Kızlar valla foruma giremedim hiç bebişim cuma günü sezeryan ile doğdu çok iyiyiz çok şükür
stresten sunisiz normal dogurucakmistim az kalsın
sabah 6 da hastaneye gittik sancım çıktı attım burayada 1 parmak açılma var dediler ama bebek Cook geride dediler hatta açılma muayenesinde
Baya canım yandı meğer ellerini baya ileriye sokmak zorunda kaldıkları içinmiş hatta ama düzensizdi 8 gibi suni sanciya baslandi çok az dozla nstde sancılarım 80-90 ingoruyordu ama düzensizdi 12 gibi düzene girdi ama 40-45 felandi sonra doktorum geldi tamam doğum şuan başladı ama şuan yolun en en başındayız hala bebek aynı yerde çok geride dedi 4 saatte en azından biraz olsun ilerleme bekliyoruz dedi yani biraz riskli olduğunu söyledi suniyi arttıralım diyorsan arttıralım ama daha baya uzun bı yolumuz var haberin olsun dedi. Ve beni o an tek zorlayan şey şu yemek oldu çünkü heran sezeryana dönme ihtimalimiz olduğu için hiç bişey yiyip icemiyordum ve özellikle çok susamistim hatta arada içtim yani sonra eşimle oturduk konuştuk dedik akşama kadar çekip de yorgun dusupde sonra birde üstüne ameliyat cekmektense şimdi gireyim ameliyata dedim ve girdim 1 dede oğluşum dünyaya geldi o an iyiki beklememisim bu bebise ne kadar erken kavussam kardır diye düşündüm ahaha yada kendimi öyle ikna ettim bilmiyorum
sezeryaninda öyle korkulcak hiç biseyinyokmus tamam illaki zor anlar var ama gerçekten geçirdiğiniz operasyona bakarak bence hiç bişey değil başka detay varsa aklınıza gelen sorabilirsiniz