ay her anı her günü ayrı merak uyandırıyor bu hamilleliğin valla sıyırcam ramak kaldıBenimde sata göre 6+2 olması gerek bebişi görürüm dedim ama doktor alttan muayene de 5+3 dedi geç döllenme
Hayır benim de acı yok. sadece şişkinlik varkızlar bende birşey soracağım . Sizin de karnınız acıyor mu ? Ağrı sancı değil bildiğin acı.
Buda böyle sürpriz işte bizeMaşallah oğluşunaben de dış kasiyicisini buzdolabindan veriyorum inşallah çıkar hemen de kurutuluveririz kız ben de hiç bilmiyorum yumurtladigim zaman mi oldu ne zaman oldu
Ne güzel yaaCanım bu arada benim de ablamla aramda 18 aydan az bi zaman var. Eşimin de kardeşiyle arası yine öyle 18 aydan bile az. Çocukken kardeşin arkadaşın, büyüyünce de en yakın arkadaşın oluyor. Şuan ablamlar ve görümcemler en yakın arkadaşlarımız yaşlarımız da çok yakın olduğu için herşeyi ortak yaşıyoruz çok güzel şeyler bence. Görümcemle 3 hafta arayla evlendik meselaşimdi de ablam benden 3 hafta büyük hamile. Hayatta hep bişeyler ortak gidiyor arkadaş gibi
Canım bazı doktorlar o ışık gibi yanan sönen gösteriyorlar. Sesi dinletmiyorlar bilerek sizin aşılama ya ekstra dikkat ediyordur. Önemli olan görmen sesi de duyarsın . Hoş bana sesi dinletti anladın mı de hiçbirşey anlamadımKızlar bugün doktora gittim kalp atışını yine duyamadım. Son adet tarihime göre 7+4. Ama aşılamam 21 şubatta yapıldı. Bebek daha 3.15 mm olmuş sanırım asla duyamadık. Kalp atıyor gibi ışık gördük ama ses duyana kadar bekleyeceğiz, kesen yolksac gayet iyi dedi. Aşırı üzüldüm
haftasina göre geriden mi geliyo acaba canım doktor bişi dedi miKızlar bugün doktora gittim kalp atışını yine duyamadım. Son adet tarihime göre 7+4. Ama aşılamam 21 şubatta yapıldı. Bebek daha 3.15 mm olmuş sanırım asla duyamadık. Kalp atıyor gibi ışık gördük ama ses duyana kadar bekleyeceğiz, kesen yolksac gayet iyi dedi. Aşırı üzüldüm
Ya canım o ışıktan bahsetti işte minik minik gördük diye asistan da aynı şeyi söyledi doktor da kesem 32 ya da 33 mm olmuş geçen hafta 22 mm di gayet güzel ama kalp atışı yok. Ben şimdi son adet tarihini mi aşılama tarihini mi baz alcam bilmiyorum ki kafam karıştıCanım bazı doktorlar o ışık gibi yanan sönen gösteriyorlar. Sesi dinletmiyorlar bilerek sizin aşılama ya ekstra dikkat ediyordur. Önemli olan görmen sesi de duyarsın . Hoş bana sesi dinletti anladın mı de hiçbirşey anlamadım
Maşallah canımm darisi bizlereAa tmm canm yarına da az kaldı zaten bekleriz:)
Ayy duydum duydum canm cok güzel bir duygu yaaa
7 haftalık olmuş dedi doktor
Büyümüş benim mercimeğim
Canım öyle bir şey demedi aşılama ne zaman yapılmıştı dedi 21 şubat dedim onu baz alacaksın diyor. Eee niye o zaman bu zamana kadar söylenmedi ki felaket kafam karıştı. Cihazlarımız da göstermiyor olabilir dedi başka doktora mı gitsem diye düşünüyorumhaftasina göre geriden mi geliyo acaba canım doktor bişi dedi mi
saçmalamiş bnde sat 17 şub aşilama oldm aşilama ile tuttu bnmde bana öyle bişi demedi dr şuan 5+4 mesela bnmCanım öyle bir şey demedi aşılama ne zaman yapılmıştı dedi 21 şubat dedim onu baz alacaksın diyor. Eee niye o zaman bu zamana kadar söylenmedi ki felaket kafam karıştı. Cihazlarımız da göstermiyor olabilir dedi başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum
Adet tarihi baz alındı dimi?saçmalamiş bnde sat 17 şub aşilama oldm aşilama ile tuttu bnmde bana öyle bişi demedi dr şuan 5+4 mesela bnm
evet evet son adet tarihimi sordu dr kese görmeye gidince ultrasondan bakti 5+4 demişti kalp atişi için iki hafta sonra gel dediAdet tarihi baz alındı dimi?
Bana da acile kasık ağrım var diye gittiğimde adet tarihini sordular aşılama değil vallahi çok sinir oldum ya başka doktora gidicem böyle şüpheyle 1 hafta durulmaz netlik lazımevet evet son adet tarihimi sordu dr kese görmeye gidince ultrasondan bakti 5+4 demişti kalp atişi için iki hafta sonra gel dedi
Canm sen aşılamayı dikkate almalısınKızlar bugün doktora gittim kalp atışını yine duyamadım. Son adet tarihime göre 7+4. Ama aşılamam 21 şubatta yapıldı. Bebek daha 3.15 mm olmuş sanırım asla duyamadık. Kalp atıyor gibi ışık gördük ama ses duyana kadar bekleyeceğiz, kesen yolksac gayet iyi dedi. Aşırı üzüldüm