Canım işte bana hep farklı konuştular bir de bir tane doktorum yok aşılama için doktorla anlaştım o hariç hepsi yaptı aşılama 3. aşılamayı kendi doktorum yaptı. Kontrol bile etmedi hep farklı kişiler asistan. Hepsi farklı konuşuyor kafam çok karıştı. Başka doktora gittim özele adam gösterdi zıplıyor kalp en azından onu gördük. Haftaya bir daha gidicez kontrole şu an için 7 haftalık hamilesin son adet tarihine göre ama konuşucaz dedi. Sıkıntı yok inşallah diyor. Devlette ultrason kağıdım yok bilgi yok soruyorum da ancaBence bu kadar sıkma canını canım rahat ol endişeye kapılma güzel düşün en azindan kalp ışığı görünmüş şüküriçn rahat etsin dersen git tabi başka doktora ama bnm doktorum aşilama gününü baz aldık sen aşilamadan itibaren gün sayıcaksın demedi kendisi dedi 5haftalık die hesaplamama göre de uygulamalarda da 5hafta görünüyo o zmn bn 2. haftalık mi hamileyim değer bilmem kaç binlerde mantıklı değil bnm doktorum profosördü
Ben 25 martta duydum kalp atışını canmKIZLAR MERHABA KASIM ANNESİ OLACAK OLUP LİSTEDE ADI OLMAYAN ANNE ADAYLARIMIZ BİLGİLERİNİ YAZABİLİR
KALP ATIŞI TARİHLERİNİZİ DE ALAYIM TABİİ
Kaçıncı hafta canımmBen 25 martta duydum kalp atışını canm
KALP ATIŞI HAFTAMIZ OLARAK CANIM KIZLARKIZLAR MERHABA KASIM ANNESİ OLACAK OLUP LİSTEDE ADI OLMAYAN ANNE ADAYLARIMIZ BİLGİLERİNİ YAZABİLİR
7+ 3 üm canmKaçıncı hafta canımm
he gittn mi bugün başka doktora süperr gözükmüşş işteCanım işte bana hep farklı konuştular bir de bir tane doktorum yok aşılama için doktorla anlaştım o hariç hepsi yaptı aşılama 3. aşılamayı kendi doktorum yaptı. Kontrol bile etmedi hep farklı kişiler asistan. Hepsi farklı konuşuyor kafam çok karıştı. Başka doktora gittim özele adam gösterdi zıplıyor kalp en azından onu gördük. Haftaya bir daha gidicez kontrole şu an için 7 haftalık hamilesin son adet tarihine göre ama konuşucaz dedi. Sıkıntı yok inşallah diyor. Devlette ultrason kağıdım yok bilgi yok soruyorum da anca
Canım hatırlamıyorum . Ben en son 1310 du birkaç gün sonra da doktora gittim bşr daha da ölçülmedi.Betanız kaçtı
Bana muhasebecim doğum parası alcaksın dedi bende ona ithafen söyledim. Herhalde var bilmiyorum ki . Ofisim var benim belki ondandırteşekkür ederim bende hep öyle düşünüyordum ama bilmiyorum hamilelik hormonlarındamıdır nedir çok karamsarlaştıminsallah öyle olur :) doğum parası dediğniz nedir bu arada öyle birşeymi varr
Canım kese 4+6 da gözüktüKIZLAR MERHABA KASIM ANNESİ OLACAK OLUP LİSTEDE ADI OLMAYAN ANNE ADAYLARIMIZ BİLGİLERİNİ YAZABİLİR
Gittim gittim canım duramadım artık bu doktorla devam edicem zıpladığını gördük kalbin en azından rahatladık gayette netti. Bir tık içim rahatladı ayyy çok şükür vallahe gittn mi bugün başka doktora süperr gözükmüşş işte
Ay bu doktorlar ömürlerimizden ömür alıyor. Kızlar bütçeniz müsaitse özele yada kliniğe gidiyorsanız sabah akşam ulaşabileceğiniz doktor seçin. O kadar para veriyorsak özel ilgi için sonuçta. Benim doktor şahsı numara veriyor sadece akşam 11 den sonra mesaj atın diyor. Ben ne zaman arasam ne zaman mesaj atsam anında dönüş sağlıyor. Sende doktorunu sevdiysen kal onda. Bu yolda zaten herşeyi kafaya takıyoruz bari doktorlarımız bizi rahatlatsın . İyi yapmışsın başka doktora giderek bak için rahatlamış. Hayırlı olsun bu arada.Gittim gittim canım duramadım artık bu doktorla devam edicem zıpladığını gördük kalbin en azından rahatladık gayette netti. Bir tık içim rahatladı ayyy çok şükür vallaCihazları bile iyi
Ben yokum canım.KALP ATIŞI HAFTAMIZ OLARAK CANIM KIZLAR
Ayyyy sorma sorma canım benim. Kesinlikle öyle katılıyoruuuuum. Gerçekten doktor çok önemli ve kimle başladıysan onunla devam etmek kesinlikle önemli. Farklı farklı doktorlara gittikçe insanın kafası karışıyor herkes farklı bir şey söylüyor. Bana da şahsi numarasını versi wppdan ulaşabilirsin dedi sekreterinin numarasını da verdi bana ulaşamazsan falan diye çok önemli gerçekten bunlar.Ay bu doktorlar ömürlerimizden ömür alıyor. Kızlar bütçeniz müsaitse özele yada kliniğe gidiyorsanız sabah akşam ulaşabileceğiniz doktor seçin. O kadar para veriyorsak özel ilgi için sonuçta. Benim doktor şahsı numara veriyor sadece akşam 11 den sonra mesaj atın diyor. Ben ne zaman arasam ne zaman mesaj atsam anında dönüş sağlıyor. Sende doktorunu sevdiysen kal onda. Bu yolda zaten herşeyi kafaya takıyoruz bari doktorlarımız bizi rahatlatsın . İyi yapmışsın başka doktora giderek bak için rahatlamış. Hayırlı olsun bu arada.
Benim daha belli değil tam net kaçıncı haftadayım kalp atışı falan inşallah belli olduğu zaman yazarımKALP ATIŞI HAFTAMIZ OLARAK CANIM KIZLAR
Merhaba canım, bende aşılama biliyorsun. 19 şubat ama sat tarihini baz alıyoruz.Ya canım o ışıktan bahsetti işte minik minik gördük diye asistan da aynı şeyi söyledi doktor da kesem 32 ya da 33 mm olmuş geçen hafta 22 mm di gayet güzel ama kalp atışı yok. Ben şimdi son adet tarihini mi aşılama tarihini mi baz alcam bilmiyorum ki kafam karıştı
gözünüz aydın canımKusura bakmayın uzun zaman giremedim çok rahatsizdim çok şükür daha iyiyim. Beni etiketlediniz ama geride kalmış hep o kadar geçmişi okuyamadım. Kimleri eklememi istiyorsaniz. Yazarsanız ekleyeyim. Hakkınızı helal edin merak etmişsiniz. Biz de bugün kalp atışını gördük henüz duyamasak da.
Tabi kıZ ÖZEL doktorlarn cihazları süperGittim gittim canım duramadım artık bu doktorla devam edicem zıpladığını gördük kalbin en azından rahatladık gayette netti. Bir tık içim rahatladı ayyy çok şükür vallaCihazları bile iyi