- 2 Mayıs 2023
- 514
- 619
ay aynı oldğm bir arkdşm daha bnmde sat 17 şubilk gebelik , sat 17 şubat , kese 5+5 , tahmini doğum 23 kasım , erkek hissediyorum :) sağsalim inşallah hepimiz kucağımıza alalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay aynı oldğm bir arkdşm daha bnmde sat 17 şubilk gebelik , sat 17 şubat , kese 5+5 , tahmini doğum 23 kasım , erkek hissediyorum :) sağsalim inşallah hepimiz kucağımıza alalım.
Canım hayırlı olsun inşallah senin tüp bebek mi?amin inşallah hepimizin hayırlı olsun ikisi de aynı hafta olarak cıkıyor. cünkü transferim normal gebe kalma ile aynı günde yapıldı yumurtlama gününde yani. sat a gore takip edilecek
Amin amin canım benimmmmEvet aynen öyle canm
Rabbim yine de başka dert vermesin bu ne ki☺
Ne güzel dağılmış kanama hiç üzülmeyin ben endişelenmeyi bıraktım, doğacaksa her şekilde oluyor. Biz elimizden geleni yapalım bu süreçte. İlaçları alıp dinlenelim6 Haftada kalp atisini duydugumda kahverengi lekelenmem vardi ve bebegin cevresinde kan var lekelenmem ondan oluyor olabilir demisti ama o beklemis kan kahverengi olur ama 3 gun sonra kanamaya dondu ve tekrar gittim bebegin durumu iyiydi bi 3 gun sonra tekrar gittim cok sukur gene iyiydi ve kanama dagilmis demisti ama kanamam hala devam ediyo ve agrim var korkuyorum esimle uyusmazlik var ve normalde 18. Haftada uyusmazlik ignesi vuruluyomus kanama oldugu icin 6 hafta yapti igneyi doktor ama sanırım zaten uyusmazligin ilk bebege bi zarari ve etkisi yokmus bilmiyorum kafam karisik
Kızlar da bize yapişsin nasılsa her halukarda cefakar analar ah bu analarAl babasının üstüne at geliyo içimden o zaman ama oğlan anacı işte. İnşallah kızım olurda yapışır babasına ahahaha
Normal artık 4 haftalık aralıklarla gidilicek sonlara doğru sıklaşıyorkızlar kalp atışından sonraki randevuya ne zaman cagırdı doktor? bana 1 ay dedi de cok uzun degil mi
Çok sevindim maşallah allah kucağına da aldırsın inşallahGittim canim çok şükür bebisi bile gördük pıt pıt kalbinin atışını gördük henüz duyamadik zaten görmemiz bile çok zor demişti doktor ama gördük valla doktorda şaşırdı haftayada duymaya gideceğiz inssllah şuan 5 haftalık dedi herşey yolunda çok şükür
Canm 12-13. Haftada tarama testine kadar bi sorun yoksa çağırmıyorlar normal yanikızlar kalp atışından sonraki randevuya ne zaman cagırdı doktor? bana 1 ay dedi de cok uzun degil mi
Bana doktorum ilk aylarda ben 15 günde bir cağırıyorum dedi canmamin inşallah canımben en son salı günü muayene oldum doktorum 1 ay sonra gel dedi cok uzun geldi bana. sizde de bu şekilde mi
Oyyyy maşallah canm cok sevindimGittim canim çok şükür bebisi bile gördük pıt pıt kalbinin atışını gördük henüz duyamadik zaten görmemiz bile çok zor demişti doktor ama gördük valla doktorda şaşırdı haftayada duymaya gideceğiz inssllah şuan 5 haftalık dedi herşey yolunda çok şükür
Evet canımMaşallah keseyi 5+5 de mi gördünüz
ay aynı oldğm bir arkdşm daha bnmde sat 17 şub
Aynen bende o kremi takip ediyoeum hahahAaa ben buldum daa cok pahalı kızz 2200 tl
Teşekkür ederim inşallah yolunda gider herşeyCanım kese beta 1500/2000 olmadan gözükmüyor malesef senin daha bugün 872 çıkmış. Pazartesi falan gütsen kesen rahat gözükür
22 mart hcg 39Merhaba benim son adet 18 şubat
19 martta beta hcg 144
21 martta beta hcg 380
28 martta 872 çıktı. Hemen hemen aynı durumdayız ve bugün keseyi göremedi. 11.gün adet gecikmem. Siz ne durumdasınız
Sat 24şubat gecikmenin tahminen 4 veya 5. Günü22 mart hcg 39
24 mart hcg 89
28 mart hcg 615
Ben daha doktora gitmedim hcg nin 1500 ü geçmesini bekliyorum 1 nisanda gidicem keseyide görme umuduyla inşallah
Hayırlı olsun 1 nişanda nasipse görürsünüz artışa göre beta değeriniz keseyi görecek kadar artacak maşallah22 mart hcg 39
24 mart hcg 89
28 mart hcg 615
Ben daha doktora gitmedim hcg nin 1500 ü geçmesini bekliyorum 1 nisanda gidicem keseyide görme umuduyla inşallah