2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Canım işte bana hep farklı konuştular bir de bir tane doktorum yok aşılama için doktorla anlaştım o hariç hepsi yaptı aşılama 3. aşılamayı kendi doktorum yaptı. Kontrol bile etmedi hep farklı kişiler asistan. Hepsi farklı konuşuyor kafam çok karıştı. Başka doktora gittim özele adam gösterdi zıplıyor kalp en azından onu gördük. Haftaya bir daha gidicez kontrole şu an için 7 haftalık hamilesin son adet tarihine göre ama konuşucaz dedi. Sıkıntı yok inşallah diyor. Devlette ultrason kağıdım yok bilgi yok soruyorum da anca

he gittn mi bugün başka doktora süperr gözükmüşş işte

teşekkür ederim bende hep öyle düşünüyordum ama bilmiyorum hamilelik hormonlarındamıdır nedir çok karamsarlaştım insallah öyle olur :) doğum parası dediğniz nedir bu arada öyle birşeymi varr
Bana muhasebecim doğum parası alcaksın dedi bende ona ithafen söyledim. Herhalde var bilmiyorum ki . Ofisim var benim belki ondandır

KIZLAR MERHABA KASIM ANNESİ OLACAK OLUP LİSTEDE ADI OLMAYAN ANNE ADAYLARIMIZ BİLGİLERİNİ YAZABİLİR
KALP ATIŞI TARİHLERİNİZİ DE ALAYIM TABİİ
Canım kese 4+6 da gözüktü
Kalp atışı 5+6 da duydum.
Kız olacağını tahmin ediyorum .
İlk çocuk .
Tekil hamilelik
Herhalde detaylar bunlardı

he gittn mi bugün başka doktora süperr gözükmüşş işte
Gittim gittim canım duramadım artık bu doktorla devam edicem zıpladığını gördük kalbin en azından rahatladık gayette netti. Bir tık içim rahatladı ayyy çok şükür valla Cihazları bile iyi

Gittim gittim canım duramadım artık bu doktorla devam edicem zıpladığını gördük kalbin en azından rahatladık gayette netti. Bir tık içim rahatladı ayyy çok şükür valla Cihazları bile iyi
Ay bu doktorlar ömürlerimizden ömür alıyor. Kızlar bütçeniz müsaitse özele yada kliniğe gidiyorsanız sabah akşam ulaşabileceğiniz doktor seçin. O kadar para veriyorsak özel ilgi için sonuçta. Benim doktor şahsı numara veriyor sadece akşam 11 den sonra mesaj atın diyor. Ben ne zaman arasam ne zaman mesaj atsam anında dönüş sağlıyor. Sende doktorunu sevdiysen kal onda. Bu yolda zaten herşeyi kafaya takıyoruz bari doktorlarımız bizi rahatlatsın . İyi yapmışsın başka doktora giderek bak için rahatlamış. Hayırlı olsun bu arada.

Ayyyy sorma sorma canım benim. Kesinlikle öyle katılıyoruuuuum. Gerçekten doktor çok önemli ve kimle başladıysan onunla devam etmek kesinlikle önemli. Farklı farklı doktorlara gittikçe insanın kafası karışıyor herkes farklı bir şey söylüyor. Bana da şahsi numarasını versi wppdan ulaşabilirsin dedi sekreterinin numarasını da verdi bana ulaşamazsan falan diye çok önemli gerçekten bunlar.

Kızlar ben doktordan geldiğimden beri kötüyüm. Haftam 6+6 ama kalp atışı duyamadik. Bı hafta sonra gitmemi söyledi tekrar. Hiç beta vermemiştim beta verdim 9000 çıktı. Size sorum bu beta yeterli mi haftam için.bu haftalarda sizin kaçtı olcturen varsa.Ben hiç anlamiyorum beta takibinden

Merhaba hanımlar size bir şey danisacaktim. Ben 5+5 haftalık hamileyim tüp bebek ile dün keseyi gördük. Bende iki gündür kabızlık başlamıştı afedersiniz ikinmamaya çalıştım ama bugün elimde olmadan ıkındım. Dikkatli olmaya çalıştım çok fazla değildi. Ama ardından kahverengi çok az leke geldi. Sabahtan beri fazlaca kayısı yediğim icin de 1 saat sonra ishal başladı. Leke yok şuan tekrar gelmedi. Şimdi biraz endişeliyim bir şey olmuş mudur zorlanmayla? Daha önce kabızlık yaşayıp sorunsuz ilerleyen var mı? İki kaybım var kalp atışı durmasiyla kaybettim korkular bırakmıyor yakami

Merhaba canım, bende aşılama biliyorsun. 19 şubat ama sat tarihini baz alıyoruz.

gözünüz aydın canım beni de ekler misin? Sat 12 şubat. 6+2 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…