2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Benim 4 saattir aralıklarla sancım geliyor belden karnıma yayılan bir ağrı. Sıcak duşa girdim evin içinde yürüyorum geçmiyor. Neredeyse 8 dakikada bir kasılma geliyor sanırım hastaneye gideceğim kızlar
Bugün yarın belli olur canım sağlıkla gelsin inşallah 🧿

Kızlar valla foruma giremedim hiç bebişim cuma günü sezeryan ile doğdu çok iyiyiz çok şükür 🤗 stresten sunisiz normal dogurucakmistim az kalsın 😁 sabah 6 da hastaneye gittik sancım çıktı attım burayada 1 parmak açılma var dediler ama bebek Cook geride dediler hatta açılma muayenesinde
Baya canım yandı meğer ellerini baya ileriye sokmak zorunda kaldıkları içinmiş hatta ama düzensizdi 8 gibi suni sanciya baslandi çok az dozla nstde sancılarım 80-90 ingoruyordu ama düzensizdi 12 gibi düzene girdi ama 40-45 felandi sonra doktorum geldi tamam doğum şuan başladı ama şuan yolun en en başındayız hala bebek aynı yerde çok geride dedi 4 saatte en azından biraz olsun ilerleme bekliyoruz dedi yani biraz riskli olduğunu söyledi suniyi arttıralım diyorsan arttıralım ama daha baya uzun bı yolumuz var haberin olsun dedi. Ve beni o an tek zorlayan şey şu yemek oldu çünkü heran sezeryana dönme ihtimalimiz olduğu için hiç bişey yiyip icemiyordum ve özellikle çok susamistim hatta arada içtim yani sonra eşimle oturduk konuştuk dedik akşama kadar çekip de yorgun dusupde sonra birde üstüne ameliyat cekmektense şimdi gireyim ameliyata dedim ve girdim 1 dede oğluşum dünyaya geldi o an iyiki beklememisim bu bebise ne kadar erken kavussam kardır diye düşündüm ahaha yada kendimi öyle ikna ettim bilmiyorum 😁 sezeryaninda öyle korkulcak hiç biseyinyokmus tamam illaki zor anlar var ama gerçekten geçirdiğiniz operasyona bakarak bence hiç bişey değil başka detay varsa aklınıza gelen sorabilirsiniz 🤗
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişin 🧿🙏🏻

Doğum yapan anneler size bir sorum olacak benim sütüm doğumdan sonra geldi ama sanırım az bebiş direkt emdi göğüs ucum yok ama slikonla biras emzirinxe biraz çıkıyordu sonra slikonsuz almaya başladı neyse bu başka bir konu. Emmesinde filan bı problem olmadığı için Max iki saatte bir olacak şekilde ne zaman aglarsa aranirsa emziriyordum ama sonra hemşire 30 CC mama vermemiz gerektiğini söyledi doymuyormus her emzirmeden sonra 30 CC enjektörle mama veriyoruz iki saatte bir emziriyorum ama artık emmek istemiyor çocuk yani iki saati doldurduğunda biz zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyoruz ama hiç bir açlık belirtisi yok aranma emme memeyi zorla tutturuyoruz sadece tutuyor ağzında 30 CC mi fazla iki saat mi az olabilir arkadaşlar?
Canım her emzirme sonrası mı 30 cc veriyorsunuz. Bence çok fazla. Günde sabah ve akşam ver bence en fazla. Benim de çok azdı başta ama direndim bebek de emdikçe sütüm arttı

Hastaneye gittim kızlar 1 cm açılma var dedi, nstde de sancılar çıktı. Eve git biraz rahatla daha vaktin var yarın tekrar gel dediler şimdi eve geldim
Neyse bekleyelim bakalım canım hayırlısı olsun kolay bi doğum olsun hepimiz için kalanlar için ya haberdar et bizleri yine merak ediyorum🥹

Merhaba arkadaşlar 2.gebeliğimi düşünüyorum fakat venöz yetmezlik teşhisi konuldu ilk bebeğimde yoktu doktorum pıhtılaşma için falan genetik testleri yaptı sorun yok dedi hamile kalınca 3 ve 7.ayda tekrar doppler çekeceğiz dedi fakat ben çok korkuyorum ne olur venöz yetmezlikle hamilelik sürecini yaşayan biri ayrıntımı yazabilir mi? Sorunsuz bir hamilelik geçirebilir miyiz biz de yani illa pıhtı mı atar bebek mi düşer diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim arkamda bir tane daha çocuğum var bana bir şey olursa o ne yapar diye kafamda kurmaktan çok yoruldum süreci yaşayanlar ne olur destek olursa sevinirim
Açıkçası bahsettiğin kadar korkunç bir senaryo hiç aklımdan geçmedi ama tek konforsuzlupu vurulacağım oksapar iğne. Sorunsuz bir gebelik diyemem çünkü gerçekten hayat kalitem çok düştü kilo verdim ağrılarımdan yemek yiyemedim yürüyemedim ama aşlahın izniyle süreci tamamladık, iyi bir kalp damar cerrahına görünmüş müydünüz

İşte benim zaten kafaları yediğim nokta her alerjik bebek annesi 2-3 aylarda fark ediyor bu durumu ama benim 6. Günden beri böyle ya ben buna takılıyorum henüz daha 17 günlük kıyamıyorum hiç
Ben bu kakanın normal olmadığını bilmiyordum sorun aslında benimle alakalı 😒 herkesin çocuğu böyle yapıyor sanıyorum. kendi çocuğum diye negatif hiçbi şeyi konduramamışım yoksa başından beri aynı şekildeydi. Dr sorun var mı diye soruyor mesela ben yok diyorum eşim dedi ki her gün 5 saat durmadan ağlıyor annesi helak oluyor hocam dr aaa kolik o zaman dedi benim aklıma o bile gelmedi düşün. İnşallah değildir yani sadece kaka sıvı ve mukuslu diye alerji demek değil diyorlar ya tek başına… eğer öyleyse de erken fark etmiş ve önlem almış olacaksın böyle düşün

39+1 den selamlar, bebeğim tüm gebeliğim boyunca sırtı sağa yaslıydı. Bugün karnımın ortasına sırtını dayamış sanki karnım taş gibi. Pozisyon alıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Herşeyi doğuma yorar oldum artık sağlıkla gelsin. 🥺
Ayy benim bebeğim de tam söylediğin pozisyonda. Karnıma bakınca sağda bariz daha yüksek duruyor bence ideal doğum pozisyonuna giriyor olabilir. Bana da ebe doğum pozisyonuna girsin diye bazı egzersizler falan verdi 39+0’ım bende🥲

Günlerdir yazıyorum belim kasığım ağrıyor sancı yok diye. Akşam 22de hafif sancılar başladı
Canım benim nasılsın? Geçtin mi hastaneye? Kolaylıkla alırsın bebişini inşallah kucağına🙏🏻

Eve geldim 6da dinlendim biraz, kahvaltı yaptım tekrar duş aldım kendime geldim, 5dkda bir sancı geliyor ama dayanılmaz bi ağrı değil. Şimdi tekrar hastaneye geçiyorum
Allah yardımcın olsun canım bir avazda kolaylıkla bebeğini alırsın kucağına inşallah

X