2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Bugün yarın belli olur canım sağlıkla gelsin inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişin

Canım her emzirme sonrası mı 30 cc veriyorsunuz. Bence çok fazla. Günde sabah ve akşam ver bence en fazla. Benim de çok azdı başta ama direndim bebek de emdikçe sütüm arttı

Hastaneye gittim kızlar 1 cm açılma var dedi, nstde de sancılar çıktı. Eve git biraz rahatla daha vaktin var yarın tekrar gel dediler şimdi eve geldim
Neyse bekleyelim bakalım canım hayırlısı olsun kolay bi doğum olsun hepimiz için kalanlar için ya haberdar et bizleri yine merak ediyorum

Açıkçası bahsettiğin kadar korkunç bir senaryo hiç aklımdan geçmedi ama tek konforsuzlupu vurulacağım oksapar iğne. Sorunsuz bir gebelik diyemem çünkü gerçekten hayat kalitem çok düştü kilo verdim ağrılarımdan yemek yiyemedim yürüyemedim ama aşlahın izniyle süreci tamamladık, iyi bir kalp damar cerrahına görünmüş müydünüz

İşte benim zaten kafaları yediğim nokta her alerjik bebek annesi 2-3 aylarda fark ediyor bu durumu ama benim 6. Günden beri böyle ya ben buna takılıyorum henüz daha 17 günlük kıyamıyorum hiç
Ben bu kakanın normal olmadığını bilmiyordum sorun aslında benimle alakalı herkesin çocuğu böyle yapıyor sanıyorum. kendi çocuğum diye negatif hiçbi şeyi konduramamışım yoksa başından beri aynı şekildeydi. Dr sorun var mı diye soruyor mesela ben yok diyorum eşim dedi ki her gün 5 saat durmadan ağlıyor annesi helak oluyor hocam dr aaa kolik o zaman dedi benim aklıma o bile gelmedi düşün. İnşallah değildir yani sadece kaka sıvı ve mukuslu diye alerji demek değil diyorlar ya tek başına… eğer öyleyse de erken fark etmiş ve önlem almış olacaksın böyle düşün

Ayy benim bebeğim de tam söylediğin pozisyonda. Karnıma bakınca sağda bariz daha yüksek duruyor bence ideal doğum pozisyonuna giriyor olabilir. Bana da ebe doğum pozisyonuna girsin diye bazı egzersizler falan verdi 39+0’ım bende

Günlerdir yazıyorum belim kasığım ağrıyor sancı yok diye. Akşam 22de hafif sancılar başladı
Canım benim nasılsın? Geçtin mi hastaneye? Kolaylıkla alırsın bebişini inşallah kucağına

Süt geliyor cnm sağacak kadar oluyor. Ama haftası erken diye birde dil bağı var diye Emme olayında çekemiyor ben sağıp veriyorum 3500 doğdu sarılık sınırın altında ama yine de beslenme önemli diye emme alıştırma olayı ikinci plana düştü , daha göbek bağı düşmedi bizim 8. Gün, düşünce Ne yaptınız cnm ? Öylece kalıyo mu

Göbek bağı düşmedi daha cmm 8. Gün normal ml

Kızlar sezeryan sonrası kabızlık sorunu yaşayan oldu mu ilaç kullandınız mı birde benim baş kısmında hafif şişlik oldu normal midir

Hastaneye gittim canım hareketi azaldı dedim nst bağlanınca kızım birden hareketlenmeye başladı neyseki nst iyi sorun yok açıklık daha 2 cm olmuş, allahım saatlerdir sancı çekiyorum daha bu kadar oldu. 4 cmden önce yatırmıyoruz dedi. İlk doğum daha yolun uzun, evde sancılarını karşıla dedi ve ikinci kez eve geldim tamam beş dakikada bir sancı giriyor ama dayanılmaz değil, dayanılmaz olduğunda gel 3 dkya düşsün dedi

Evet canım ben de artık o şekilde düşünmeye çalışıyorum akıl sağlığım için. Hiç durmadan ağlama durumu yok bizde ama henüz daha 3. Haftaya yeni girdik bu haftadan sonra başlıyormuş ya asıl gaz sancıları, o yüzden konuşmak için erken belki de

Gaz sancılarını minimuma indirmek için gaz masajları var. Her alt değişiminden önce yapılınca baya rahatlıyor bebekler. Ben yapıyorum. Fayda ediyor. Alt değiştirmeden sonra emziriyorum emerken rahatlayıp kolayca çıkıyor gazı alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…