- 9 Mart 2024
- 238
- 235
AA, hakikaten şuan cok sinirlendim o doktora.Doktor keseyi bile göstermeden bir dk içinde kalkabilirsin dedi. Doktorumu kesinlikle değiştiriyorum. Ultrasyonda gezdirmedi çok tek bir noktaya baktı ve orda bir kese gördüm bende. İnşallah ikiz olur. İkiz genleri anneden geçiyormuş. Ve anne tarafında ikiz gebelikler var. Haftaya kalp atışını dinlemeye farklı bir doktora gidicem ama beklemek çok zor. Doktora ilk değerleri söylediğimde hiçbişeye bakmadan direk sağlıksız gebelik dedi gerçekten bazı insanlar doktor olmamalı. Ben itiraz ettim bütün değerlerin normal bir şekilde arttığını söyleyince tamam ultrasyondan bakalım dedi. Keseyi gördükten sonra tamam haftaya gel dedi.
Ne kadar rahat sağlıksız gebelik diyor ya, daha emin olmadan, beklemeden. Belki stresten dolayı bebeğine zarar gelecek o öyle dediği için. Nitekim insan üzgünken malum hassas davranmıyor kendine. Hor davranabilirdin.
Umarım herşey yolunda gider önümüzdeki hafta gelişimler tam olur. Şuan tam kaç haftalık sizin bilmiyorum kalp atışı için yorum yapamadım o yüzden.