Popüler Konu 2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    155
Insallah duyarsin bu hafta saglikla gelsinler
 
Merhaba kızlarr, bugün sabah kontrolum vardı. Doktor herşey yolunda dedi. 7+2 sata göre. 7+0 ultrasona göre. 10 mm bebik:)
Bebike ultrason ile bakarken kanama gördü. Yerleşmeden kaynaklı olabilir, korkulacak bir durum değil dedi. Eğer kanama görürsen haberleşelim dedi.

Böyle bir durum ile karşılaşan var mı kızlar ?

(Ayrıca tahliller yaptı. Erikrosit 5 çıktı. İdrarda hafif kan var diye anladım. Sonuçları doktora gonderdim. Henüz tahliller ile ilgili yanıt gelmedi.)
 
Aman dikkat edin idrar yolu enfeksiyonu da olabilir benim baslardaki çoğu belirtim enfeksiyondanmos
Ya gerçekten mi bugün hem idrar hem kan tahlili verdim alt yüksek çıkmış, karaciğer enziminin alakası olabilir mi enfeksiyonla bilmiyorum. Normalde gayet normal değerlerdeydi. Sizin idrar testinde mi çıktı enfeksiyon? Nasıl anlaşıldı ?
 
Ya benim de böyle anlamadım neden 5 çıktığını. Ve 15 martta 1 çıkmış aaaa kafama takıldı bak
 

Eklentiler

  • IMG_6450.png
    101 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Kızlar merhabalar, 6+3 çok şükür kalp atışını duyduk ama benim şeker degerlerim yüksek seyrediyor malesef. Endokrine gittim önce diyet deneyeceğiz diyetle değerleri düşürmeyi basaramazsak haftaya insülin başlayacağız. Var mı benim durumumda olan? Bu arada melegim can cinsiyet tahmini var mı
 

Eklentiler

  • IMG_20240401_143914.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 70
Benim de sat 21 şubat kese 4+5 gördük. 5+5 te yani bugün kalp atışını gördük dinlemedik
 
Kızlar merhaba ben de bugün tam 9 haftalık oldum. Doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür. İnşallah hepimiz duyarız sağlıkla Doktora akıntım çok fazla diye sordum. İlk üç ay bitsin sonra devam ederse fitile başlarız dedi. Kızlar nankörlük yapmak istemiyorum ama benim midem çok şükür bulanmadı ama ben şimdiden çok kilo aldım. Sürekli bir şey yiyesim var ne olacak böyle . Pkos zamanı bir diyetisyen ile çalışmıştım yine ona başlayacağım sağlıklı,bebek için kilo almak istiyorum. Bir de vücut yağına başlayayım diyorum var mı öneriniz ?
 
Senle aynıydık biz benimde normalde Şuan 7+2. Bakalım çarşamba gidince kaç çıkacak. Bende yaptırdım o testlerden henüz çıkmadı sonuç . Kanama alanı da kendine dikkat et dinlenmeye çalış . Doktor sıkıntı yok demiş zaten herşey çok güzel olsun canım benim
 
Doktorla yorumladınız mı. Çünkü ben geçen senelerde test verince yüksek çıkmıştı bu değer hamilelikte normal demişti. Hamile olunca o normal sayılan değerler bazen değişebiliyormuş.
 
Geçen biri Hindistan cevizi yağı demişti soğuk sıkım. Hayırlı olsun bu arada. Ama kiloya doğru diyorsunuz dikkat etmek lazım.
 
yok canım doktor belirtilerimi anlatınca direkt idrar yolu enfeksitonudur dedi daha cok başları olduğu için ilaçta vermedi bol bol su iç dedi gerçektende deli gibi su içtim dakka başı tuvaletteydim yaban mersini özü vardı evde sodayla karıştırıp onu içtim bir bardak iki güne atlattım şükür.
değerleri giç bilmiyorum valla onun gakkında yorum yapamıycam sizin doktorunuz ne dedi?
 
Üç ay da çok fazlaymış ya vallahi eşim için diyorum keşke bana da bi açıklama yapsaydı çok ucu açık bi konu
eşler zatwn sorma duramiyolar iki bnde sölüyorm ık mık ediyo dha birinci doğmadan ikinci istemiyorm diyo hatta geçen sirf bu sözğ yüzünden hıçkıra hıçkıra ağladm e hamilelik hormonlari falan heralde
 
Karından ise kız bebiş canım diyetle şekerinde normale biner inşallah korkma yediklerine dikkat et hamur işi yeme canım
 
hiç öyle düşünmeyin bende ilk başlarda öyleydim bugün midem bulanınca dedimki allahm bu nasıl bir işkence m ide bulantısı gerçekten herşeyden daha berbat bişeymiş öncesnde sürekli aç hissediyordum bunun önüne az az ama çok sık yiyerek geçtim öyle deneyin birde doktorunuzdanda onay alıp yürüyüşe başlayın :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…