2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Bugün kontrolüm vardı aslında planlanan pazartesi doğum yapmamdı. Doktor beklemenin anlamı yok bugün yatış yapalım hiç doğum belirtin yok dedi. Açıklık 10 gündür 1 cm ötesi yok.
Sezeryan da da iyiki böyle yaptık rahmin dönmüş istesende normal olmazdı boşa suni sancı çekerdin dedi. Ben o anın acısıyla pek anlamadım ama rahim kaymış sanırım.

Velhasıl bi şekilde kavuştuk.
Gözün Aydın cnm çok geçmiş olsun

Kizlar bebeğim pişik olmuş canı yok yanıyor ve daha 6günlük napmam lazım mustela krem kullaniyorum ıslak mendil kullanmiyorum artık pamuk ve saf su bnun dişinda napabilirim lütfen yazar mısınız kıpkırmızı olmuş penis alti totosu falan
her kakadan sonra mutlaka en azindan musluk altinda poposubu ilik duru suda yika ve havuyla kurula islaklik birakma. pisik olsun olmasin her kakadan sonra yapamiyorsan bile gunde bir kez yapmaya calis
bezini cok cisli birakma islaklik olmasin. altini ac ara sira havalandir gun ici yarim saat ornegin.
hicbirsey geciemiyorsa sudokrem surebilirsin cabuk gecirir

Kızlar değişik bi bilgi vercem bizim ailede şu olay gelenek gibi olmuş ve hiç pişik olmamışız bebekken. Zeytinyağını kızdırıp soğutuyosunuz bir kaba koyuyosunuz alt değiştirmelerde ama hepsinde değil sürüyorsunuz

X