• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar nerdeyse 2buçuk aylık olduk, siz gece beslemesi için saat kurup uyandırıyor musunuz, uyandırıyorsanız kaç saatte bir ? Doktorlarınız nasıl öneriyorlar
Benim doktor uyandırmana gerek yok dedi ama ben mesela 3 saatte bir mıkırdanfıkça mama yapıp veriyorum uyandırmadan yani uyandırmamaya çalışarak

Kızlar geceleri bebeğiniz çişini falan çok yapıyor mu bizim 1 2 haftadır çok yapmıyor bezini 4 saatte bir alıyorum bakıyorum bezinde bişey yok değiştirsem bezde bişey yok değiştirmeden diyorum sıkıntı olur mu?
Bide kızlar sizin bebekleriniz ağlarken gözyaşı akıyor mu bizim oglandan yaş gelmiyor gözyaşı ne zaman akar ki bilgisi olan var mı?
Benimde yapmamış oluyor çoğu zaman ama ben alıyorum pişik olan arkadaşım bebesi travma oldu bende gerçi benim kızım bir damla çişe bile aldırır çizgi sarıyken aldırıyor zilli Sleepy kullanıyorum ama o da hemen ıslak hissettiriyor bence molfix aldım denemek için o daha pamuklu geldi sen ne kullanıyorsun

Benimde yapmamış oluyor çoğu zaman ama ben alıyorum pişik olan arkadaşım bebesi travma oldu bende gerçi benim kızım bir damla çişe bile aldırır çizgi sarıyken aldırıyor zilli Sleepy kullanıyorum ama o da hemen ıslak hissettiriyor bence molfix aldım denemek için o daha pamuklu geldi sen ne kullanıyorsun
Ben sleepy kullanıyorum canım memnunumda bebegime ilk bunu aldım devam ediyorum şimdi değiştirirsen pişik yapar diye korkuyorum da ama sleepy yumuşak geliyor bana diğerlerini bilmiyorum
Kız benim ki bezi değiştirme beni doyur diye bas bas ağlıyor bez değiştirmek imkansız oluyor geceleri ya dün gece kıyameti kopardı 🤣🤣🤣

Kızlar nerdeyse 2buçuk aylık olduk, siz gece beslemesi için saat kurup uyandırıyor musunuz, uyandırıyorsanız kaç saatte bir ? Doktorlarınız nasıl öneriyorlar
Hayır ben kendinln uyanmasını bekliyorum artık alarm kurmaya gerek yok zaten. Uykusunu bölmeyin onlar açılınca uyanır zaten diyorlar

Kızlar geceleri bebeğiniz çişini falan çok yapıyor mu bizim 1 2 haftadır çok yapmıyor bezini 4 saatte bir alıyorum bakıyorum bezinde bişey yok değiştirsem bezde bişey yok değiştirmeden diyorum sıkıntı olur mu?
Bide kızlar sizin bebekleriniz ağlarken gözyaşı akıyor mu bizim oglandan yaş gelmiyor gözyaşı ne zaman akar ki bilgisi olan var mı?
Bende her uyanmada değiştiriyordum baktım bazen boş bez oluyor artık almıyorum. Ne zaman doldu o zaman. Doktor bebekler derin uyurken pek çiş yapmayabilirler demişti. Zaten günlük çişli bez miktarını yeterli olduğu için de takılmıyorum

Şimdi ben hala adet olmadım Allahım çok kafaya takıyorum . Sezeryandan sonra da 1 hafta adet oldum o da çok az. Şaka maka 1 senedir adet olmuyorum çoğumuz şubat mart gibi hamile olduğumuzu öğrenmiştik geçen sene. Bugün eşime gebelik testi al dedim . 6/7 ay sonra 2. Çocuğu istiyordum ben zatende ne bilem şuan gebe olma ihtimali biraz korkuttu beni. Gerçi imkansız aslında korunuyoruz ama ne bilim olur mu olur 😅

Şimdi ben hala adet olmadım Allahım çok kafaya takıyorum . Sezeryandan sonra da 1 hafta adet oldum o da çok az. Şaka maka 1 senedir adet olmuyorum çoğumuz şubat mart gibi hamile olduğumuzu öğrenmiştik geçen sene. Bugün eşime gebelik testi al dedim . 6/7 ay sonra 2. Çocuğu istiyordum ben zatende ne bilem şuan gebe olma ihtimali biraz korkuttu beni. Gerçi imkansız aslında korunuyoruz ama ne bilim olur mu olur 😅
Ben de adet olmadım ama hamile olma ihtimalim yok bebemiz sağolsun bize zaman tanımıyor 😅 regl beklemiyorum açıkçası hemen olmamamız normal değil mi?

