2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ben sormadım doktoruma daha canım ama okuduklarıma göre çoğu doktor kanama alanı yoksa beraberliğe izin veriyormuş, ama ilk zamanlar kritik yaa içim rahat etmez
Hmm ok bebek saolasn
Benimde içim rahat etmiyor yaa
Hala bile inanasm gelmiyor çünkü
Keseyi ve kalp atışlarını duymadığm içn

Hmm ok bebek saolasn
O his bende de var canım. Çok benimsememeye çalışıyorum. Doya doya hamileyim diye kendim bile düşünemiyorum. Kalp atışlarını duysak rahatlarız belki

Evet canm dun bende dinledim o videoyu tadını çıkartın diyor bende yapıyorum ev işleri vs eşimde yardim ediyor sağolsun ama olabildiğince dikkat ediyorm
Kesinlikle canım biz elimizden geleni kendimizi yormadan yapalım, herşeye yetişmeyede gerek yok en azından ilk üç ay

Aynı his bende de var. Keseyi gördük ama daha kalp atışını duymadım. Daha sevinemedim bile tam olarak biraz sesini duysam içim rahat edecek belki. Hamile moduna giremedim daha
O his bende de var canım. Çok benimsememeye çalışıyorum. Doya doya hamileyim diye kendim bile düşünemiyorum. Kalp atışlarını duysak rahatlarız belki

Ben yapıyorum iki çocuğum var çalışıyorum aynı zamanda
Yapmak zorundayım
Sadece uzanmamaya çalışıyorum
Topuklu ayakkabıları bıraktım

Ben konuşuyorum bile bebegimle
Kötüyü cagirmayin inşallah herkes sağlıkla kucağına alır
Stres gerçekten çok etkiliyor benim hormonlarım mahvolmustu bu yüzden
Şuan çok rahatım ki benim son adet tarihim dündü
Ama eminim bebeğim çok sağlıklı ve ben kalp atışlarını duyacağı m inşallah sizler de

Rica ederim malesef o düşünce bendede var. Ve başkası yaparken oturursamda kendimi çok rahatsız hissediyorum. Ama bizede verilmiş bir emanet var onun için biraz daha herşeyi ağırdan almamız gerekiyor

Aynı his bende de var. Keseyi gördük ama daha kalp atışını duymadım. Daha sevinemedim bile tam olarak biraz sesini duysam içim rahat edecek belki. Hamile moduna giremedim daha
Kesenin içinde dediğim yolk sac yapısını gördünüz mü peki :)

Hmm ok bebek saolasn
Yolk sac gördünüz mü peki yoksa yolk, bebek, kalp atışı hepsini bir arada mı göreceksiniz

Çook haklısınız İnşallah

Yolk sac gördünüz mü peki yoksa yolk, bebek, kalp atışı hepsini bir arada mı göreceksiniz
Ben sordum doktoruma yolk sac gözüküyor mu diye. Daha bu mm'lerde gözükmez çok erken dedi. Sanırım 20 mm'yi geçmeyi gerekiyormuş kalp atışı için de. Nasipse hepsini birden göreceğim inşallah

Ben sordum doktoruma yolk sac gözüküyor mu diye. Daha bu mm'lerde gözükmez çok erken dedi. Sanırım 20 mm'yi geçmeyi gerekiyormuş kalp atışı için de. Nasipse hepsini birden göreceğim inşallah
Banada doktorum aynı şeyi söyledi, inşallah banada 18 marta gün verdi

Öyle gerçekten. Bazen burayı bulduğum için çok seviniyorum. Bazense keşke bu kadar çok şey bilmeseydim diyorum.
Evet ben de çok araştıririm herşeyi ogrenirim genel olarak zaten stresli ve kötüyü düşünen biriyim
Çok bilince çok daha stres oluyor insan tüm ihtimalleri düşünüyorsun
Ama bu surecimde stresin o kadar kötü sonuclarini gördüm ki değerlerim berbat çıktı. Şimdi mesela ayın 16 sında kontrolüm var. Doktorum da bekleyelim HCG artışina ya da başka ultrasona gerek yok dedi. Geldiğinde inşallah keseyi güzelce görürüz dedi

Bu arada yolk sac ne demek onu da ilk kez duyuyorum

Benim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…