- 5 Mart 2024
- 14
- 6
- 1
Ben 1. Sınıf öğretmeniyim bütün gün çocukların peşinde koşuyorum. Eve geldiğimde 7-8 bin adım atmış oluyorum. Evde koşu bandım da var acaba onunla da yurusem mi ama ilk aylar tehlikeli olur mu ?hiç öyle düşünmeyin bende ilk başlarda öyleydim bugün midem bulanınca dedimki allahm bu nasıl bir işkencem ide bulantısı gerçekten herşeyden daha berbat bişeymiş öncesnde sürekli aç hissediyordum bunun önüne az az ama çok sık yiyerek geçtim öyle deneyin birde doktorunuzdanda onay alıp yürüyüşe başlayın :)
Yaa ben de dün kakao yağı ve hindistan cevizi yağı sipariş verdim. (Organik ve soğuk sıkım olmasına dikkat ettim)Geçen biri Hindistan cevizi yağı demişti soğuk sıkım. Hayırlı olsun bu arada. Ama kiloya doğru diyorsunuz dikkat etmek lazım.
Aslında öyle kilolu değilsin . Ama tabi dikkat etmek lazım . Senin cildin şimdiden başladıysa sen bol bol nemlendir birde yaz geliyor iyice kurur . Yukarda biri tüylenme yapar mı bu yağlar yazmış ama ben hiç bilmiyorum inşallah yapmaz zaten hormonlar alt üst sivilceler yeni alıştım tüye alışamam ŞuanYaa ben de dün kakao yağı ve hindistan cevizi yağı sipariş verdim. (Organik ve soğuk sıkım olmasına dikkat ettim)
Şimdiden cildim gerim gerim geriliyor. Kuruluk desen maşallahı var :)
Bu arada kilo konusu için doktor bugün Max 10, hadi bilemedin 14 kg izin var dedi. 3.aydan sonra düzenli yürüyüş başlayacaksınız falan dedi.. Evlendikten sonra 10 kilo aldım 1bucuk senede kızlar maalesef. Ve kilo vermeden hamile kaldım. Şuan 67 yim.
Şuan açıkçası kendimi hiç kısıtlamadan yiyorum. İştahım yerinde, mide bulantim başlamadı hamdolsun. Canım birşey isteyince yiyorum. Ama böyle abartmadan. Misal dün canım kete acayip istedi. Dün birazını yedim, bugün birazıni:)
Afiyet olsun minige yarasın inşallahYaa ben de dün kakao yağı ve hindistan cevizi yağı sipariş verdim. (Organik ve soğuk sıkım olmasına dikkat ettim)
Şimdiden cildim gerim gerim geriliyor. Kuruluk desen maşallahı var :)
Bu arada kilo konusu için doktor bugün Max 10, hadi bilemedin 14 kg izin var dedi. 3.aydan sonra düzenli yürüyüş başlayacaksınız falan dedi.. Evlendikten sonra 10 kilo aldım 1bucuk senede kızlar maalesef. Ve kilo vermeden hamile kaldım. Şuan 67 yim.
Şuan açıkçası kendimi hiç kısıtlamadan yiyorum. İştahım yerinde, mide bulantim başlamadı hamdolsun. Canım birşey isteyince yiyorum. Ama böyle abartmadan. Misal dün canım kete acayip istedi. Dün birazını yedim, bugün birazıni:)
Merhaba yorumunuzu gorunce ben de ekledim bugünkü görüntüyüKarından ise kız bebiş canımdiyetle şekerinde normale biner inşallah korkma yediklerine dikkat et hamur işi yeme canım
Olur canım çok sevinirim ya. Hafta sonu farklı sebepten dolayı darlamıştım adamı, çarşamba kontrolüm var çekindim şimdi hocam bi değerlerime bakar mısınız demeyeCanım selam, doktordan yanıt gelince burdan yazarım inşallah. İkimizin aynı çıkmış bu değer
Ben de 67 çıktım dün tartıda göbek çok felaket şişti 4 aylık var gibi yani ama çok fazla da hormon tedavisi aldığım için bi 8 kilo almıştım zaten aşılama döneminde…Afiyet olsun minige yarasın inşallahAma kilo konusu hassas. Ben de sizinle aynı kilodayım
selamm hamur işi nie çok önerilmiyorKarından ise kız bebiş canımdiyetle şekerinde normale biner inşallah korkma yediklerine dikkat et hamur işi yeme canım
Heyecanla beklicem senin gelişmelerini canımmSenle aynıydık biz benimde normalde Şuan 7+2. Bakalım çarşamba gidince kaç çıkacak. Bende yaptırdım o testlerden henüz çıkmadı sonuç . Kanama alanı da kendine dikkat et dinlenmeye çalış . Doktor sıkıntı yok demiş zaten herşey çok güzel olsun canım benim
