öncelikle sabırlı olmalısın hiç tutmadı mı bizim de sağ göğüste red olayı vardı büyük ölçüde çözdük öncelikle kendini en rahat pozisyonda ayarla göğsünü sabit tut hareket ettirme ağzına koymak için daha sonra bebek meme ucunu alacak şekilde kafasını konumlandır burada bir destek alsan bebeğimtutması için daha iyi okur sonra stres yapmadan sabırla bekle bebeği sakinleştirmeye çalış bebeğin bir elini göğsüne koyarak poposına pat pat yavaşça vurarak veya onunla konuşarak piş piş diyerek telefonundan beyaz gürültü (makine sesi) açarak ve her şeyden önce tutacağına inanarak bunları aralıklı sabırla yap bizim 27 gğnlük yeni yeni tek de tutuyor ki arada reddediyor

Kizlar bebeğim pişik olmuş canı yok yanıyor ve daha 6günlük napmam lazım mustela krem kullaniyorum ıslak mendil kullanmiyorum artık pamuk ve saf su bnun dişinda napabilirim lütfen yazar mısınız kıpkırmızı olmuş penis alti totosu falan
Kızımda da olmuştu pişik ben her altını açmaya kantoron sürdüm çok iyi temizlemeye dikkat ettim bi de çok sık değiştirdim altını çok sürmedi geçmesi

Kızlar spinal anestezi sonrası omuz ağrısı çeken var mı ? Ölüyorum sanki ya böyle bi ağrı ömrümce yaşamadım ben.
Eşim ve ben tek kalıyoruz bugün ablam şehir dışından yarın gelecek.

Biraz hareket ettim haliyle. Çünkü eşim de doğumdan 1 gün önce grip oldu ve ağzı burnu akıyor maskesiz yanımıza gelmiyor.

Bebeği felan da hep tek aldım emzirmek için. Yataktan vs tek kalktım.
Şimdi gece yarısı hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım ağrıdan ve spazm gibi korkunc bir ağrı. Eşim koşarak geldi sıcak su torbası masaj vs zor sakinledim. Gözümün yaşı durmadı adeta.
Türk kahvesi de çok içtim ilk gün ve dün ama bana mısın demedi.
Muhtemelen acile gidicez sabah olunca.
Böyle bi sıkıntı yaşayan oldu mu

Ben o uygulamada emzirme takibini deli gibi kullanıyorum ya 😁 kızımda kullanmıştım bütün emzirmelerim gün gün dakika dakika kayıtlı. Şimdi de aynı şekilde kullanıyorum. Bebek memeden cikti bi sure dönmedi o ara sayacı durduruyorum 😁
Bende öyleyim şuan 😁😁 ama gerçekten büyük faydası oldu

Kızlar sezeryan sonrası tuvalete 5. Gün cikabildim iki gün kabizdım şimdide ishalim böyle olan var mı normalmi bağırsaklar düzensiz olması yoksa ortalığın salgını filan değildir dimi?

Kızlar spinal anestezi sonrası omuz ağrısı çeken var mı ? Ölüyorum sanki ya böyle bi ağrı ömrümce yaşamadım ben.

Biraz hareket ettim haliyle. Çünkü eşim de doğumdan 1 gün önce grip oldu ve ağzı burnu akıyor maskesiz yanımıza gelmiyor.

Şimdi gece yarısı hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım ağrıdan ve spazm gibi korkunc bir ağrı. Eşim koşarak geldi sıcak su torbası masaj vs zor sakinledim. Gözümün yaşı durmadı adeta.
Canım evet ben yaşadım benim 3 gün sürdü, o kadar ağrısıydı ki dik yürüyemiyordum ve dikiş acısını bana unutturdu. Sıcak su torbası ve ağrı kesici kremler bende işe yaramadı. 3 gün ağrıyı çektim, gaz geziyor vücuttan bol bol gaz çıkartman lazım, doktor bana normal olduğunu söyledi spinal sonrası yaşayabiliyormuş ve + sütüm gelmeye başlayınca da kesildi ağrı tamamen sütle alakası var mı denk mi geldi bilmiyorum onu.

Canim slikon meme ucunu farklı marka dene istersen benim wee babyi çok güzel tuttu. Hiç pes etme birde bebişi tutuşundan kaynaklida emmiyor olabilir oda baya etkiliyor. Emzik bu aşamada verme istersen memeyi aldığında verirsin birde asla siringadan vazgeçme biberonbkullanmamaya çalış canim

Kızımda da olmuştu pişik ben her altını açmaya kantoron sürdüm çok iyi temizlemeye dikkat ettim bi de çok sık değiştirdim altını çok sürmedi geçmesi
Cok sağol canım hiç islak birakmiyorum ama anlamadim bezden kaynaklı olabilir mi

Kızlar sezeryan sonrası tuvalete 5. Gün cikabildim iki gün kabizdım şimdide ishalim böyle olan var mı normalmi bağırsaklar düzensiz olması yoksa ortalığın salgını filan değildir dimi?
Ben de öyle 5.ya da 6.gün büyük tuvaletime anca çiktim ama doktorlar normal demişti canım.

Canim slikon meme ucunu farklı marka dene istersen benim wee babyi çok güzel tuttu. Hiç pes etme birde bebişi tutuşundan kaynaklida emmiyor olabilir oda baya etkiliyor. Emzik bu aşamada verme istersen memeyi aldığında verirsin birde asla siringadan vazgeçme biberonbkullanmamaya çalış canim
Benimde eee baby markası gerçekten o kadar üzülüyorum ki zaten çok zor bir doğumum oldu bebeğimin sarılık olmasından korkuyorum. Etraftanda bir ton öneri gerçekten üç gündür bunalıma girdim

Geçmiş olsun sağlıkla büyüt inş öncelikle sabırlı olmalısın hiç tutmadı mı bizim de sağ göğüste red olayı vardı büyük ölçüde çözdük öncelikle kendini en rahat pozisyonda ayarla göğsünü sabit tut hareket ettirme ağzına koymak için daha sonra bebek meme ucunu alacak şekilde kafasını konumlandır burada bir destek alsan bebeğimtutması için daha iyi okur sonra stres yapmadan sabırla bekle bebeği sakinleştirmeye çalış bebeğin bir elini göğsüne koyarak poposına pat pat yavaşça vurarak veya onunla konuşarak piş piş diyerek telefonundan beyaz gürültü (makine sesi) açarak ve her şeyden önce tutacağına inanarak bunları aralıklı sabırla yap bizim 27 gğnlük yeni yeni tek de tutuyor ki arada reddediyor
Yaa ben memenin ucunu ağzına koyduğum an deliriyor bu çocuk bas bas ağlamaya başlıyor canım. Acaba beni sevmiyor mu kokumu tenimi kabul etmiyor mu bu düşünceler başladı bende çünkü mememden hariç herşeyi emiyor daha üç günlük olmasına rağmen emzik bağımlısı oldu neredeyse

Kac gun oldu anestezi alali? Ben 20. Gundeyim, sirt ve omuz agrisindan ölüyorum.

Bana da hastanede sicak havlu verdiler dogumun ikinci gecedi omzunuza koyun diye. Anlam veremedim demekki agrimasin diye vermislerdi. Siz de deneyin orayi hep sicak tutun demekki iyi gelicek.

Back