Canm selam. Pek belirti arama bencemerhaba benim yumurta akı kıvamında akıntım gelmeden önce ve geldikten sonra değerlendirmiştim farketmeden cünkü adet düzensizliğim var aylarca olmuyorum ilaç kullanmadan. 23 şubat değerlendirdik 24 şubat akşam üstü şeffaf jel akıntı geldi 25 şubat değerlendirdik. Sonrasında bir hafta boyunca adet olucakmısım gibi ağrılarım oldu. En sonki ilişkimden tam bugün 10. Gün. Akşam başlayan sağ kasık yanması ve ve sağ karın tarafımda yanma mevcut. Gögüslerimede biraz bastırdıgımda sızlıyor.
Böyle birşey yaşayan varmı ? En sonki ilişkinin 7. Günü kan versin beta 0.1 negatif çıktı. Test yapmadım henüz.. ilk belirtilerde Sağ kasık yanması vs yaşayan oldu mu ?
Hmn anladm tatlım cok tesekkurler
Evet haklılar tatlım, zor olabilir hamişken
Ayy ben o kadar su içemiyorum yaa
Canm erken biraz sanırım bir kaç gün daha geçsin öyle yaparsın en güzeli adet geçtikten sonrası.. belirtide pek arama canm çünkü gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı yanıltabilir inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun evladınamerhaba benim yumurta akı kıvamında akıntım gelmeden önce ve geldikten sonra değerlendirmiştim farketmeden cünkü adet düzensizliğim var aylarca olmuyorum ilaç kullanmadan. 23 şubat değerlendirdik 24 şubat akşam üstü şeffaf jel akıntı geldi 25 şubat değerlendirdik. Sonrasında bir hafta boyunca adet olucakmısım gibi ağrılarım oldu. En sonki ilişkimden tam bugün 10. Gün. Akşam başlayan sağ kasık yanması ve ve sağ karın tarafımda yanma mevcut. Gögüslerimede biraz bastırdıgımda sızlıyor.
Böyle birşey yaşayan varmı ? En sonki ilişkinin 7. Günü kan versin beta 0.1 negatif çıktı. Test yapmadım henüz.. ilk belirtilerde Sağ kasık yanması vs yaşayan oldu mu ?
Açıkcası şuan 11. Gün araştırmalarıma göre en son ki ilişkiden 14 gün sonra test çıkar kanda da idrarda da diyor. 2-3 gün birşeyim yoktu dün gece başladı sol elime ağrı girdi ayaklarım karıncalandı uyuştu karnımda gaz olmaya başladı. Yani ne zaman test vermem gerekiyor şuan adet olmam imkansız çünkü ilaç kullanmadan adet olan biri değilim senelerdir bu böyle. Şuan da tam adet sancısı olmasada tatlı tatlı karın bel kasık agrıları yanması gögüslerde hassasiyet vs mevcut.Canm selam. Pek belirti arama bence
Bende mesela regli ağrısı yaşadım ha gelcek ha gelcek derken baktım gecikti reglim
Snra test verdim öyle öğrendim
Birde senin daha çok erken test yapman için bence canm
Açıkcası şuan 11. Gün araştırmalarıma göre en son ki ilişkiden 14 gün sonra test çıkar kanda da idrarda da diyor. 2-3 gün birşeyim yoktu dün gece başladı sol elime ağrı girdi ayaklarım karıncalandı uyuştu karnımda gaz olmaya başladı. Yani ne zaman test vermem gerekiyor şuan adet olmam imkansız çünkü ilaç kullanmadan adet olan biri değilim senelerdir bu böyle. Şuan da tam adet sancısı olmasada tatlı tatlı karın bel kasık agrıları yanması gögüslerde hassasiyet vs mevcut.Canm erken biraz sanırım bir kaç gün daha geçsin öyle yaparsın en güzeli adet geçtikten sonrası.. belirtide pek arama canm çünkü gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı yanıltabilir inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun evladına
Bebeğim madem adet gecikmelerin oluyor o zaman 15.gün kan ver bakalım birdeAçıkcası şuan 11. Gün araştırmalarıma göre en son ki ilişkiden 14 gün sonra test çıkar kanda da idrarda da diyor. 2-3 gün birşeyim yoktu dün gece başladı sol elime ağrı girdi ayaklarım karıncalandı uyuştu karnımda gaz olmaya başladı. Yani ne zaman test vermem gerekiyor şuan adet olmam imkansız çünkü ilaç kullanmadan adet olan biri değilim senelerdir bu böyle. Şuan da tam adet sancısı olmasada tatlı tatlı karın bel kasık agrıları yanması gögüslerde hassasiyet vs mevcut.
İnşallah sağlıkla ilerler sürecimizHayirli olsun ben de 5 gün kala 16 ile öğrendimaynı ağrı bende de var normal heralde kese yerleşmeye çalışıyor rahim büyüyor o yüzdendir
Maşallah canım ne güzel söylemiş doktorunKızlar benim Cumartesi doktor kontrolüm vardı. Beta 2400 seviyelerinde iken keseyi gördük. Daha çok küçük 5mm'ydi. 16 Mart'a çağırdı yeniden bebiş ve kalp atışı için. Doktorumla baya konuştuk fikir olması açısından sizlere de yazayım dedim.