bnmdd öyle yaaa aşilama ile oldu bnmde felaket şişti göneğim basenlerim falan napicaz bunu nasıl aşicaz bilmiyorm acaba diyetsyene mi gitsek yardimci olurlar mi yürüyüş te yapiyorm genel oalrak her akşam ama yok ben hala hormon ilaci devam oda etkiliyo tetikliyo hala kilo alımınıBen de 67 çıktım dün tartıda göbek çok felaket şişti 4 aylık var gibi yani ama çok fazla da hormon tedavisi aldığım için bi 8 kilo almıştım zaten aşılama döneminde…
Kuzum 57 kiloydum aşılamaya başladığım zaman ki yazın ne sporlar diyetlerle zayıflamıştım gram göbeğim basenim popom yoktu çok şekilliydi. 3 ay üst üste aşılama denedim 65 kiloya çıktım. Kilo aldırmaz falan diyorlar ama hayır gayette aldım kiiiiii iştahlı biri de değilim vallahi yemek bile yemedim öyle ekmekler hamur işi falan yoktu yanibnmdd öyle yaaa aşilama ile oldu bnmde felaket şişti göneğim basenlerim falan napicaz bunu nasıl aşicaz bilmiyorm acaba diyetsyene mi gitsek yardimci olurlar mi yürüyüş te yapiyorm genel oalrak her akşam ama yok ben hala hormon ilaci devam oda etkiliyo tetikliyo hala kilo alımını
"Bol su içelim cikan testlerde sadece idrarda kum çıkmış." Dedi doktor canım.Olur canım çok sevinirim ya. Hafta sonu farklı sebepten dolayı darlamıştım adamı, çarşamba kontrolüm var çekindim şimdi hocam bi değerlerime bakar mısınız demeye
Allah allah yaaaaaa deli gibi de su içiyorum çok dikkatte ederim şaşırdım vallahi. daha da çok içicez demek ki canım yeterli gelmiyor"Bol su içelim cikan testlerde sadece idrarda kum çıkmış." Dedi doktor canım.
Kilo aldırıp şişkinlik yaptığı için yemeyin diyorlar. Ben birazcık yiyorum ya tutamıyorum kendimiselamm hamur işi nie çok önerilmiyor
Yok ya öyle hamilelik hormonu dışında ekstra yapmaz bence tüylenme. Badem yağı kullansak bak o yapabilir.Aslında öyle kilolu değilsin . Ama tabi dikkat etmek lazım . Senin cildin şimdiden başladıysa sen bol bol nemlendir birde yaz geliyor iyice kurur . Yukarda biri tüylenme yapar mı bu yağlar yazmış ama ben hiç bilmiyorum inşallah yapmaz zaten hormonlar alt üst sivilceler yeni alıştım tüye alışamam Şuan
Ben de içiyorum kuzum hatta günümün yarisi wcde geçiyorAllah allah yaaaaaa deli gibi de su içiyorum çok dikkatte ederim şaşırdım vallahi. daha da çok içicez demek ki canım yeterli gelmiyor
Sivilceler geçti bende bu arada canımm. Geçen yazmıştım ne kullandığımı. Eğer istersen yine yazarım.Aslında öyle kilolu değilsin . Ama tabi dikkat etmek lazım . Senin cildin şimdiden başladıysa sen bol bol nemlendir birde yaz geliyor iyice kurur . Yukarda biri tüylenme yapar mı bu yağlar yazmış ama ben hiç bilmiyorum inşallah yapmaz zaten hormonlar alt üst sivilceler yeni alıştım tüye alışamam Şuan
Teşekkür ederim canım sagolasin, yediklerime çok dikkat etmeye çalışacağım inşallah, sağolasınKarından ise kız bebiş canımdiyetle şekerinde normale biner inşallah korkma yediklerine dikkat et hamur işi yeme canım
Bence zaten mesleğiniz fiziksel olarak aktif olduğunuz bir iş olduğu için ilk 3 ay ekstra spor yapmayın. Dinlenmeniz gereken durum oluşursa işinizde zorluk cekersiniz.Ben 1. Sınıf öğretmeniyim bütün gün çocukların peşinde koşuyorum. Eve geldiğimde 7-8 bin adım atmış oluyorum. Evde koşu bandım da var acaba onunla da yurusem mi ama ilk aylar tehlikeli olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?