Ben de öyle… bir de bitanesine girip hesaba etkileşim verdiğim an daha da çok düşüyor önüme. Anne olduktan sonra bebeklere karşı duyarlılığım ve empati yapma durumum o kadar çok arttı ki. O ağlayan bebekleri görüp kahroluyorum kendimi hemen ailenin yerine koyuyorum. Allahım tüm bebekleri çocukları korusun, tüm şifa bekleyenlere şifa versin yardımcıları olsun. Yangın haberindeki çocuklar smalı çocuklar falan derken iyice moralim bozuldu artık bu sıra…
Kesinlikle öyle ağlamaları benide mahvediyor. Hemen paraları toplansın ilaçları alınsın mutlu huzurlu olsunlar istiyorum. Amin amin, Rabbim bütün yavruların karşısına güzellikler çıkarsın, sağlık afiyet versin, kötülerden korusun. Yani 2020 den beri çok enteresan senelere girip bir daha toplayamadık sanki

Bebis 3 aşıyı oldu bugün karma zatürre verem. Kızlar daha 2 saat oldu olalı. Ama çok huzursuz. Doktor ateşi çıkmadan ilaç verme dedi ama kıyamıyorum minigime

Ben sleepy kullanıyorum canım memnunumda bebegime ilk bunu aldım devam ediyorum şimdi değiştirirsen pişik yapar diye korkuyorum da ama sleepy yumuşak geliyor bana diğerlerini bilmiyorum
Kız benim ki bezi değiştirme beni doyur diye bas bas ağlıyor bez değiştirmek imkansız oluyor geceleri ya dün gece kıyameti kopardı 🤣🤣🤣
Ay benimki de bazen öyle ama bezi mamadan sonra değişirsem kusar diye biraz bağırtıyor olabilirim 😂

Ay benimki de bazen öyle ama bezi mamadan sonra değişirsem kusar diye biraz bağırtıyor olabilirim 😂
Aynen öyle kuzu emdikten sonra değiştiremiyorum ki ya uyuyolar ya da emdikleri için kusuyolar azıcık bagitsinlar ya sesleri açılır 🤣

Bende her uyanmada değiştiriyordum baktım bazen boş bez oluyor artık almıyorum. Ne zaman doldu o zaman. Doktor bebekler derin uyurken pek çiş yapmayabilirler demişti. Zaten günlük çişli bez miktarını yeterli olduğu için de takılmıyorum
Gündüzleri zaten o miktarı aşıyoruz bile ama gece pek yok
Büyüyorlar ya 😞😍
Ay bende o zaman takilmayim çok düşünüyordum zararı olur mu diye ama doktor demiş sana o zaman devamke

Hastaneden çıkarken doktor doğum kilosuna ulaştıktan sonra gece uyandırmana gerek yok demişti. Yaklaşık 2 haftalık olduğundan beri uyandırmıyorum saolsun kendisi uyanıyor😂 sadece kilo kaybı olan bir dönem oldu. O zaman uyandırıp besledim o kadar

Ayyy neden takıyorsun ki adet olmayı ya boşver böyle daha iyi değil mi😂 prolaktin seviyesi yüzünden geç olabilirsin dedi bana doktor bende inşallah dedim ahahah bu yoğunluğa bir de adeti sıkıştıramam valla ya

B
Benimki gece pek emmiyor bezi de çok az doluyor, almıyorum hiç o yüzden. Bazen kaka yapmıs oluyor sabah değişiyoruz gece görmezsem.
Göz yaşı çok azıcık ıslanıyor bazen. Gözünde kıl var çıkmadı bir türlü. Ben de alamadım ağlasa çıksa diye bekledim ama o kadar göz yaşı da yok 5 gündür gözünde saç kılıyla

Bebis 3 aşıyı oldu bugün karma zatürre verem. Kızlar daha 2 saat oldu olalı. Ama çok huzursuz. Doktor ateşi çıkmadan ilaç verme dedi ama kıyamıyorum minigime
Bana da doktor ateşi çıkınca ver dedi ama aşıyı yapan hemşireler çok huzursuz olursa o zaman da ver ağrı kesici özelliği de var dedi. Ama keyfi şekilde verme dediler.

Bende eve geldikten 2 saat sonra baktım hafiften ateş çıkıyor gibi ama azdı. Yine de çay kaşığının yarısını verdim.
Bi de gece uykusu öncesi o miktar da verdim gece ateşlenirse vs diye. Sıkıntısız atlattık şükür.

Ne kadar sürüyor ya huzursuzlugu yarina gecer mi. Yarın 4 saat bırakmam gerekecek. Aglicam neredeyse. Geçsin gitsin biran önce. Bebislerimize Allah sağlık sıhhat versin inşallah hepsine ayrı ayrı

Canım bizimki 2 gün öyle huysuz huzursuzdu ağrı kesici falan vermemize rağmen öyleydi zar zor uyutuyordum 5 dakika ya da yarım saat anca uyuyodu 2 gün böyle idare ettim sonra normale döndü
Aynen bizimkide öyle canım ağrı kesici bile yaramıyor çocuğa

Back