2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Normalde öyleyim, hamilelikte bambaşka biri olıyorum oda meraktan kurcalamaktan oluyor ne oluyorsa 😅
Biraz kontrolün dışında ya ondan oluyor
O ultrasona her girmede tövbe estağfurullah hep kötü haber gelecek gibi oluyor insan

Benim ikinci oğlumdaki doktor demişti ki
Onu oraya biz koymadık koruyacak olan da biz değiliz. O yüzden her zaman süreci bekleyelim acele etme hicbirzaman dedi çok doğru gerçekten.
İlk bebek mi 🥰

Biraz kontrolün dışında ya ondan oluyor
O ultrasona her girmede tövbe estağfurullah hep kötü haber gelecek gibi oluyor insan

Benim ikinci oğlumdaki doktor demişti ki
Onu oraya biz koymadık koruyacak olan da biz değiliz. O yüzden her zaman süreci bekleyelim acele etme hicbirzaman dedi çok doğru gerçekten.
İlk bebek mi 🥰
Evet Rabbim nasip ederse ilk olacak. Evet muhtemelen tamamiyle kontrol edememe hissinden hiç birşey yapamayacağını biliyorsun. Halbu ki doğmak biz isteyerek mi doğduk sonuçta nasibi varsa oda istesede istemesede gelecek diyorum da, bazen gelde anlat 😅

Evet Rabbim nasip ederse ilk olacak. Evet muhtemelen tamamiyle kontrol edememe hissinden hiç birşey yapamayacağını biliyorsun. Halbu ki doğmak biz isteyerek mi doğduk sonuçta nasibi varsa oda istesede istemesede gelecek diyorum da, bazen gelde anlat 😅
Aynen ya olsun heyecan da güzel 🥰 Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Onumuzde uzuuuuun bir yol var. Detaylı ultraosnu nst leri vs oralara da enerji kalsin 😂

Öyle canım insan o telaşla duygularını bastıramıyor sanki o çizgiyi görünce herşey yolundaymış gibi geliyor. Zaten elimizde olsa bu zararı kendimiz kendimize vermeyiz. Çünkü herşeyin bilincindeyiz zaten
Öyle gerçekten canım. Ben keseyi görmeye gittiğimde eşim videoya almıştı. Şimdi ne zaman karamsarlığa düşsem izliyorum, doktorun dediklerini duyuyorum her şey yolunda diye kendimi telkin ediyorum. Sana da öneririm canım

Öyle gerçekten canım. Ben keseyi görmeye gittiğimde eşim videoya almıştı. Şimdi ne zaman karamsarlığa düşsem izliyorum, doktorun dediklerini duyuyorum her şey yolunda diye kendimi telkin ediyorum. Sana da öneririm canım
Evet canım bende öyle keseye bakıp rahatlatıyorum kendimi. Biz zaten emanetçiyiz onu koruyacak olanda belli, En güzele emanetler. İnşallah Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

Kızlar bu arada ağrı devam ediyor mu sizde? Yoksa karnınızda hiç bi şey yok gibi mi?
benim 6 hafta dedi doktor ama ara ara sol tarafıma ağrı giriyor. ya da regl olacakmışım gibi alt tarafta ağrım oluyor. çok değil ama sızı şeklinde yani kendini hatırlatıyor. acaba bende mi gariplik var

KıZ o stres bende de varrrr
Hatta daha önce ki tedavilerim de doktor böyle stres yapma senin tek sorunun stres demişti
Ve gerçekten geçtiğimiz ay ovls için gün bile saymadım, beklemediğim an oldu
O zman bu grubun adını stresli anneler yapalim 😅 inşallah bundan sonra hiçbir şekilde stres yapmayiz 🥰

Kızlar bu arada ağrı devam ediyor mu sizde? Yoksa karnınızda hiç bi şey yok gibi mi?
benim 6 hafta dedi doktor ama ara ara sol tarafıma ağrı giriyor. ya da regl olacakmışım gibi alt tarafta ağrım oluyor. çok değil ama sızı şeklinde yani kendini hatırlatıyor. acaba bende mi gariplik var
Evet oluyor bende de hem batma hem de karın ağrısı

Bende de var o tarz ağrılar canm takvime göre 4 hafta 5 günlüğüm😊 sanrm normal

Çok teşekkürler cevabınız için. Biraz içim rahatladı. Dikkat etmeye çalışıyorum ama işleri komple biri yapsın ben yatayım onu yapamıyorum. Başkası yapınca hep eksik hep yarım olacak gibi geliyor çünkü o yüzden hep takip etmem düşünmem gerekiyor. Malum koç burcu:)
Bir koç burcu olarak inan ben de duramıyorum. 3 ay önce bi kayıp yaşamama rağmen evin düzenini ben sağlamayınca içim rahat etmiyor 😅 ama biraz batan batsın dağılan dağılsın moduna girmeye çalışıyorum Allah korusun yaşadığım o süreçte bu mu sebep oldu şu mu oldu diye düşünmek de çok yoruyor biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’a emanet

Aynısı oluyor. Alt karında adet sancısı gibi ama tabi aşırı değil. Bi kaç saniye hafiften girip çıkıyor. Bunun dışında sağ ve solda batma ama şunu anlamıyorum bebek tek taraftaysa neden iki tarafta batma yaşanıyor😂

4 hafta 5 günlük hamileyim. Yarın ultrasona gireceğim. Acaba kese gözükür mü meraktan öleceğim 😂 regle 5 gün kala öğrenmiştim hiç belirtim ağrım kanamam lekelenmem yok. İyi şeyler hissediyorum umarım iyi olur. Dua edin bana ✨

4 hafta 5 günlük hamileyim. Yarın ultrasona gireceğim. Acaba kese gözükür mü meraktan öleceğim 😂 regle 5 gün kala öğrenmiştim hiç belirtim ağrım kanamam lekelenmem yok. İyi şeyler hissediyorum umarım iyi olur. Dua edin bana ✨
Hayırlı olsun :)

Herkeste belirti olmuyor. Bende de belirti yoktu hiç. Lekelenme falan da olmadı. Göğüs hassasiyeti hala yok. Sadece regl ağrısı gibi arada sancı gibi bi şey oluyor. Onun dışında bi şey yok. Bulantı vs falan da yok. Dün balık yaptım yedim o derece yani.

Ben gittiğimde salı günü 6 haftalık dedi keseyi gördük. Haftaya kalp atışını dinleyelim dedi doktor salı günü gideceğim.

Yaa tebrik ederim canmmmm
Bende uygulamaya göre 4 hafta 6 günlük hamişim
Ama doktor bana haftaya gel dedi
Keseyi kesin görmek için 😊

Kızlar adetime 4 gün kala beta 51 çıkmıştı 2 gün kala ise 152 3 kat artmış gözüküyor başına böyle bir şey gelen var mı?

X