Sata göre (21 Ocak) kesem çok küçük gelmişti bana, doktorum önümüzdeki süreç belli, beta değerine göre gayet normal her şey, her kadının yumurtlama dönemi farklıdır, bunlara takılma dedi. Bel ve kasık ağrılarımı sordum. Şu anda rahminde çok kıymetli bir şey taşınıyor, vücudun buna alışık değil. Bir devrim var orada, bütün devrimler ağrılı ve sancılıdır tabi ki ağrıların olacak dedi. Bilmediğin şeyleri yeme, sağlıklı beslenmeye çalış ve sadece folik asite devam et dedi. Çok olumlu konuştu, umarım 16sında kalp atışını da duyabilirim.
Ayyyy Doktor'un ne güzel konuşmuşş bize de moral oldu, benimde hafif ağrılarm varKızlar benim Cumartesi doktor kontrolüm vardı. Beta 2400 seviyelerinde iken keseyi gördük. Daha çok küçük 5mm'ydi. 16 Mart'a çağırdı yeniden bebiş ve kalp atışı için. Doktorumla baya konuştuk fikir olması açısından sizlere de yazayım dedim.
Sata göre (21 Ocak) kesem çok küçük gelmişti bana, doktorum önümüzdeki süreç belli, beta değerine göre gayet normal her şey, her kadının yumurtlama dönemi farklıdır, bunlara takılma dedi. Bel ve kasık ağrılarımı sordum. Şu anda rahminde çok kıymetli bir şey taşınıyor, vücudun buna alışık değil. Bir devrim var orada, bütün devrimler ağrılı ve sancılıdır tabi ki ağrıların olacak dedi. Bilmediğin şeyleri yeme, sağlıklı beslenmeye çalış ve sadece folik asite devam et dedi. Çok olumlu konuştu, umarım 16sında kalp atışını da duyabilirim.
Belirtilere takılmamdaki sebep ilaç vs kullanmadıgım halde adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum buda aklımı karıştırıyor cünkü ilk defa başıma geliyorBebeğim madem adet gecikmelerin oluyor o zaman 15.gün kan ver bakalım birde
Dediğim gibi belirtilere pek takılmainşallah dileğin neyse ona kavuşursun
Şuan 11. Günse canm 15 16 olsun öyle test yaparsın yada kan verirsin daha net belli olurAçıkcası şuan 11. Gün araştırmalarıma göre en son ki ilişkiden 14 gün sonra test çıkar kanda da idrarda da diyor. 2-3 gün birşeyim yoktu dün gece başladı sol elime ağrı girdi ayaklarım karıncalandı uyuştu karnımda gaz olmaya başladı. Yani ne zaman test vermem gerekiyor şuan adet olmam imkansız çünkü ilaç kullanmadan adet olan biri değilim senelerdir bu böyle. Şuan da tam adet sancısı olmasada tatlı tatlı karın bel kasık agrıları yanması gögüslerde hassasiyet vs mevcut.
Amin canım duan için teşekkürler
Kız bende adet ağrısı çektim diyorum ya:) ne zaman gecikti o zamn test yaptmBelirtilere takılmamdaki sebep ilaç vs kullanmadıgım halde adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum buda aklımı karıştırıyor cünkü ilk defa başıma geliyorteşekkür ediyorum
Canım doktor o kadar önemli ki hele de benim gibi her şeyi takan biri için, doktorum çok relax, beni de sakinleştiriyorMaşallah canım ne güzel söylemiş doktoruncok severim böyle olumlu güzel üslupla konuşan doktoru
Ben adetime 4 5 gun kala yapmıştım silik çıkmıştı sonra günden güne koyulastiKız bende adet ağrısı çektim diyorum ya:) ne zaman gecikti o zamn test yaptm
Bana da süpriz oldu
İnşallah benm gideceğim doktorda öyledir canımCanım doktor o kadar önemli ki hele de benim gibi her şeyi takan biri için, doktorum çok relax, beni de sakinleştiriyor
Amin canım inşallah hepimizin sonuna kadar sağlıkla ilerlerAyyyy Doktor'un ne güzel konuşmuşş bize de moral oldu, benimde hafif ağrılarm var
Maşallah keseyi de görmüşsün darısı kalp atışına
Beni de doktorum 16 snda çağırdı kese için bende cok sabırsızlanıyorum
Sağlıkla ilerlesin sürecimiZ inşallah
Ben daha doktor kontrolüne gitmedim diye ilaca başlamadm canm bir folik asite başladmBen daha doktor
Aynen canım bende öyle. İlaçları içerken genelde alıyorum günlük 1.5 anca oluyordur
Ben tam olarak bilmiyorum yumurtlama günümü ama, yumurtlama ağrılarımı neredeyse 5-6 gün yaşadım. O süreçte birlikteliklerimiz oldu, 2 hafta sonra 152 beta ile öğrendim.Arkadaşlar yumurtlamadan sonra ki ilişkiden iki hafta geçince bebek haç günlük veya haftalık oluyor tahmini beta kaç çıkıyor?
Benim adetim ilaçsız olmadığım için adetimi vs bilmiyorum. Suanda da hamilelik belirtisi yaşıyorum bugün son ilişkimin 11. Günü 14-15 de test yapıcam bilgisi olan yardımcı olabilirmii