benmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dediBenim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
Bende pek sevinemiyorum canm kıyamam eşim cok hevesliO his bende de var canım. Çok benimsememeye çalışıyorum. Doya doya hamileyim diye kendim bile düşünemiyorum. Kalp atışlarını duysak rahatlarız belki
Tatlım ben reglim 3 gün gecikince test yaptm değerim 124 tüYolk sac gördünüz mü peki yoksa yolk, bebek, kalp atışı hepsini bir arada mı göreceksiniz
Burcunuz ne?Benim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
Ben kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleribenmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dedi
KıZ o stres bende de varrrrbenmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dedi
Ay doğru canım yaBende pek sevinemiyorum canm kıyamam eşim cok hevesli
İnşallah sağlıkka ilerleyecek kuzum öyle hissediyorum ben:)
Tatlım ben reglim 3 gün gecikince test yaptm değerim 124 tü
Doktor da bana 10 gün snra gel dedi
İnşallah keseyi ve kalp atışını aynı anda duyarm
Boğa burcum, yükselenim Akrep. Minik akreplerimiz de geliyor kızlaarBu
Burcunuz ne?
Hahaha ben de 3 tane erken gebelik testi 2 kaset test ile adetimden 5 gün önce öğrendimBen kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleriiyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
Ben öyle yaptım eşimden gizli takip ettim bilse oda izin vermezdi stres oluyorum diye. 10 gün ömrümde ömür gitti heralde. İyi ki saklamış eşinBen kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleriiyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
Ben başakBoğa burcum, yükselenim Akrep. Minik akreplerimiz de geliyor kızlaar
Sizin burcunuz ne?
Ayy evet bıtanem yaaaaAy doğru canım yainşallah öyle olursa tadından yenmez
Ayy evet bıtanem yaaaa
Hepimiz sağlıkla kavuşalım evladımıza inşallah
Çok zor canım ya keşke rahat, sakin kadınlar olsaydık. Aslında kaderci olmaya çalışıyorum sürekli kendime hatırlatıyorum. Nasipte varsa olur demek gerekiyor bazenBen öyle yaptım eşimden gizli takip ettim bilse oda izin vermezdi stres oluyorum diye. 10 gün ömrümde ömür gitti heralde. İyi ki saklamış eşin
Benim yay, bu kadar relax bir burçtan nasıl hamilelikte içimden tam bir canavar çıkıyor anlamıyorumBenimde burcum boğa
Sizlerin ne kızlar
Ben İstanbulAyy birde hangi şehirdensinizz
Keşke bursa da olan olsa
Ayy aynen kızzBenim yay, bu kadar relax bir burçtan nasıl hamilelikte içimden tam bir canavar çıkıyor anlamıyorum
Ben de akrepleri çok severim canım, çok güçlü karakterde oluyorlar genelde. Eşim de kova, aşırı derecede zeki bir burçBen başaken yakın arkadaşlarım hep akrep net olurlar seviyorum o özelliklerini. Diğer çocuklarım yengeç ve Kova o kadar farklılar ki. Şimdi akrep iyice farklı
Kızz öyle değildi aslnda ama malesef göçlerden öyle oldu kuzumBen İstanbulBursa çok güzel orda yaşamak isterdim ama aynı İstanbul gibi aşırı kalabalık