2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Benim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
benmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dedi

O his bende de var canım. Çok benimsememeye çalışıyorum. Doya doya hamileyim diye kendim bile düşünemiyorum. Kalp atışlarını duysak rahatlarız belki
Bende pek sevinemiyorum canm kıyamam eşim cok hevesli
İnşallah sağlıkka ilerleyecek kuzum öyle hissediyorum ben:)

Yolk sac gördünüz mü peki yoksa yolk, bebek, kalp atışı hepsini bir arada mı göreceksiniz
Tatlım ben reglim 3 gün gecikince test yaptm değerim 124 tü
Doktor da bana 10 gün snra gel dedi
İnşallah keseyi ve kalp atışını aynı anda duyarm😀

Bu
Benim de karakterim sizin gibi. Sürekli bir şeyler araştırıyorum, kendimi durduramıyorum. En güzelini demiş doktorunuz, benim de sadece 2 defa bakıldı kandan, 2 katı artış olunca bir hafta sonrasına kese için çağırmıştı.
Burcunuz ne? 😊

benmde karakterim böyle heyecanlı stresli :)) dün dktoru aradım tekrar kan vermeme gerek varmı dedim yok haftaya salı gel dedi
KıZ o stres bende de varrrr
Hatta daha önce ki tedavilerim de doktor böyle stres yapma senin tek sorunun stres demişti
Ve gerçekten geçtiğimiz ay ovls için gün bile saymadım, beklemediğim an oldu

Bende pek sevinemiyorum canm kıyamam eşim cok hevesli
İnşallah sağlıkka ilerleyecek kuzum öyle hissediyorum ben:)

Tatlım ben reglim 3 gün gecikince test yaptm değerim 124 tü
Doktor da bana 10 gün snra gel dedi
İnşallah keseyi ve kalp atışını aynı anda duyarm😀
Ay doğru canım ya 🙈 inşallah öyle olursa tadından yenmez 😍

Ben kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleri :-) iyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
Hahaha ben de 3 tane erken gebelik testi 2 kaset test ile adetimden 5 gün önce öğrendim 🙈 benim de eşim dhaa erken gebelik testi almicaz dedi ben de kaset testi yapayim çıkmaz ama dedim çıktı 😂

Ben kan vermesem de gebelik testindeki koyulaşmadan takip etmeyi planlıyordum, eşim kızdı sakladı testleri :-) iyi ki de öyle yapmış, takip etsem daha stres olurdum.
Ben öyle yaptım eşimden gizli takip ettim bilse oda izin vermezdi stres oluyorum diye. 10 gün ömrümde ömür gitti heralde. İyi ki saklamış eşin

Boğa burcum, yükselenim Akrep. Minik akreplerimiz de geliyor kızlaar :confused:
Sizin burcunuz ne?
Ben başak 🥰 en yakın arkadaşlarım hep akrep net olurlar seviyorum o özelliklerini. Diğer çocuklarım yengeç ve Kova o kadar farklılar ki. Şimdi akrep iyice farklı 😂

Ben öyle yaptım eşimden gizli takip ettim bilse oda izin vermezdi stres oluyorum diye. 10 gün ömrümde ömür gitti heralde. İyi ki saklamış eşin
Çok zor canım ya keşke rahat, sakin kadınlar olsaydık. Aslında kaderci olmaya çalışıyorum sürekli kendime hatırlatıyorum. Nasipte varsa olur demek gerekiyor bazen

Ben başak 🥰 en yakın arkadaşlarım hep akrep net olurlar seviyorum o özelliklerini. Diğer çocuklarım yengeç ve Kova o kadar farklılar ki. Şimdi akrep iyice farklı 😂
Ben de akrepleri çok severim canım, çok güçlü karakterde oluyorlar genelde. Eşim de kova, aşırı derecede zeki bir burç

X