- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 23
Ben de canlı cenaze gibiydim şimdi iyiyim şükür beklicez bakalım inşallah ikimiz için de iyi olurAyyyyy yemin ediyorum dün ben de aynı senin gibiydim ağladım ağlayacağım eşim şok oldu benim annem de vardı hepimizin beti benzi attı ne yaşıyoruz ya şu an biz dedik bir an. Gerçekten devlette iyi bir doktora denk gelmedikçe çok zor artık devlet olayı. Alttan da baksa üstten de baksa hiç alakası yok belli bir haftaya gelene kadar her şey iyiyse kese yolku ya şöyle böyle dememeli hiçbir doktor. Hemen kalp atışı duyamayınca sorun var böyle şey mi olur ya. Dediğim gibi bak ben de duymadım sadece gördük ekranda 1 haftaya kadar yine bekleyeceğiz biz de. İçimiz biraz daha rahat rahat beklemiş olduk allahtan
Adım var ama kalp atışını 26 martta duydum sat 12 şubatKIZLAR MERHABA KASIM ANNESİ OLACAK OLUP LİSTEDE ADI OLMAYAN ANNE ADAYLARIMIZ BİLGİLERİNİ YAZABİLİR
KALP ATIŞI TARİHLERİNİZİ DE ALAYIM TABİİ
He pardon 6+1KALP ATIŞI HAFTAMIZ OLARAK CANIM KIZLAR
Keşkee cnm ama benim normalde bile kılo alıp verdiğim için catlaklarm oluyorduKeşke çatlamasak
Seninle aynıyız şuan.. ilk def bugün darlandım midem bulanıyordu kısa kollu giydimYa kızlar ben oturup ağlıcam ya. Yüzümde çıkan sivilceler ergenlikte çıkmadı. Bel ağrım benim 1 haftadır işe gitmemi engelliyor. Bir gün kabız bir gün ishal olma özelliği gelişti bende. Mide yanması . Mide bulanması . Başım hep ağır geliyor . Evin içinde donuyorum içlik giyiyorum o derece. Ellerim kollarım bacaklarım kurudu kaşımaktan kanayacak az kaldı . Hamilemiyim savaş mı veriyor vücud anlamadım. Ne bu arkadaş
Daha 6. Hafta içindeyim gerisini düşünemiyorum
Aaa tmm bebeim teşekkürler ne güzel yaaKızlar ben ilk gebeliğim i sıfır catlakla gecirdim sadece bio oil ve soğuk sıkım hindistan cevizi yağıyla. Sabah akşam dönüşümlü ve aşırı düzenli bol bol sürdüm ilk 3 aydan sonra başladım. Tavsiye ederim
KIZLAR MERHABA KASIM ANNESİ OLACAK OLUP LİSTEDE ADI OLMAYAN ANNE ADAYLARIMIZ BİLGİLERİNİ YAZABİLİR
Al babasının üstüne at geliyo içimden o zamanKız evet aynı yemin ederim
Evet canım dıkkat edecem işalahhAy ne güzel hissetmenbende yok öyle şeyler. Doktor bana ateş önemli demişti sen yine de dikkat et kendine grip falan birşey olmuyor da ateşine dikkat et. Yüksek ateş sıkıntı diye biliyorum canım
6+5 te duyduk canım kalp atışınıKIZLAR MERHABA KASIM ANNESİ OLACAK OLUP LİSTEDE ADI OLMAYAN ANNE ADAYLARIMIZ BİLGİLERİNİ YAZABİLİR
Bende de lekelenme oldu kese dışında kanama olduğundan üç gün rapor verdi. Yatıyorum gerekirse haftaya da uzatacak raporu salı tekrar kontrolüm var bebek ne durumda merak ediyorum. Umarım bir an önce atlatırız dün iki doz iğne vuruldum. Progestan sabah aksam alıyorum benim 7+5 haftam8 + 4 haftadayiz lekelenme ile basladi kanamaya döndü günde 3 doz progeston 5 gune birde igne vurunuyorum düşük riskim var doktor tuvalet harici kalkmamam gerektiğini söyledi böyle bisey yaşayan var mi
Maşallah keseyi 5+5 de mi gördünüzilk gebelik , sat 17 şubat , kese 5+5 , tahmini doğum 23 kasım , erkek hissediyorum :) sağsalim inşallah hepimiz kucağımıza alalım.
İnşallah canım inşallah dua edelim deBen de canlı cenaze gibiydim şimdi iyiyim şükür beklicez bakalım inşallah ikimiz için de iyi olur
İlla ki olacaktır canım kilo aldıkça verdikçe en hafif şekilde atlatırsak psikolojik açıdan da rahat ederiz kullanalım bol bol yağlanalım da gerisine bakarızKeşkee cnm ama benim normalde bile kılo alıp verdiğim için catlaklarm oluyordu
Evet aynen öyle canmİlla ki olacaktır canım kilo aldıkça verdikçe en hafif şekilde atlatırsak psikolojik açıdan da rahat ederiz kullanalım bol bol yağlanalım da gerisine bakarız
Gittim canim çok şükür bebisi bile gördük pıt pıt kalbinin atışını gördükGittin mi naptın senden haber bekliyorum heyecanla
amin inşallah canımMerhaba canm
Sağlıkla büyüyecekler Allahn izniyle inşallah
Rabbim hepimizin yardmcısı olsun
amin inşallah hepimizin hayırlı olsunHayırlı mübarek olsun inşAllah canım benim, sata göreni yoksa transfere göre mi takip edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?